DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE DIN PRODUSE CHIMICE DE CASĂ

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE DIN PRODUSE CHIMICE DE CASĂ

Există multe substanțe chimice comune pe care le folosim sau la care suntem expuși în viața noastră de zi cu zi. De-a lungul timpului, ele ne fac ravagii sănătății. Multe dintre ele sunt atât de adânc înrădăcinate în cultura și stilul nostru de viață, încât poate nu te-ai gândit niciodată la siguranța lor sau la efectele pe termen lung asupra sănătății. Unul dintre cele mai insidioase și dăunătoare grupuri este ceea ce Anthony William numește „produse chimice de uz casnic”. Această colecție de substanțe chimice toxice ne afectează pe fiecare dintre noi. Deși nu putem evita întotdeauna expunerea la aceste substanțe chimice în afara casei și în jurul altor persoane, vestea bună este că putem face multe în mediul de acasă pentru a le reduce sau a le împiedica să intre acasă și în viața de zi cu zi.

Natura dezgustătoare a acestor substanțe chimice toxice, la care fiecare dintre noi a fost expus de-a lungul vieții și, de obicei, continuă să fie expus în mod regulat într-un fel sau altul - de exemplu, în birouri, restaurante, cabinete medicale și locuri publice sau când suntem în preajma altor oameni - înseamnă că fiecare dintre noi poartă în noi aceste toxine care trebuie eliminate din organism. Aceste toxine insidioase nu părăsesc corpul singure, nu cu dietele bogate în grăsimi la care aproape toată lumea a fost supusă în cea mai mare parte a vieții și cu agenții patogeni și alte toxine pe care cei mai mulți dintre noi le purtăm în jur. Trebuie să știți exact cum să vă susțineți corpul și ficatul în mod corect, astfel încât acesta să poată face munca grea de a vă curăța de toxinele care se află adânc în ficat și celule. Veți găsi aceste informații vitale în paginile cărții lui Anthony William Cleanse for Health .

Chiar dacă nu crezi că ai fost expus la toxine, substanțe chimice sau agenți patogeni sau dacă nu te confrunți în prezent cu simptome sau afecțiuni, sănătatea ta va fi inevitabil afectată într-un fel sau altul în viitor. Acum este aproape imposibil să eviți dezvoltarea unor simptome sau afecțiuni la un moment dat în viața ta cu tot ce ne confruntăm în aceste zile. Modul de a preveni sau de a reduce riscul de acest lucru, sau de a vă recupera după simptome sau afecțiuni deja experimentate, este să știți cum să vă curățați și să vă vindecați în mod corespunzător corpul.

Produsele chimice de uz casnic sunt doar un grup de cauze ale problemelor care ne pot îmbolnăvi. Să ne uităm la dăunătorii din acest grup:

 • Odorizante și aerosoli
 • Colonie și aftershave
 • Agenții obișnuiți de curățare
 • Vopsele de păr obișnuite
 • detergenți generali, balsam de rufe și foi de uscător;
 • Machiaj simplu
 • Lotiuni de corp, creme, spray-uri, geluri de dus si deodorante cu diferite parfumuri
 • Șampoane, balsamuri, geluri și alte produse pentru păr parfumate obișnuite
 • Produse chimice pentru curățarea chimică
 • fixativ
 • Produse chimice pentru unghii (cum ar fi oja, soluția de îndepărtare a lacului de unghii, lipici)
 • Parfumuri
 • Contactați odorizante
 • Lumanari parfumate
 • Spray-uri de bronzat
 • Spray-uri aromatice
 • Talc

Mai jos în articol veți găsi un fragment din cartea lui Anthony William „Cleaning for Health” care este specific unora dintre aceste produse chimice de uz casnic.

Odorizante, lumânări parfumate, detergenți convenționali, balsam de rufe, parfumuri, colonii și aftershave

„Cu toții credem că este normal și de fapt plăcut să fim înconjurați de substanțe chimice sintetice cu parfumuri plăcute. Cui îi place cu adevărat? Dacă nimănui nu-i place cu adevărat mirosul de colonie - nici purtătorului, nici oamenilor din jurul lor, de ce atât de mulți oameni îl folosesc. Doar cinci persoane care poartă colonie într-o cameră de o sută de oameni și aerul va fi saturat de parfum.

Nu subestimați nivelurile toxice ale produselor din această categorie. Doar pentru că aceste produse au mirosuri pe care am fost învățați să le identificăm ca fiind plăcute, indiferent dacă sunt în casa noastră sau pe corpul nostru, nu înseamnă că sunt sigure. Acestea sunt unele dintre cele mai periculoase substanțe chimice care ne amenință sănătatea.

De exemplu, credem că prin folosirea unui odorizant, creăm un mediu mai plăcut. Cu toate acestea, de îndată ce activăm odorizantul de la priză, simțul mirosului este instantaneu stins. Când locuiți într-o casă, lucrați într-un birou sau într-un alt mediu cu un odorizant care eliberează vapori umpluți cu substanțe chimice în aer, este posibil să nu le mai puteți mirosi. După ce le-au conectat la perete, mulți oameni uită că odorizantele sunt acolo și nu observă când s-au terminat, deoarece pereții, lenjeria de pat, pernele, mobilierul, orificiile de ventilație și jaluzelele sunt saturate de parfumul ei. Și până când nu ne curățăm simțul mirosului de acel miros, este aproape imposibil să simțim altceva.

Aceste otrăvuri aromate chimic și vaporizate dăunează plămânilor - reziduul lor ceros și uleios se acumulează în alveolele pulmonare. Dacă sunteți nefumător, dar încă iubiți odorizantele electrice, ar fi mai bine să renunțați la odorizant și să începeți să fumați. Așa este – aveți de fapt șanse mai mari de sănătate pe termen lung și de vitalitate fără complicații dacă fumați țigări decât dacă inhalați fumul de la odorizantele electrice zi de zi. Asta vă oferă o imagine clară a lucrurilor?

Pelicula uleioasă de la odorizante nu afectează doar plămânii, ci ajunge și la ficat prin fluxul sanguin. În plus, atunci când îl inspirăm pe gură, intră și în tractul intestinal, de unde intră în sânge și este din nou direcționat către ficat. Reziduurile de odorizant din acest organ pot reduce funcția hepatică. Dacă un chirurg cu adevărat iscoditor ar deschide corpul unui pacient care a trăit ani de zile într-un spațiu puternic saturat cu odorizant, ar simți aroma odorizantei care se infiltrase în sângele și celulele pacientului.

Substanțele chimice din parfumurile sintetice pot reduce rapid sistemul imunitar. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că atunci când substanțele chimice intră în sânge, celulele noastre ucigașe naturale - limfocitele și alte celule albe din sânge - le absorb și acest lucru slăbește imediat celulele noastre imunitare și chiar ucide unele dintre ele. Globulele noastre albe au nevoie de sânge curat, proaspăt, oxigenat. Sub influența aromelor chimice, numărul acestora scade. Expunerea la doze mari de odorizante, lumanari parfumate, colonii, parfumuri sau alte mirosuri similare poate duce la scaderea imunitatii dupa numai 3-4 zile. Agenții patogeni pot profita de acest lucru și „să ridice capul” – mai ales că substanțele chimice din parfumurile sintetice hrănesc viruși și bacterii, determinându-le să se înmulțească și să agraveze boala. O persoană care are o infecție a tractului urinar, infecție a sinusurilor sau apariții bruște de fibromialgie , ME/CFS , lupus, scleroză multiplă , eczemă, psoriazis sau tiroidita Hashimoto poate prezenta o altă apariție după expunere.

Pornirea unui dispozitiv care emite miros de flori sălbatice poate părea o idee grozavă, dar până la urmă, acestea nu sunt parfumuri reale. Sunt sintetice, fabricate într-o fabrică, inventate de un grup de oameni care încearcă diferite mirosuri într-un laborator și îl aleg pe cel care le place cel mai mult. Odorizantele îmbuteliate și lumânările parfumate sunt la fel de dăunătoare. Nu vă lăsați păcăliți de eticheta „parfumuri naturale”. Este o tactică precum enumerarea „aromelor naturale” pe lista de ingrediente a unui aliment pentru a evita menționarea MSG. Este greu să găsești un spațiu închis în zilele noastre, care să nu fie saturat cu arome chimice. Când căutați o casă nouă, este dificil să găsiți un apartament sau o casă în care pereții să nu fie pătrunși cu parfumuri artificiale. Suntem expuși la acestea în magazine, mall-uri, hoteluri, restaurante, birouri, case ale prietenilor și rudelor și toalete publice. Dacă vă urcați într-un taxi sau într-o mașină de închiriat, cel mai probabil va fi un odorizant în interior. Îl inspirăm chiar și doar fiind în preajma unei persoane ale cărei haine miroase a - pe lângă detergentul de rufe parfumat, deodorantul, șamponul, produsul pentru păr, loțiunea, aftershave, colonia sau parfumul pe care îl folosesc.

Trăim într-o lume în care sensibilitățile chimice devin din ce în ce mai frecvente. Aceasta înseamnă că această expunere la parfumuri chimice este un coșmar nu numai pentru persoanele care suferă deja de sensibilități; creează noi cazuri de sensibilitate chimică pentru persoanele care anterior nu aveau niciuna. Cu ani în urmă, oamenii în vârstă se plângeau de mirosuri, spunând: „Am nevoie de aer proaspăt”, „Poți stinge focul?”, „Te rog închide fereastra”, „Închide ușa din față – intră praful”. sau „Nu-mi place mirosul acestei colonii”. Ei erau cei care trăiseră suficient pentru a deveni sensibili. Acum nu mai este cazul. Oamenii mai tineri dezvoltă rapid sensibilități chimice reale datorită a tot ceea ce sunt expuși, iar plângerile generațiilor mai în vârstă nu sunt nimic în comparație cu ceea ce se confruntă generațiile tinere astăzi.

Nu lăsa toate astea să te sperie și să te încurce. În timp ce suntem în oraș, putem face tot posibilul să luăm măsuri pentru a evita aceste mirosuri. De exemplu, putem alege să nu trecem pe lângă tejgheaua de parfumuri din magazinul universal; să cumpere produse de baie, de corp și de rufe care nu sunt parfumate sau parfumate doar cu uleiuri esențiale pure și să găsească o alternativă la cafeneaua din colț care arde lumânări parfumate. Dar din moment ce nu le putem evita întotdeauna – nu putem cere celui care stă lângă noi în tren să meargă acasă, să facă un duș și să-și spele rufele cu detergent fără parfum – ar trebui cel puțin să ne transformăm propriile case, mașini și locuri în care petrecem timp îndelungat, în oaze inaccesibile acestor mirosuri. Dacă avem un cuvânt de spus la locul nostru de muncă, cel mai bine ar fi să insistăm să nu fie folosite parfumuri sintetice. Și din moment ce nu există nicio modalitate de a evita absolut toată expunerea, curățarea este esențială pentru a ne putea scăpa continuu de ceea ce acumulăm.”

Curățarea adecvată este esențială pentru oricine trăiește pe această planetă în aceste zile. Cleanse for Health de la Anthony William este ghidul tău pentru o curățare eficientă. Vă oferă cunoștințele și instrumentele pentru a vă ajuta corpul să se vindece singur. Corpul tău te iubește și vrea să te țină în viață și bine – are nevoie doar de sprijinul potrivit. În esență, Cleansing for Health nu este doar o carte de vindecare, ci și o carte care vă dă putere să ripostați. Pentru a riposta eficient, trebuie să știi adevărul cu privire la ce te confrunți și cum să-l depășești. Credem că veți găsi răspunsurile pe aceste pagini.

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.