CURATARE MEDIU DE DIMINEAȚA VINDECATĂ

CURATARE MEDIU DE DIMINEAȚA VINDECATĂ

În cartea sa Cleansing for Health, Anthony William împărtășește șapte opțiuni diferite de curățare care vă vor ajuta să începeți vindecarea abordând cauzele fundamentale încă nedescoperite ale a mii de afecțiuni și simptome diferite de sănătate. Una dintre aceste curățări este curățarea de dimineață Healer Medium.

„Atunci când ne bombardăm ficatul cu alimente și lichide greșite în fiecare dimineață, îl privăm fără să vrea de regimul său de detoxifiere important de dimineață. Astfel, compromitem însăși esența sănătății și a bunăstării noastre. Consecințele sunt mult mai grave. decât dacă sărim peste meditația de dimineață, să ne spălăm pe dinți, să facem exerciții fizice sau să vorbim la telefon – sau evitând telefonul dacă face parte din regimul tău. permitem.”

Acești dăunători (în special agenți patogeni și toxine) pe care organismul tău încearcă să-i elimine dimineața sunt cauza bolilor, simptomelor și afecțiunilor cronice. Acești agenți patogeni și toxine sunt stocați în ficat și în alte părți ale corpului. Chiar dacă ați fost diagnosticat cu tiroidita Hashimoto și vi s-a spus că este o afecțiune autoimună și corpul dumneavoastră se atacă singur, adevărul este că agenții patogeni și toxinele sunt încă cauza simptomelor și afecțiunilor dumneavoastră. Corpul tău nu este niciodată atacat. Puteți citi despre acest adevăr în Cleansing for Health .

„Ca urmare a grăsimilor radicale pe care le consumăm dimineața, ficatul nostru devine supraîncărcat și produce prea multă bilă pentru a le descompune. Dacă am mâncat o masă cu un conținut ridicat de grăsimi cu o seară înainte, ficatul este deja obosit în timp ce o prelucrează în timpul nopții. Să nu uităm că, în același timp, era ocupat să colecteze otrăvurile și toxinele și să le pregătească pentru eliminare dimineața.

În fiecare zi mâncăm grăsimi la micul dejun, împiedicăm organismul să-și facă detoxifierea naturală. Pe de altă parte, în fiecare dimineață lucrăm în armonie cu corpul, hidratându-l și abținându-ne de la grăsimile radicale, mergem pe calea vindecării. Despre asta este o curățare de dimineață.” - Extras din Cleanse for Health .

În Cleansing for Health, Anthony William oferă o înțelegere aprofundată a modului în care funcționează curățarea de dimineață, exact cum să o faci și ce să nu faci pentru a-i asigura eficacitatea, precum și nenumărate alte sfaturi importante și o mulțime de informații de vindecare pentru toată lumea. , care vrea să se vindece cu curățarea de dimineață sau oricare dintre celelalte curățări sau informații din carte. Mai jos în articol vă vom oferi o privire de ansamblu rapidă asupra unora dintre elementele cheie ale unei curățări de dimineață, dar vă rugăm să rețineți că este esențial să citiți cel puțin întreg capitolul despre curățarea dimineții din carte pentru a vă asigura că o faceți corect și beneficiați de timpul și efortul pe care îl depuneți.

Curățarea de dimineață a Mediului Vindecătorului

Dupa trezire dimineata:

Ce să mănânce:

  • După trezire, bea 500 ml. până la 1 litru de apă cu lămâie sau lime. ( Vezi articolul „Apă cu lămâie” pentru rețeta cu raportul corect de lămâie sau lime la apă ).
  • Așteptați 15 până la 30 de minute.
  • Se beau 500 ml. până la 1 litru de suc proaspăt de tulpină de țelină pe stomacul gol. (Puteți afla mai multe despre sucul de tulpini de țelină în toate articolele despre tulpini de țelină de pe blogul nostru .)
  • Așteptați 15 până la 30 de minute.
  • Mic dejun cu fructe proaspete (cea mai bună alegere) sau cartofi la abur, cartofi dulci, dovleac, mei sau fulgi de ovăz.
  • Bea cel puțin 500 ml. apă sau apă de cocos.

Nu consumați:

  • Radicalii grasi (unturi, pui, oua, bacon, lapte, iaurt, unturi de nuci si tahini, ulei, avocado etc.)
  • Fructe uscate.
  • Sare.

Pentru rezultate mai bune de la curățarea de dimineață, nu mâncați niciunul dintre alimentele problematice descrise în capitolul 7 al cărții Curățare pentru sănătate toată dimineața (ideal, toată ziua).

În Cleanse for Health, veți găsi, de asemenea, îndrumări detaliate despre cum să alegeți curățarea potrivită pentru dvs., când să utilizați curățarea de dimineață față de o altă curățare, pentru cât timp și multe informații despre cum să faceți curățarea de dimineață să funcționeze pentru dvs. . Cartea conține informații de vindecare și înțelepciune pentru oricine care trăiește cu un simptom sau o afecțiune cronică de orice fel sau pentru oricine dorește să-și păstreze și să-și protejeze sănătatea pentru viitor. Adevărul este că astăzi suntem cu toții expuși la dăunători care provoacă boli într-un fel sau altul, așa că niciodată nu a fost mai important să știm să ne protejăm și să avem grijă de organismul nostru.

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.