QUESADIA VEGANĂ CU BROCCOLI ȘI SOS DE BRÂNZĂ

QUESADIA VEGANĂ CU BROCCOLI ȘI SOS DE BRÂNZĂ

Quesada vegană cu broccoli și sos de brânză fără lactate! Această quesadilla delicioasă are, de asemenea, un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o alegere mai bună pentru un răsfăț. Puteți folosi rețeta lui Anthony William pentru tortilla de cartofi sau puteți folosi o marcă care vă place, care nu conține cereale și porumb. Sunt o alegere excelentă și pentru copiii tăi!

Cartofi: sunt bogați în aminoacizi care suprimă în mod specific creșterea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, care oferă nutrienți pentru ficat, deoarece se bazează pe ea pentru a-și menține puterea. De asemenea, ajută la formarea rezervelor de glicogen - însăși resursa care ne protejează de problemele de zahăr din sânge, creșterea în greutate, ficatul gras și sindromul sângelui murdar.

Ingrediente:

 • 1 cana broccoli tocat marunt
 • 1/2 lingura. suc de lămâie
 • Sare de mare , dupa gust (optional)
 • 1/2 linguriță. fulgi de ardei roșu (opțional)
 • Tortile de cartofi (sau folosiți o altă tortilla la alegere, fără cereale și porumb)
 • O mână de coriandru proaspăt, pentru servire

Reteta de sos de branza (inlocuiti branza nacho daca doriti):

 • 1 cana lapte de migdale neindulcit, mai mult daca este nevoie.
 • 2 1/2 linguri. amidon de tapioca ;
 • 1/2 lingura. praf de ceapa
 • 1/2 linguriță. praf de usturoi
 • 1/4 lingurita. paprika
 • 1/4 lingurita. curcumă
 • 1 lingura. suc de lămâie
 • 1 lingura. aminoacizi de nucă de cocos (opțional)
 • Sare de mare dupa gust (optional)

Mod de preparare:

Se fierbe broccoli tocat la abur până se fierbe. Puneți-le într-un bol mediu și adăugați sucul de lămâie și sarea de mare (dacă folosiți). Pus deoparte.

Pentru a face sosul de brânză, puneți într-o cratiță mică laptele de migdale neîndulcit, amidonul de tapioca, praf de ceapă, praf de usturoi, boia de ardei, turmeric , suc de lămâie , aminoacizi de nucă de cocos (dacă se folosește) și sare de mare (dacă se folosește). Se amestecă cu un tel până se obține un amestec uniform.

Se pune oala la foc mediu și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mic și reduceți sosul, amestecând des, până când amestecul se îngroașă - aproximativ 1-2 minute. Se ia de pe foc si se da deoparte.

Pune o tortilla pe o tigaie antiaderenta si adauga un strat de sos de branza. Acoperiți cu 1/4 cană de broccoli aburit, stropiți cu fulgi de ardei roșu (dacă folosiți) și încă un strat de sos de brânză pentru a acoperi broccoli. Puneți o altă tortilla deasupra și prăjiți la foc mediu-mare timp de 2-3 minute până se rumenește pe fund. Întoarceți și gătiți încă 2-3 minute sau până se rumenesc. Repetați cu tortillas rămase. Tăiați quesadilla în 4 bucăți, ornat cu coriandru proaspăt și servește imediat.

Porție pentru 2 persoane.

Pentru mai multe informații despre proprietățile vindecătoare ale zeci de alimente diferite, citiți cărțile lui Anthony William The Best Foods and Liver Help sau vizitați blogul nostru .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.