CUM SE FACEȚI SUC DIN TULPINA DE ȚELINĂ

CUM SE FACEȚI SUC DIN TULPINA DE ȚELINĂ

Sucul proaspăt simplu din tulpini de țelină este unul dintre cele mai puternice sucuri vindecătoare pe care le avem. Această băutură verde curată este cel mai bun mod de a-ți începe ziua. Faceți din acest suc parte din rutina voastră zilnică și în curând nu veți dori să treceți o zi fără el!

Ingrediente:

1-2 ciorchini mari tulpini de telina

Mod de preparare:

Clătiți bine tulpinile de țelină și stoarceți-le sucul cu un storcator. Bea imediat pentru cele mai bune rezultate.

Alternativ, puteți tăia țelina și o faceți piure într-un blender de mare viteză până când se omogenizează. Pentru cele mai mari beneficii de vindecare, nu adăugați apă sau gheață, folosiți doar tulpini de țelină. Se strecoară țelina pasată fin printr-o strecurătoare cu plasă fină, pânză de brânză sau pungă cu lapte de nuci și se bea imediat.

SFATURI

Dacă doriți să vă vindecați și să vă îmbunătățiți sănătatea rapid și eficient, urmați această procedură:

* În fiecare dimineață, pe stomacul gol, bea jumătate până la un litru de suc de tulpină de țelină. Asigurați-vă că este un suc proaspăt, pur din tulpini de țelină, fără alte ingrediente. Sucul de țelină este o băutură vindecătoare, nu o băutură bogată în calorii, așa că veți avea nevoie de un mic dejun după aceea pentru a vă dinamiza dimineața. Așteptați cel puțin 15 până la 30 de minute după ce ați băut suc de țelină înainte de a consuma orice altceva.

* Dacă ești sensibil și jumătate de litru este prea mult pentru tine, începe cu o cantitate mai mică și mărește-o treptat. Puteți bea mai mult de jumătate de litru. Multora le place sa bea 1 litru pe zi.

* Folosiți tulpini organice de țelină ori de câte ori este posibil. Dacă utilizați țelină cultivată în mod convențional, asigurați-vă că o spălați foarte bine înainte de a da suc.

* Dacă vi se pare prea puternic gustul sucului pur de tulpini de țelină, puteți preda un castravete și/sau un măr împreună cu țelina. Aceasta este o opțiune grozavă până te obișnuiești cu gustul. Treptat, pe măsură ce te obișnuiești, continuă să crești proporția de țelină până când sucul tău este pur, doar tulpini de țelină. Cele mai mari beneficii vin atunci când sucul de țelină este consumat singur.

Vă sfătuim să introduceți cât mai curând sucul de tulpină de țelină în rutina zilnică - vă va ajuta să vă vindecați.

Aflați mai multe despre puterile vindecătoare miraculoase ale sucului de tulpini de țelină din cărțile lui Anthony William .

Vezi videoclipurile lui Anthony William:

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.