Această supă drăguță va deveni unul dintre mâncărurile tale preferate. Dovlecelul adaugă o textură cremoasă, iar busuiocul adaugă o aromă strălucitoare care îl face unic.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

  • 1 lingura ceapa taiata cubulete;
  • 3 căței de usturoi, zdrobiți;
  • 3 dovlecei de marime medie, taiati cubulete;
  • 2½ linguriță. apă sau bulion „Ajutor ficatului” (căutați în curând rețeta pe blogul nostru.);
  • 1 lingura cimbru uscat ;
  • 1 lingura. suc de lămâie;
  • 1½ linguriță. busuioc proaspăt, plus suplimentar pentru servire.

Mod de preparare:

Pune o oală mare din ceramică antiaderentă la foc mediu-mare și adaugă ceapa și usturoiul. Gatiti 3-5 minute pana ce ceapa devine translucida, adaugand o lingura de apa daca este necesar.

Adaugati dovleceii tocati si gatiti inca 5 minute pana cand dovleceii incep sa se inmoaie.

Adăugați apa sau bulionul Liver Aid, cimbru uscat și sucul de lămâie. Reduceți focul și fierbeți timp de 10-15 minute până când dovleceii sunt complet moi. Transferați supa într-un blender, adăugați busuiocul și amestecați până la omogenizare (se amestecă în reprize dacă este necesar). Puteți folosi și un blender.

Întoarceți supa în oală și reîncălziți. Gust și gust. Se pune in boluri si se serveste supa garnisita cu busuioc proaspat.

Porție pentru 2 persoane.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.