LUCURI DE ÎNGHETATĂ CU SIROP DE BĂRUN NEGRU

LUCURI DE ÎNGHETATĂ CU SIROP DE BĂRUN NEGRU

Popsiclele sunt o modalitate distractivă și ușoară de a accepta și de a oferi copiilor noștri mai multe alimente vindecătoare! Atâta timp cât sunt dulci și gustoase, aproape fiecare copil le va iubi și va înghiți cu bucurie toate alimentele vindecătoare ascunse în ele.

Ingredientul vedeta al acestei retete este siropul de soc .

Socul negru este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru infecțiile virale și bacteriene, cum ar fi răceala și gripa, și poate scurta semnificativ durata bolii dacă vă îmbolnăviți. Rețeta de sirop de soc pe care vrem să o împărtășim cu voi este curată, ușoară și vindecătoare, fără conservanții și aditivii pe care îi puteți găsi în unele produse cumpărate din magazin. În plus, siropul de soc este dulce și delicios, un remediu fantastic pe care chiar și copiii îl vor adora și îl vor consuma cu plăcere.

Socul negru conține proteine ​​și bioflavonoide speciale care au capacitatea la contact de a distruge virușii care infectează celulele din organism. Se știe, de asemenea, că fructele de soc au capacitatea de a stimula semnificativ funcția imunitară prin stimularea producției de citokine a organismului. În plus, fructele de soc sunt foarte benefice pentru problemele bronșice și respiratorii și pot ajuta la expectorarea și la eliminarea congestiei plămânilor.

Popsicle cu sirop de soc

Ingrediente:

Mod de preparare:

Bateți siropul și sucul de portocale sau apa de cocos într-un castron. Se toarnă în forme pentru înghețată și se pune la congelator peste noapte.

Porție pentru 4-6 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.