Tarta, dulce si plina de savoare, aceasta prajitura te va atrage daca iubesti lămâile. Cupcake-ul este vegan, fără lactate, fără ouă, fără gluten și făcut cu ingrediente curate. Savurează-l simplu sau adaugă o glazură delicioasă de lămâie pentru un plus de plăcere.

Lămâile sunt bogate în vitamina C biodisponibilă și calciu. În plus, lămâile sunt cea mai bună sursă de săruri minerale și oligoelemente. Sodiul biodisponibil din lămâi este principalul motiv pentru proprietățile benefice pe care le oferă organismului nostru.

Ingrediente:

PENTRU MLAștiNI

GLAZARE LAMAIE (OPTIONAL):

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 180℃. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.

Într-un castron mare, amestecați făina de ovăz , făina de orez brun, amidonul de cartofi, praful de copt și bicarbonatul de sodiu . Pus deoparte.

Într-un alt castron, amestecați siropul de arțar , coaja și sucul de lămâie, semințele de in zdrobite , uleiul de cocos topit și vanilia . Bate până se omogenizează.

Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și amestecați până se obține un aluat omogen. Turnați aluatul în tava de pâine pregătită și coaceți timp de 30-40 de minute, până când se rumenește ușor deasupra și nu iese aluatul la testare cu o scobitoare.

Se răcește timp de 5 minute în tavă, apoi se scoate și se răcește complet pe un grătar.

Pentru a face glazura de lămâie, combinați caju , siropul de arțar , apa și sucul de lămâie într-un blender și amestecați până se omogenizează bine. Cand prajitura s-a racit, intindem glazura deasupra.

Tăiați și serviți. Cel mai bine se consumă în ziua coacerii sau se păstrează într-un recipient ermetic.

Porție pentru 4-6 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.