Macul de California conține alcaloizi specifici care calmează celulele receptorilor durerii, în special în jurul nervilor cranieni și a trunchiului cerebral. Macul de California poate fi folosit pentru a calma sau pentru a minimiza durerea acută.

Sfaturi pentru aplicarea California Poppy Shock Therapy la Healer Medium


Pentru dureri neurologice , nevralgie, nevralgie de trigemen, dureri de gât, dureri de spate, dureri de mușchi fesieri, dureri de dinți, dureri de gură, dureri de limbă, dureri de maxilare, dureri de corp, dureri de cap, dureri de umăr, dureri de șold, dureri de genunchi, simptome ale nervului vag, dificultăți emoționale, traume, pierderi, durere emoțională, anxietate, suferință emoțională, stres sever.

Macul de California poate fi folosit pentru a ajuta la retragerea de la narcotice sau medicamente eliberate pe bază de rețetă, inclusiv analgezice, cu îndrumarea medicului dumneavoastră.


Instrucțiunile Healer Medium California Poppy Shock Therapy

  • Pentru un adult, luați 3 picături de tinctură fără alcool de mac de California în 50 ml sau mai mult de apă sau suc sau 3 capsule la fiecare 4 ore în timp ce sunteți treaz;
  • Pentru durerea acută, utilizați această terapie timp de 1 până la 3 zile. Dacă mai este necesar, puteți repeta un alt ciclu al acestei terapii, până la 6 zile în total. Apoi reduceți la 3 picături, de două ori pe zi, timp de 3 zile dacă mai este nevoie. Dacă durerea persistă, puteți urma ciclul de ameliorare a durerii cronice descris mai jos.
  • Pentru durerea cronică, utilizați această terapie după cum este necesar timp de până la șapte zile la rând. Reduceți la 3 picături, de 2 ori pe zi (dacă mai este nevoie), timp de 3 zile înainte de a începe un alt ciclu de șapte zile.
  • Dacă sunteți cineva care devine somnoros folosind mac din California, atunci alegeți să îl utilizați cu înțelepciune. Utilizați cu precauție atunci când utilizați echipamente sau utilaje sau în timpul călătoriilor lungi cu mașina.

Iată care sunt cantitățile adaptate de Tinctură de Mac de California fără alcool pentru această terapie. Pentru orice întrebări despre macul din California, consultați medicul copilului dumneavoastră:

  • 5-8 ani: 10 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 4 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 9-12 ani: 15 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 4 ore in timp ce copilul este treaz;
  • Peste 12 ani: 1 picurator in suc sau apa la fiecare 4 ore in timp ce copilul este treaz.

Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Publicații similare

[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.