TRECEREA DE LA MEDIUL MEDICAL PURIFICARE 3:6:9

TRECEREA DE LA MEDIUL MEDICAL PURIFICARE 3:6:9

Deoarece fiecare versiune a 3:6:9 Cleanse vă protejează glandele suprarenale, vă puteți întoarce la stilul de viață normal fără a vă simți epuizat. De fapt, este posibil să te simți atât de bine încât nici să nu crezi că organismului încă îi place să primească o îngrijire specială. Dacă poți, fă câțiva pași în plus pentru a onora tot ceea ce corpul tău a făcut pentru tine în ultimele zile.

Indiferent dacă ați făcut un ciclu de curățare 3:6:9 sau mai multe cicluri la rând, aceste măsuri vă vor ajuta să vă stabilizați corpul pe măsură ce se adaptează la ieșirea din curățare:

PRIMA ZI DUPĂ PURIFICARE

  • Pentru prima zi după curățare, începeți cu Healing Medium Morning Cleanse . Nu vrei să-ți șochezi ficatul prin încheierea curățării cu bulion de oase, prăjitură de ciocolată, carne de porc, pui, brânză, lapte sau o omletă de albuș. În prezent are nevoie de lichide și glucoză de înaltă calitate.
  • Încercați să evitați grăsimile radicale precum nucă de cocos, avocado, ulei, măsline, nuci, semințe, ciocolată, cacao, bulion de oase, lactate și alte produse de origine animală pe tot parcursul zilei.
  • Încercați să nu folosiți oțet și sare, sau cel puțin să le folosiți cu moderație.
  • Consumați în principal fructe și legume. Pregătiți alimente din rețetele recomandate din cartea lui Anthony William Cleanse for Health pe parcursul primei zile după curățare. Acesta este un moment excelent pentru a folosi resturile de cartofi, cartofi dulci, dovlecei, varză de Bruxelles, sparanghel și multe altele.
  • Cel mai bine va fi dacă reușiți să includeți în ziua dvs. un suc de tulpină de țelină și cel puțin un măr.

A DOUA ZI DUPĂ PURIFICARE

  • În a doua zi după curățare, încercați din nou Healer Medium Morning Cleanse .
  • Continuați să utilizați oțet și sare cu moderație și, de preferință, deloc.
  • Mai târziu în cursul zilei, puteți reactiva radicalii de grăsime dacă vă lipsesc atât de mult. Țineți de o porție de grăsimi radicale - fie animale sau vegetale; dacă ești un mare fan al ambelor, alege o porție mică din ambele, dar asigură-te că este la sfârșitul zilei.
  • Cel mai bine este să procedați fără grăsimi radicale. Fără ele pentru o perioadă mai lungă, vei continua o parte din curățare și vei continua să primești rezultatele pozitive ale acesteia.
  • Și în a doua zi după curățare, cel mai bine este să rămâneți la rețetele din cartea lui Anthony William Cleansing for Health pentru a continua să susțineți procesul de vindecare.

MAI MULTE OPORTUNITĂȚI PENTRU PERIOADA DE TRANZIȚIE

Încorporarea Smoothie-ului de detoxifiere cu metale grele în perioada de tranziție post-curățare este o modalitate excelentă de a capta orice reziduu toxic de metale grele din corpul tău. Cel mai bine este să-l bei în fiecare dimineață timp de cel puțin 1-2 săptămâni după curățarea 3:6:9.

Puteți folosi protocoalele din partea a III-a a cărții lui Anthony William Curățare pentru sănătate - Alte curățări salvatoare ca metode pentru a ieși fără probleme din curățare. De exemplu, puteți continua să urmați Healing Medium Morning Cleanse sau să evitați alimentele problematice din Antipathogen Cleanse atât timp cât doriți.

Rețineți că unele dintre alimentele problematice oferă combustibil pentru agenții patogeni care ne îmbolnăvesc. Viruși precum EBV, herpes zoster, HHV-6, HHV-7, herpes simplex 1/2 și alți viruși, precum și bacterii precum streptococul și Escherichia coli, se dezvoltă atunci când mâncăm alimente care le plac acestor agenți patogeni. Când eliminăm aceste alimente problematice din dieta noastră, agenții patogeni mor de foame. Așa cum am explicat de multe ori în articolele noastre, acești viruși și bacterii sunt responsabile pentru majoritatea simptomelor și afecțiunilor cronice, așa că dacă aveți o problemă cronică de sănătate, cu cât stați mai mult departe de unele sau de toate alimentele cu probleme, cu atât mai bine.

Cu toate acestea, încercați să nu vă copleșiți cu aceste sfaturi. Aceste practici pe termen lung sunt menite să vă ofere putere doar dacă doriți să continuați vindecarea după curățarea 3:6:9. Listele de suplimente nutritive din cartea lui Anthony William Cleanse for Health sunt, de asemenea, acolo pentru a vă oferi sprijin individual.

Indiferent cum alegi să procedezi după ce ai terminat Curățarea 3:6:9, știi că ai făcut deja atât de multe pentru curățarea și vindecarea corpului tău. Progresul pe care l-ați făcut este semnificativ.

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.