Acest quiche cu năut, care nu conține ouă, lactate și gluten, este ușor de transportat și poate fi păstrat la frigider. Puteți coace unul duminica și îl puteți mânca în timpul săptămânii pentru un mic dejun sau prânz rapid ușor. Are un gust grozav fără aditivi, dar se asortează uimitor și cu sosul de roșii.

Broccoli: Tulpina lor este bogată în compuși de sulf care încă nu sunt bine înțeleși - sunt mai importanți decât bănuim. Acești compuși fitochimici ai sulfului resping bacteriile rele și alți agenți patogeni din tractul intestinal. Acestea merg direct la ficat, unde saturează țesuturile și permit astfel sistemului imunitar al organului să controleze agenții patogeni.

Roșii: Oferă micronutrienți esențiali, fitochimice, vitamine și minerale care susțin multe funcții hepatice. Iubește licopenul și îl folosește pentru a se proteja de deteriorarea celulelor. În plus, licopenul îl ajută să purifice celulele roșii din sânge într-un mod sigur și eficient. Acizii de fructe din roșii îngrijesc sănătatea vezicii biliare, participând la îndepărtarea nămolului biliar și chiar reducând dimensiunea calculilor biliari. Chiar dacă nu sunt din producție ecologică, roșiile au totuși un conținut ridicat de minerale. Ele pătrund adesea în miezul ficatului și ajută la prevenirea bolilor de unde își are originea în mod normal. Rosiile cresc noaptea, la lumina lunii, iar ficatul reactioneaza la lumina lunii. În timpul lunii pline, este activ în special în curățare, filtrare și procesare. Atunci când roșiile organice sau soiurile de moștenire sunt incluse în meniu, energia de lună plină pe care au adunat-o în timp ce creșteau promovează funcția de curățare a ficatului. Dacă eviți roșiile, influențate de ura modernă a familiei de cartofi care este alimentată periodic, să știi că pierzi o ocazie de a menține sănătatea ficatului și de a te proteja de boli.

Ingrediente: 

 • 4 cesti de broccoli, taiate buchetele mici;
 • 4 căni de roșii cherry, tăiate în jumătate;
 • 4 cesti ceapa rosie, taiata cubulete;
 • 8 catei de usturoi, nedecojiti;
 • 2 căni de apă;
 • 3 căni de făină de năut ;
 • 4 linguri. suc proaspăt de lămâie;
 • 1/2 linguriță. salvie;
 • 1/2 linguriță. maghiran;
 • 1/2 linguriță. cimbru ;
 • 1/4 lingurita. nucşoară;
 • 1/2 linguriță. rozmarin;
 • 1/2 linguriță. piper ;
 • 2 lingurite sare de mare .

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200°C. În două tăvi de mică adâncime tapetate cu hârtie de copt, întindeți broccoli, roșiile, ceapa și usturoiul și prăjiți timp de 15-20 de minute până se înmoaie.

Curatati cateii de usturoi copti (atentie sa nu va ardeti!) si dati-i in blender. Adăugați apa, făina , sucul de lămâie, condimentele și sarea de mare . Bate până se omogenizează. Se toarnă amestecul într-un bol mare, se adaugă legumele prăjite și se amestecă. Se toarnă într-o formă de quiche sau într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

O altă opțiune este să faci mini quiche-uri prin răspândirea amestecului în godeurile unei tăvi pentru brioșe tapetate cu folii de hârtie. Coaceți timp de 30-35 de minute, deschizând ușa cuptorului la jumătate pentru a lăsa aburul să iasă. Quiche-ul este gata când suprafața devine aurie și o scobitoare introdusă în interior iese curată. Scoateți nămolul din cuptor și lăsați să se răcească înainte de servire.

Sfaturi:

 • Puteți face două quiche-uri și puteți păstra una în congelator pentru mai târziu când doriți să mâncați ceva rapid. Înainte de a-l congela, îndepărtați hârtia de copt.

Porție pentru 6-8 persoane.


Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.