ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE SINDROMUL OVARULUI POLICHISTIC

ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE SINDROMUL OVARULUI POLICHISTIC

Acest articol este compilat din citate din episodul podcast al lui Anthony William în care vorbește despre Sindromul ovarului polichistic (PCOS).
Link către episodul original de podcast al lui Anthony William - https://soundcloud.com/medicalmedium/polycystic-ovarian-syndrome-pcos

Anthony William explică cum știința și cercetarea nu au nicio idee despre bolile cronice

„Sindromul ovarelor polichistice (PCOS) este cu adevărat grăitor, deoarece știința și cercetarea nu știu multe. Ei știu să lanseze o rachetă în spațiu, dar chiar și în acea zonă nu ajung la ceea ce se așteaptă de la ei. Progresele științifice sunt incredibile în unele domenii, cum ar fi tehnologia medicală, și au oase rupte avansate, accidente de mașină și multe altele. Există chirurgi extraordinari care salvează vieți, interniști grozavi, medici, medici funcționali și de urgență și asistente. Suntem binecuvântați să avem acești oameni buni. Să nu crezi că nu realizez asta. Dar trebuie să fim sinceri cu oamenii care suferă de boli cronice, iar nivelul la care ne aflăm cu bolile cronice și, în special, cu sindromul ovarului polichistic (SOP) este catastrofal. Orice boală cronică este un dezastru. Indiferent ce alegem, știința și cercetarea dau de obicei vina pe gene sau pe care organismul se atacă singur pentru a ne distrage atenția pentru că este păcat că nu știu ce se întâmplă. Trebuie să înțelegeți că există o sumă uriașă de prestigiu, bani, drepturi și aroganță în această industrie și știința și studiile nu vor să fie ridiculizate pentru că nu au un răspuns. Nu au un răspuns real pentru lupus sau altceva. Ei aruncă totul sub eticheta „gene și boli autoimune”, ceea ce nu explică nimic. În acest fel, dau vina pe pacient: „Ai gene defecte” sau „Corpul tău se atacă singur”.

Pacienții bolnavi hrănesc industria

„Nu este vorba despre gene. Este vorba despre a nu ști ce este în neregulă cu cineva. Am un mare respect pentru știință și cercetare, care apropo este în întregime teoretică, ca și matematica. Este doar o teorie și speri că rezultatul va merge așa cum îți poți face investitorii fericiți. Și în același timp sunt oameni care tot repetă: „Nu există știință în cărțile Vindecătorului Mediu”. De fapt, totul despre ei este știință! Spiritul este din ce în ce mai bun pentru pacienți și îi înnebunește pe oameni pentru că nu ar trebui să se îmbunătățească și să se vindece. Menținerea unor grupuri mari de oameni hrănește industria și aceasta este starea în care vrea să rămână, iar știința și cercetarea chiar nu vor să intre în dezlegarea bolilor cronice. Medicii, asistentele și tehnicienii de laborator vor să ajute, dar cei mai înalți unde se distribuie finanțarea nu cred. Acesta este un exemplu viu al aroganței, posesivității și suferinței femeilor. Răspunsurile pe care le au sunt jignitoare, ridicole și complet greșite! Este înfricoșător, frustrant, descurajant și trist.”

Sistemele de credințe opresc progresul

„Acesta este singurul spectacol medical în care nu vi se va prezenta o teorie redactată despre sindromul ovarului polichistic (PCOS). Informațiile nu provin de la grupuri de interes medical cu rezultate predeterminate, lobbyști medicali, mită țintită și sisteme de credințe deliberate. Aceste sisteme de credințe despre genetică leagă mâinile progresului. A nu crede că există o cauză și a-l căuta va opri orice progresie a bolii cronice. Toate acestea îl vor opri pentru cel puțin un secol, deoarece dacă ai un sistem de credințe despre gene, nu vei căuta niciodată adevărul, deoarece industria vrea să-și concentreze eforturile în alte direcții, cum ar fi clonarea și au o agendă sinistră și sinistră.”

Știința și cercetarea preferă să lase bolnavii să moară

„Vor spune că ar trebui să lăsăm oamenii bolnavi să moară pentru că nu sunt selectați pentru că au gene proaste. Atât în ​​medicina convențională, cât și în cea alternativă există grupuri private de influenți și capcane moderne. Atât medicina alternativă, cât și cea convențională au aceste influențe. Ceea ce vorbim aici nu are nimic de-a face cu toate astea. Această informație provine dintr-o sursă pură, nealterată, care mi-a fost dăruită la vârsta de 4 ani, indiferent dacă îi place cuiva sau nu. Cu toate acestea, la acea vârstă nu am simțit că este un cadou. Oamenii făceau coadă în fața ușii mele duminica când aveam 8 ani. Nimeni nu m-a invidiat atunci. Acum observ că oamenii sunt geloși pe cadoul meu încă de pe vremea internetului, dar toată lumea are un dar. Oricare ar fi darul tău, vei descoperi că oamenii te invidiază. Spiritul m-a avertizat și părinții mei m-au avertizat.

Obțineți cărțile Medium Healer dacă nu ați făcut-o deja. „Videcarea tiroidei” este cu adevărat minunat. De fiecare dată când îl deschid și citesc ce m-a determinat Spiritul să pun acolo, capul îmi explodează. Există o mică secțiune despre PCOS. Pune-ți centura de siguranță și ține-te! Asta este serios!"

Anthony William vorbește despre simptomele sindromului ovarului polichistic (PCOS)

  • Tensiune arterială crescută
  • Hemoglobină A1C ridicată, diabet de tip 2
  • Acnee
  • Creșterea părului în locuri ciudate
  • Creștere în greutate
  • Pierderea parului
  • Menstruație neregulată

„Sunt acestea simptomele PCOS? Medicii dumneavoastră vă vor verifica nivelul de insulină. Ei vă vor depista pentru diabet și pre-diabet. Ei cred că femeile cu PCOS sunt mai predispuse la diabet. Dar ce zici de toate femeile care sunt prediabetice, dar nu au PCOS, sau femeile care sunt diabetice și nu au PCOS?

Este o nebunie cât de multe informații confuze există. Dacă industriilor le-ar păsa de femei, ar investi bani pentru a ajuta femeile și să înțeleagă acest lucru, dar industriei nu îi pasă. Medicii își îngrijesc soțiile, soțiile, fiicele, pacienții lor, dar au mâinile legate. Teoria afirmă că sunt produși mai mulți hormoni androgeni, care cresc sau cresc pentru a crea mai mulți hormoni masculini. Apoi există simptomul chisturilor pline de lichid pe ovare. Dacă o femeie are lichid care se acumulează în jurul ovarelor și are diabet de tip 2, medicina modernă le adună pe toate sub forma sindromului ovarului polichistic (SOP).

Știința și cercetarea s-au stabilit pe un singur lucru. Ei sunt concentrați pe un singur lucru. Aproape ai ajuns și dintr-o dată nu mai ești! Asta e dezamăgirea. Există o inflamație de grad scăzut. Ei nu știu unde. Dacă le păsa deloc, tot ce aveau de făcut era să se uite puțin mai adânc și mai greu, și atunci nu ai mai avea nevoie de mine. Ar fi grozav pentru mine, poate doar aș putea să-mi trăiesc viața în pace. Sunt fixați pe inflamația de grad scăzut și acest lucru este important de înțeles. Inflamație de grad scăzut în sistemul reproducător. Știința și cercetarea nu știu ce este. Teoria este că poate exista o inflamație hepatică accidentală. O altă descoperire pe care încearcă să găsească un fel de răspuns. Au și alte câteva lucruri similare legate de teoria lor. Dacă ar ști cauza acestui simptom și a altor simptome, s-ar ocupa de ea. Ei nici măcar nu știu ce cauzează diabetul de tip 2. Ei nu știu ce cauzează hipertensiunea arterială. Ei nu știu ce cauzează depresia și anxietatea. Ei nu știu ce cauzează o persoană cu sau fără PCOS. Ei nu au cauza sau răspunsurile pentru hemoglobina A1C ridicată. Nici un singur răspuns real care să fie legitim. Pot să pun o emisiune despre anxietate și ei o vor ignora pentru că nu sunt bani în ea. Ei nu știu ce cauzează acneea. Am acoperit-o într-un alt spectacol. Dacă ești familiarizat cu informațiile pe care le ofer, atunci știi. Ei știu cauza creșterii părului sau a creșterii aleatoare a părului, au o idee, ideea androgenilor. Trezindu-se, vor crede că este doar o dietă proastă sau lipsă de exerciții fizice. Femeile sunt acuzate că mănâncă prea mult. Femeile sunt întotdeauna învinuite pentru că mănâncă prea mult. Dacă mănâncă prea mult, toți ochii sunt ațintiți asupra lui, chiar și în aceste zile. Știința și studiile nu au habar despre căderea părului. Ei nu știu ce cauzează creșterea nivelului de insulină. Ei cred că este zahărul. Nu este adevarat. Zahărul nu este cauza. Știința și cercetarea nici măcar nu știu ce cauzează bolile cardiace obișnuite. Ei includ toate acestea în teoria lor defectuoasă a PCOS. Între timp, femeile au toate aceste simptome fără niciun semn de probleme ovariene. Toate acestea se pot întâmpla fără creșterea nivelului de androgeni și fără probleme ovariene. Aceasta este confuzia din industrie. Acest lucru este terifiant. Trebuie sa iti spun. Pentru că dacă nu-ți spun, s-ar putea să fii târât în ​​toată această dezinformare. Am văzut că cei mai buni medici de medicină alternativă oferă pacienților lucruri care sunt complet opusul stării lor și ceea ce au nevoie de fapt.

Deci unde s-au apropiat știința și cercetarea cel mai mult de adevăr? Inflamație de grad scăzut în sistemul reproducător. Motivul nu sunt genele. De fapt, sunt pe drumul cel bun, dar încă nu au ajuns nicăieri. Au trecut 50 de ani în care fetele au menstruație, femeile suferă de toate aceste probleme și au fost diagnosticate fără răspunsuri. Deci, ce se întâmplă cu adevărat?”

Anthony William vorbește despre legătura directă a sindromului ovarului polichistic (PCOS) cu ficatul și sistemul reproducător

PCOS este direct legat de ficat și de ceea ce este în el. Medicii văd inflamație a ficatului la femeile cu PCOS. De asemenea, are foarte mult de-a face cu sistemul reproducător din cauza lichidului din jurul ovarelor. Lichidul din jurul ovarelor este plin de EBV . EBV intră foarte devreme în ficat. Se poate transmite în familie, în grădiniță, în creșă – copilul sau bebelușul îl poate obține oriunde. Aproape toată lumea o are acum la nivel global. EBV are potențialul de a viza și ataca ovarele. Și când se întâmplă, lichidul se acumulează în jurul ovarelor. Acest lucru vă stimulează sistemul imunitar, care intră într-o stare de alertă, căutând celule virale. Sistemul tău imunitar nu atacă ovarele. Sistemul tău imunitar atacă virusul. Există anticorpi împotriva acestor virusuri. Toate femeile cu EBV au probleme cu tiroida, deoarece provoacă boala Hashimoto. Deci, dacă femeile au EBV, virusul le poate ataca glanda tiroidă la un moment dat. Acumularea de lichid în ovare este tocmai de la virus. Dar nu puteți atribui toate aceste alte simptome cauzei PCOS. Nu poți spune pur și simplu: „Prin asta trece cineva cu PCOS”. O persoană cu PCOS poate fi slabă sau supraponderală. Acest lucru depinde de cât de mult EBV este în ficat și de ce alimente se hrănește virusul în ficat. E puțin complicat, dar și simplu.

Așa că de obicei se recomandă o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați, dieta modernă bogată în grăsimi. Acest lucru le îmbolnăvește pe unele femei, le obosește, unele slăbesc, altele se îngrașă. O dietă bogată în grăsimi distruge unele femei și totul pentru că atunci când suferi de PCOS, ai o infecție virală de grad scăzut. Știința și cercetarea au descoperit anticorpi care sunt creați de sistemul imunitar care au fost legați de boala Hashimoto. Se întâmplă ca celulele albe din sânge să fie în jur și să revină în jurul sistemului reproducător. Acești anticorpi nu dăunează organismului, ci atacă virusul. Suntem acum la 100 de ani să aflăm despre toate acestea. Știința și cercetarea pun totul pe genetică, în așa măsură încât nu reușesc să caute cauza reală a bolilor cronice. În anii 1960 și 1980, în momentul în care au început să se apropie de răspunsurile reale, a devenit prea înfricoșător pentru industrii, deoarece a însemnat o sumă uriașă de bani și a pierdut profituri.

În multe cazuri, EBV intră în ovare și uter. De asemenea, creează probleme cu sarcinile criptice și avorturile spontane. Nu este PCOS, ci o infecție cu EBV care provoacă disfuncție și probleme. Acesta nu este un mister și știu asta de când eram copil, deoarece Spiritul a știut întotdeauna această informație. Spiritul nu primește această informație până acum. Când aveam 7-8 ani, o femeie care mergea în fața mea avea ovare pline de lichid, Spiritul mi-a spus că asta se întâmplă, ea are EBV. Încă îmi sufla mintea pentru că Spiritul este uimitor. Nu eu! Sunt doar un deranj obișnuit.

Aveți anticorpi nedescoperiți de știință și cercetare și își fac treaba. Lichidul este rezistența ovarelor la EBV pentru a încerca să oprească virusul. Este eliberat ca și cum ați avea gripă în gât și secrețiile încearcă să o scoată din corp. Ovarele scurg lichid pentru a încerca să oprească EBV, iar apoi, uneori, se transformă în chisturi. Mai târziu, EBV creează chisturi ovariene care nu sunt pline de lichid, ci solide. Deci ovarele încearcă să se protejeze. Anticorpi nedetectați plutesc în jur încercând să oprească virusul, iar celulele albe din sânge plutesc în jur încercând să eticheteze virusul. Știința și studiile nu știu asta și spun doar „slăbește, mănâncă această dietă bogată în grăsimi” și este doar o teorie birocratică stupidă impusă femeilor. Și devin nervos și emoționat din cauza asta pentru că femeile suferă din cauza asta emoțional și fizic, la fel și familiile și partenerii lor. Nu este nimic ușor în asta. Este jignitor cum se descurcă cu asta. Nu e vorba de medici, sunt drăguți. Este vorba despre industria de deasupra lor.”

Alte simptome

Acnee

„Este cauzată de streptococi din ficat care se ridică și își fac drum prin derm. Ceea ce înseamnă că femeile cu PCOS au nu numai EBV , ci și streptococ . Știința și cercetarea nu știu încă asta.”

Creștere în greutate

„Excesul de greutate pe care nu o poți pierde este cauzat de ficat. Aceasta înseamnă că ați avut un ficat lent, stagnant, cu poate unul sau două tipuri de EBV toată viața . Și dietele bogate în grăsimi sunt, de asemenea, foarte dure pentru ficat. Toată lumea urmează o dietă bogată în grăsimi sub pretextul unei diete bogate în proteine. Prin urmare, poate apărea inflamația ficatului. Cauza este EBV în ficat, ceea ce face ca acesta să fie lent, lent și stagnant. La fel este și cu diabetul: ficatul tău nu te mai poate proteja. Ficatul nu își poate face treaba, iar atunci când aruncați niște zahăr în corp, se instalează rezistența la insulină. Ceea ce este cu adevărat deranjant sunt dietele pe care i le recomandă. În primul rând contraceptive, progestativ, medicamente pentru diabet. Acesta este leacul. Ce an este? Aceasta este marea descoperire: iată contraceptivele pentru a încerca să suprimați simptomele virale. Pilulele anticoncepționale sunt steroizi și motivul pentru care arată orice rezultat în acest sens este că steroizii tind să atenueze virusul, astfel încât inflamația să scadă. Știința și cercetarea nici măcar nu știu asta. Prin urmare, tratamentul se efectuează acum în aceste clinici moderne cu diete bogate în grăsimi, fără carbohidrați. Ei spun femeilor cele mai deprimante vești: vei avea asta pentru tot restul vieții, nu vei avea niciodată copii. Iar când îl întrebi pe doctor, el spune: „Ei bine, este genetic”. Nu toată lumea are asigurare de sănătate sau nu o poate folosi. Deci, concluzia este că ești exact unde suntem astăzi, cu femei. Așa că trebuie să mergem după virus 100%! Puteți scăpa de PCOS? Da! Puteți! Puteți scăpa de toate simptomele. Unul dintre cele mai dezastruoase lucruri pe care le poți face este să urmezi o dietă cetogenă bogată în grăsimi, apoi să te relaxezi și să iei cea mai mare greutate pe care o poți aminti.”

Ce ar trebui sa facem?

Abordarea antivirus

„În primul rând, treceți la un protocol antivirus. Începeți să luați puțin din gheara de pisică și va începe să caute viruși precum EBV pentru a-i ucide și va ataca, de asemenea, streptococul care provoacă acnee . Această parte cu EBV este rădăcina tuturor confuziei. Știința și cercetarea pur și simplu nu înțeleg nimic din toate astea.”

Dieta cu carbohidrati cu multe fructe

„Totul se reduce la dietă. Vrei să consumi alimente care au un conținut scăzut de grăsimi și vrei multe fructe în dieta ta. Fructe pentru sistemul reproducător. Un copil este un fruct al sistemului reproducător. Fiecare fruct este o floare care este polenizată. Ai nevoie de antioxidanți și zaharuri din fructe. Fructele de pădure refac depozitele de glicogen ale glandelor suprarenale și ale ficatului.”

Fără ouă

„Ovulele sunt dezastruoase și agravează mult sindromul ovarului polichistic (PCOS).

Fara produse lactate

„Cea mai înfricoșătoare recomandare este pentru produsele lactate și brânzeturile. Necrezut! Medicii își sfătuiesc pacienții să consume diferite tipuri de brânzeturi tari (cu conținut ridicat de grăsimi).

Fara pui

„Puiul este cel mai rău lucru pentru sindromul ovarului polichistic (PCOS).”

Urmărește o dietă pe bază de plante

„Mergi pe bază de plante cel puțin pentru o perioadă în viața ta. Dacă nu poți face o dietă pe bază de plante, poți mânca puțin pui, astfel încât să ai loc suficient pentru toate alimentele bune. Acest lucru nu are nimic de-a face cu convingerile mele alimentare. Nu am convingeri alimentare. Spiritul nu-mi permite să am convingeri alimentare. Acesta este ceea ce trebuie să faci pentru a te vindeca. Când EBV intră în ovar, trebuie să-l scoți.”

Smoothies de detoxifiere cu metale grele

„Vrei cocktailul de detoxifiere cu metale grele pentru că conține toate lucrurile bune care susțin sistemul de reproducere și elimină metalele care sunt o sursă de hrană pentru virus. Spirulina hrănește ovarele.”

Aditivi alimentari

„Ai nevoie de L-lizină și sulfat de zinc . Vitamina C ajută cu adevărat la sindromul ovarelor polichistice (PCOS). Căutați în directorul site-ului meu suplimente adecvate ( http://www.medicalmedium.com/preferred/supplements ). Obțineți o copie a Thyroid Healing și examinați toate suplimentele și obțineți ajutor de la medicul dumneavoastră sau de la specialist.”

Frunze de zmeura

„Vrei să bei mult ceai din frunze de zmeură”.

Urzica organica

„Folosește urzica în ceai sau suplimente nutritive”.

Balsam de lamaie

„Această plantă este minunată”.

Grăsimi cu conținut scăzut de grăsimi

„Nu trebuie să eliminați absolut toată grăsimea, puteți mânca niște avocado, semințe de cânepă, semințe de susan sau nuci crude.”

Reduceți consumul de carne

„Trebuie să reduceți consumul de carne pentru că conținutul mare de grăsimi blochează sângele și ficatul. Așa că, atunci când inflamația cronică pe care o găsesc este cauzată de viruși, nu o poți urmări când mănânci atât de mult grăsimi. Aș reduce consumul de carne la o dată pe zi.”

rosii

„Mănâncă multe roșii proaspete. Sunt atât de uimitoare pentru sindromul ovarului polichistic (PCOS). Nu numai că poți scurge lichidul, dar și să scapi de acnee, căderea părului, creșterea neregulată a părului și multe alte simptome.”

Fructe

„Mere, piersici, nectarine, kiwi, prune, pepeni sau mango în fiecare zi. Faceți diferite smoothie-uri cu fructe, smoothie-uri cu afine sălbatice și, într-o etapă ulterioară, un smoothie cu banane.”

Suc de tulpină de țelină și suc de castraveți

„Bea suc de tulpini de țelină și suc de castraveți în fiecare zi. Detaliu important: bea-le separat, nu le amesteca!”

Salate

„Mâncați salate de roșii, castraveți și avocado. Fă-ți un castron mare cu salată verde, castraveți, roșii și ciuperci.”

Ciuperci

„Ciupercile ucid ciupercile rele din tractul intestinal. Ia-ți pudra de ciuperci chaga de la Vimergy®. De fapt, curăță ficatul și glanda tiroidă. Luați câteva lingurițe. pe zi. Totul este uimitor.”

Curcumă

„Folosește turmeric! Faceți shot-uri cu ghimbir și turmeric (pentru mai multe informații, consultați rețeta: „Spoturile cu ghimbir cu turmeric” ).”

Activitate fizica

„Mergi mai mult și fă exerciții ușoare”.

„Dacă faci toate aceste lucruri, vei scăpa de PCOS și vei putea avea un copil.

A avea aceste răspunsuri este extrem de important. Urmează-ți planul de tratament zi de zi. Pe măsură ce timpul va trece, voi face din ce în ce mai multe emisiuni pe aceleași subiecte. Dacă ți-e frică, ascultă din nou emisiunea. Eu va iubesc baieti. Inima mea este spre tine și cu tot ce te lupți. Sunteți atât de minunați, toți. Vă mulțumesc pentru tot ce faceți. Avansează-ți tratamentul zi de zi. Fii binecuvântat!"

Protocolul de tratament cu suplimente nutriționale pentru sindromul ovarului polichistic (PCOS) de Anthony William

Cauza reală: chisturi pline de lichid, adesea cauzate de una sau mai multe dintre cele peste 60 de soiuri ale virusului Epstein-Barr , care deseori dăunează celulelor din ovare și uneori le slăbesc complet. Alimentele problematice, cum ar fi ouăle, agravează rapid starea, iar o dietă bogată în grăsimi și proteine ​​împiedică procesul de vindecare a PCOS.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.