SALATA DE TRATAMENT DE FICAT NEGRU IN DOUA VARIANTE

SALATA DE TRATAMENT DE FICAT NEGRU IN DOUA VARIANTE

Aceste două opțiuni de salată sunt pline de proprietăți vindecătoare pentru ficatul tău. Sunt o opțiune grozavă atunci când doriți să mâncați mai ușor și sunt, de asemenea, un adaos perfect pentru o masă gătită, cum ar fi legumele la abur din programul de vindecare „3:6:9” al lui Anthony William – citiți în cărțile „Ajutor pentru ficat și „Curăță pentru sănătate .” Puteți personaliza orice salată cu oricare dintre alimentele care vindecă ficatul din cărți, astfel încât să nu vă plictisiți niciodată. Dacă încercați sosul cu vinaigretă cu portocale fără grăsimi, cu siguranță va deveni un aliment de bază în Bucătărie. Este aromată, dulce și toată lumea ar adora.

Spanacul: Sărurile minerale din frunzele de spanac și mai ales din tulpina acestuia ajută ficatul să-și îndeplinească cele peste 2.000 de funcții chimice. Spanacul nu numai că este plin de multe vitamine și nutrienți, dar aceștia sunt nutrienți pe care ficatul le poate absorbi cu ușurință. Frunzele de spanac eliberează substanțe nutritive rapid în tractul intestinal, chiar și atunci când cineva suferă de niveluri scăzute de acid clorhidric sau producție de bilă. Masează ileonul, ceea ce permite o producție mai bună de B12 și ajută ficatul să transforme nutrienții, astfel încât restul corpului să îi poată primi după ce ficatul le eliberează.

Sparanghel: Oferă o mulțime de flavonoide care sunt foarte antiinflamatorii, dintre care multe sunt nedescoperite sau nestudiate. Acţionează ca o aspirină naturală şi calmează un ficat încălzit, congestionat, care se luptă. Capacitatea ficatului de a se curăţa este mult sporită de acest efect calmant. Sparanghelul aduce ordine într-un ficat haotic, bolnav. Sistemul imunitar al ficatului este stimulat instantaneu de sparanghel. Crește producția de suc biliar, dar nu permite ficatului să se suprasolicită în producerea sa. Ajută la mișcarea celulelor adipoase prin eliminarea lor din ficat. Ajută la întinerirea miezului interior profund al ficatului. Sparanghelul este unul dintre cele mai importante alimente pentru vindecarea ficatului. Luați în considerare includerea acestuia în meniul dvs. de cel puțin câteva ori pe săptămână.

Salată pentru vindecarea ficatului

Ingrediente:

OPTIUNEA A

3 cani de rosii taiate cubulete
1 castravete, tăiat în felii
1 cana telina tocata
1 cana coriandru tocat (optional)
1/2 cana patrunjel tocat (optional)
1/2 cana ceapa tocata (optional)
8 căni de orice legume cu frunze verzi (spanac, rucola, salată verde etc.)
1 lămâie, lămâie sau portocală, suc

OPTIUNEA B

2 căni de varză roșie feliată subțire
1 cană morcov tăiat cubulețe
1 cană sparanghel tăiat cubulețe
1 cană ridichi, tăiate cubulețe
2 căni de mere tăiate cubulețe
1/2 cană coriandru tocat
8 căni de orice legume cu frunze verzi (spanac, rucola, salată verde etc.)
1 lămâie, lămâie sau portocală, suc

OPTIONAL: ROSING DE OTET PORTOCALA

1 cană suc de portocale
1 catel de usturoi
1 lingura de miere cruda
1/4 cană de apă
1/8 linguriță sare de mare (opțional)
1/8 lingurita cayenne (optional)

Mod de preparare:

Puneți legumele și verdețurile cu frunze la alegere într-un castron și amestecați pentru a forma baza salatei. Adăugați suc proaspăt de lămâie, lime sau portocale după gust.

Alternativ, faceți „vinaigretă” de portocale amestecând toate ingredientele sale până la omogenizare. Se amestecă salata cu sucul proaspăt de citrice sau sosul de vinaigretă de portocale până se combină bine.Pentru a o împărți cu cineva sau pentru a păstra pentru mai târziu, împărțiți salata în două boluri.Bucurați-vă!

Porție pentru 2 persoane

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.