Sucul Liver Help este opțiunea perfectă pentru persoanele care au probleme digestive și pentru care consumul de supe și salate crude este o provocare și creează disconfort. Dacă faceți curățarea 3:6:9, puteți consuma acest suc în locul Salatei Liver Aid sau Liver Aid Supe .

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

VERSIUNEA 1
Cu sparanghel

 • 3 mere roșii de mărime medie;
 • 1 lingura coriandru proaspăt cules lejer;
 • 2 lingurite spanac colectat compact;
 • 1 kg. sparanghel, fara tulpini;
 • 1 castravete.

VERSIUNEA 2
Cu varza de Bruxelles

 • 3 mere roșii de mărime medie;
 • 1 lingura coriandru proaspăt cules lejer;
 • 2 lingurite spanac colectat compact;
 • 2 kg. Varza de Bruxelles, fara tulpini;
 • 1 castravete.

VERSIUNEA 3
Cu sparanghel si varza de Bruxelles

 • 3 mere roșii de mărime medie;
 • 1 lingura coriandru proaspăt cules lejer;
 • 2 lingurite spanac colectat compact;
 • 1 kg. Varza de Bruxelles, fara tulpini;
 • 1/2 kg. sparanghel, fara tulpini;
 • 1 castravete.

Mod de preparare:

Pune ingredientele printr-un storcator. Savurați imediat pentru cele mai bune rezultate. Păstrați sucul rămas într-un recipient ermetic la frigider.

O alternativă este să tăiați toate ingredientele și apoi să le amestecați într-un blender de mare viteză. Se face piure până la omogenizare (nu se adaugă apă), apoi se strecoară printr-o pungă de lapte de nuci sau o prospătă.

Porție pentru 2 persoane.

SFAT:

 • Acesta este un suc grozav pe care îl poți face parte din stilul tău obișnuit de viață, indiferent dacă faci sau nu curățarea 3:6:9. Este un al doilea suc grozav după sucul tău de țelină de dimineață sau o reacție grozavă după-amiaza. Dacă aveți nevoie de o alternativă la mere, înlocuiți-le cu pere.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.