Agitați cu pulbere de suc de iarbă de orz

Agitați cu pulbere de suc de iarbă de orz

Sodiul natural, potasiul și glucoza pe care fructele și legumele cu frunze verzi le oferă sunt vitale pentru funcționarea corectă a organismului și sunt esențiale pentru oricine se luptă cu oboseala suprarenală și cu numeroasele condiții de sănătate afectate de sănătatea suprarenală precară.

Dacă suferiți de oboseală suprarenală sau probleme virale, încercați să includeți în mod regulat banane coapte în mese și gustări. Bananele ajută la stimularea producției bogate de electroliți datorită nivelurilor abundente de aminoacizi și potasiului foarte biodisponibil care lucrează împreună. Capacitatea superioară a bananelor de a reface organismul face din acest fruct unul dintre cele mai bune alimente pe care le puteți consuma înainte și după antrenament. Așa că data viitoare când vă pregătiți pentru un antrenament, încercați să gustați o banană sau să aruncați una în geantă pentru un răsfăț după antrenament. Suferiți de colită, sindromul colonului iritabil (IBS) sau boala Crohn? Bananele pot ajuta la ameliorarea acestor afecțiuni, precum și a crampelor stomacale și a altor tulburări gastrointestinale care sunt în mare măsură influențate de stres.

Curmalele au o serie de proprietăți medicinale care vă pot afecta pozitiv sănătatea, iar dulceața lor delicioasă le face o gustare fantastică, precum și o modalitate ușoară și sănătoasă de a îndulci o masă. Deși numărul adevărat nu a fost încă înregistrat, curmalele conțin aproape 70 de minerale bioactive. Aceste minerale oferă un sprijin fantastic pentru glandele suprarenale, care pot folosi întotdeauna ceva ajutor din cauza stresului și a aglomerației vieții moderne. Curmalele sunt extrem de bogate în aminoacizi, deși cercetătorii nu au determinat încă cantitatea lor exactă. Leucina și alți aminoacizi pe care îi conține acest fruct ajută la creșterea conținutului de potasiu astfel încât mușchii și nervii să primească un sprijin excepțional.

Unul dintre produsele verzi pe care le recomand adesea pentru proprietățile sale vindecătoare incredibile este pulberea de suc de iarbă de orz . Această pudră verde minunată poate fi adăugată în apă, apă de cocos , sucuri sau smoothie-uri pentru a vă oferi nutrienți suplimentari. Pulberea de extract de suc de iarbă de orz conține proteine ​​de înaltă calitate pe care organismul le poate absorbi și utiliza cu ușurință, precum și 20 de aminoacizi. Dacă lucrați pentru a vă susține mai bine glanda tiroidă, pudra de extract de suc de iarbă de orz vă poate oferi un ajutor extraordinar. Acest aliment poate ajuta la eliminarea glandei tiroide de toxine și metale grele. Poate fi surprinzător să afli că pulberea de extract de suc de iarbă de orz nu conține gluten și, ca urmare, poate fi consumată de oricine are boală celiacă sau intoleranță la gluten. Motivul pentru aceasta este că iarba tânără folosită pentru a crea praful de suc de iarbă de orz este recoltată înainte ca iarba să producă cereale.

Aflați mai multe despre proprietățile fizice, emoționale și spirituale ale acestor alimente și ale altor alimente în cartea Cele mai bune alimente .

Reteta de astazi iti ofera o modalitate delicioasa de a include praful de suc de iarba de orz in dieta ta . Baza de banane din această rețetă adaugă o cremositate dulce unică, care amintește de milkshake-urile de care s-ar putea să le fi plăcut în copilărie. Adăugarea pudrei de extract de iarbă de orz este opțională, dar vă oferă un echilibru deosebit de puternic de nutrienți. Este un mic dejun sau o gustare perfectă, care este, de asemenea, grozavă pentru când ești în deplasare.

Pudră de shake cu suc de iarbă de orz

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele într-un blender de mare viteză până se omogenizează.

Pentru lapte mai gros, adăugați apă încet până când obțineți consistența dorită. Turnați într-un pahar și bucurați-vă!

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.