Dacă sunteți în căutarea unor moduri diferite de a vă bucura de sparanghel, încercați această supă hrănitoare de sparanghel. În această rețetă, sparanghelul ocupă centrul atenției, fiind însoțit în același timp de accente ușoare de lămâie și ierburi care le scot în evidență aroma naturală. Este o alegere grozavă și ușoară pentru prânz sau cină și poate fi servită și cu o salată aromată sau cu un alt fel de mâncare la alegere.

Sparanghelul oferă o mulțime de flavonoide, multe nedescoperite sau neexplorate, care sunt foarte antiinflamatorii. Acţionează ca o aspirină naturală şi calmează un ficat încălzit, congestionat, congestionat. Capacitatea ficatului de a se curata este mult sporita de acest efect calmant. Sparanghelul aduce ordine într-un ficat haotic, bolnav. Sistemul imunitar al ficatului este stimulat instantaneu de sparanghel. Crește producția de bilă, dar nu permite ficatului să fie suprasolicitat prin acest proces. Sparanghelul ajută la agitarea celulelor adipoase, eliminându-le din ficat și ajutând la întinerirea miezului interior profund al ficatului. Sparanghelul este unul dintre cele mai importante alimente pentru sănătatea ficatului. Luați în considerare includerea lor în meniul dvs. de cel puțin câteva ori pe săptămână.

Ingrediente:

 • 1 lingura ceapa sau praz, tocat;
 • 3 căței de usturoi, zdrobiți;
 • 2 kg. sparanghel, tulpini decojite și tocate;
 • 3 ore apă sau bulion „Ajutor pentru ficat” (așteptați în curând rețeta pe blogul nostru);
 • 1 lingura cimbru uscat sau busuioc ;
 • 1 lingura. suc de lămâie;
 • 1/2 linguriță. coaja de lamaie;
 • Fâșii de sparanghel decojite, pentru ornat (opțional).

Mod de preparare:

Pune o oală mare din ceramică antiaderentă pe aragaz la foc mediu-mare și adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti 3-5 minute pana ce ceapa devine translucida, adaugand o lingura de apa daca este necesar. Adăugați sparanghelul tocat și gătiți încă 3 minute, până când sparanghelul se ofilește.

Adăugați apa sau bulionul Liver Aid, cimbru uscat , sucul de lămâie și coaja de lămâie. Aduceți la fiert și gătiți timp de 10-15 minute până când sparanghelul este fraged.

Transferați supa într-un blender și faceți piure până la omogenizare, eliberând aburul atunci când este necesar (poate fi necesar să faceți acest lucru de mai multe ori). Puteți folosi și un blender în acest scop.

Turnați supa înapoi în oală și aduceți la fiert. Gustați și ajustați condimentele. Împărțiți-l în boluri. Dacă doriți, utilizați un curățător de legume pentru a face fâșii de sparanghel pentru garnitură. Serviți imediat.

Porție pentru 2 persoane.

SFATURI:

 • Dacă mănânci această supă în ziua a 9-a a curățării simplificate 3:6:9, sări peste garnitura de sparanghel și bucură-te de supa piure.
 • Atunci când alegeți între apă și bulion Liver Aid pentru ingrediente, rețineți că bulionul va da o aromă mai bogată. Suprafața de legume cumpărată din magazin nu este recomandată deoarece este foarte dificil să găsești o varietate care să nu conțină ulei, sare, arome naturale și/sau alți aditivi. Pentru un plus de comoditate, faceți din timp un lot de bulion Liver Helper și congelați-l (gândiți-vă la cuburi de gheață pentru o dezghețare mai ușoară) pentru a le avea la îndemână pentru rețete ca aceasta.


 • Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

  Publicații similare

  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
  Mai multe
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  [VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
  Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
  Mai multe
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  [VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
  Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
  Mai multe

  Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.