REPEȚIA PURIFICARII 3:6:9 A MEDIULUI VINDECĂTOR

REPEȚIA PURIFICARII 3:6:9 A MEDIULUI VINDECĂTOR

Ficatul tău știe ce este mai bine pentru tine. Nu va elibera toxinele și grăsimile acumulate de o viață într-un singur ciclu de curățare 3:6:9, deoarece asta ar fi o povară prea mare pentru corpul tău. În schimb, ficatul eliberează o anumită cantitate sigură de toxine și păstrează restul pentru data viitoare când decideți să repetați ciclul. Acesta este motivul pentru care este logic să faceți Curățarea 3:6:9 de mai multe ori, fie consecutiv, fie la intervale de zile, săptămâni sau luni. Astfel vei continua sa iti cureti corpul si vei putea merge mai departe.

FRECVENȚĂ

După finalizarea unui ciclu de curățare 3:6:9, poate doriți să o repetați, începând din nou din ziua 1 și trecând prin cele nouă zile de câte ori doriți, până când simptomele dumneavoastră dispar. Dacă urmăriți schimbări mai graduale în sănătatea dvs., probabil că va fi mai bine să faceți protocolul o dată pe lună și să faceți curățarea de dimineață în restul timpului. Cel mai bine este să faci cel puțin un ciclu de curățare 3:6:9 la fiecare 1-3 luni dacă bănuiești că ai de-a face cu o cantitate solidă de dăunători în corpul tău. De asemenea, s-ar putea să descoperi că primul ciclu ți-a oferit exact ceea ce ai nevoie în această etapă. Alegerea este a ta.

Dacă nu aveți simptome, ci mai degrabă urmăriți prevenirea, acesta este un alt caz în care este bine să faceți un ciclu de curățare 3:6:9 în fiecare lună, sau cel puțin o dată la trei luni. De exemplu, dacă un membru al familiei suferă de o boală pe care vă temeți că ați moștenit-o, amintiți-vă că nu genele noastre ne îmbolnăvesc. Adevărul este că bolile circulă în familii din cauza toxinelor și agenților patogeni transmisi din generație în generație. Avem puterea de a întrerupe acest ciclu prin curățarea dăunătorilor noștri moșteniți și curățirea ficatului.

Viețile noastre sunt dinamice și uneori trebuie să ai răbdare și să faci tot ce poți. Dacă au trecut șase luni de la ultima curățare și ar fi trebuit să o repeți acum trei ani, nu pierde timpul în auto-învinovățire și nu renunța la repetare doar pentru că ai ratat momentul planificat. Faceți un nou ciclu de curățare, indiferent de cât timp a trecut de la cel precedent.

ÎNAPOI LA ÎNCEPUT

Începeți în Ziua 1 din 3:6:9 Curățați-vă și urmați-o până la sfârșit, dacă nu vi se întâmplă ceva extraordinar. În acest caz, întoarceți-vă la început în ziua 1, mai degrabă decât să începeți de la mijloc. Dacă treceți prin toate cele nouă zile și decideți să repetați curățarea, în majoritatea cazurilor, reveniți la Ziua 1 și începeți de la capăt.

Există câteva excepții. Îndeplinirea exactă a celor nouă zile, așa cum este stabilită în cele trei versiuni ale 3:6:9, nu se aplică următoarelor situații:

  • Când un copil face Curățarea 3:6:9, poate repeta Ziua 8 în loc să meargă în Ziua 9 dacă părinții lor simt că Ziua 9 va fi dificilă pentru ei.
  • Repetarea zilei 8 în loc de a 9-a este o opțiune pentru cineva care simte că se curăță prea repede.
  • Repetarea zilei 8 în loc de ziua 9 este o opțiune pentru femeile însărcinate. Discutați cu medicul dumneavoastră despre ceea ce este mai bine pentru dvs.
  • Ca tehnică specială de pierdere în greutate - finalizați un ciclu complet de curățare 3:6:9 și apoi începeți în Ziua 7. Continuați să repetați Zilele 7, 8 și 9 de câte ori este necesar.
  • Pentru cei îngrijorați că curățarea va duce la pierderea în greutate prea rapidă, încercați un ciclu de la Ziua 1 până la Ziua 6 de Curățare 3:6:9. Dacă decideți să repetați, continuați să urmați planul în primele șase zile. Acest lucru vă va ajuta să vă vindecați până la punctul în care într-o zi veți ajunge la o stare fizică mai puternică și mai stabilă, care vă va permite să vă simțiți mai confortabil făcând toate cele nouă zile ale Curățării 3:6:9.
  • Pentru cei care cred că au intoleranță alimentară la fructe, încercați zilele 1 până la 3 din Original sau Simplificat 3:6:9 Curățați de cel puțin două ori la rând. Acest lucru va pregăti corpul pentru curățarea ficatului și veți experimenta reacții mai blânde.

OPRIȚI GRASIILE

Iată o altă schimbare pe care o poți face: poți elimina complet grăsimea radicală în primele trei zile ale Curățirii Originale 3:6:9 . Omiterea grăsimilor permise pentru cină în cele 3 zile vă va menține într-un mod de curățare intensificată, care este exact ceea ce caută oamenii atunci când vor să repete curățarea la mijlocul termenului. (Rețineți că cu curățările simplificate și intensive 3:6:9, oricum grăsimile radicale nu sunt prezente în nicio zi.)

Puteți repeta în mod repetat Curățarea Originală 3:6:9 în acest fel - fără grăsimi radicale - dacă doriți un proces de vindecare mai rapid. Sari peste grasimile permise pe parcursul celor 3 zile chiar daca respecti protocolul pentru prima data.

Dacă faci repetări, poți include o porție de grăsimi radicale când te întorci la începutul curățării. Totul depinde de tine și de cum te simți.

CÂTE REPĂRI?

Nu există o regulă strictă și rapidă de câte ori se face Curățirea 3:6:9. Totul depinde de starea dumneavoastră de sănătate și de tratamentul de care aveți nevoie. A face curățarea o parte obișnuită a vieții tale, într-o formă care să fie confortabilă pentru tine, este mai important decât să te concentrezi pe câte cicluri de curățare trebuie să faci. Te poți baza pe curățare ca un instrument pentru viață.

De fiecare dată când faci Curățarea 3:6:9, faci progrese. De fiecare dată când obții o schimbare pentru corpul tău. Dacă aveți mai mulți viruși și metale grele toxice în organism, un ciclu de curățare 3:6:9 vă va afecta cu siguranță sănătatea, dar este foarte posibil să nu vă fie suficient să simțiți schimbări pozitive tangibile. Dacă da, repetă. O poți face în mod repetat, de câte ori este nevoie pentru a te simți mai bine.

În multe cazuri, curățarea 3:6:9 curăță destul de repede toxinele și otrăvurile care stau la baza bolii, ucide în același timp unii viruși și bacterii și privează încet alți agenți patogeni de alimentele toxice pe care le place să le consume. Chiar dacă problema este rezolvată - adică. agentul patogen este ucis și toxinele sunt îndepărtate din organele tale - vei avea nevoie de mai mult timp pentru a te vindeca, deoarece acum este rândul nervilor, organelor, țesuturilor și celulelor să se repare și să se reînnoiască. Aici pot fi de mare ajutor suplimentele nutritive potrivite. Pentru a face acest lucru, citiți Capitolul 29 „Cauza reală a simptomelor și afecțiunilor și dozele pentru a le trata” din cartea lui Anthony William „Cleans for Health” , unde veți găsi o listă de boli și simptome, precum și o scurtă explicație a cauzele și ce ierburi și suplimente pot ajuta. (Asigurați-vă că citiți și Capitolul 27, „Ce ar trebui să știți despre suplimentele alimentare”, pentru îndrumări importante despre suplimente.)

De exemplu, dacă ați experimentat dureri corporale severe de ani de zile și nervii dvs. au fost grav inflamați pentru o lungă perioadă de timp din cauza toxinelor și agenților patogeni din organism, poate dura luni până când nervii se recuperează și se întăresc. Aceasta nu înseamnă că durerea și suferința voastră nu se vor potoli după Purificare 3:6:9. Mulți oameni experimentează o ușurare în timpul curățării sau imediat după. Nu vă descurajați dacă ace, amorțeală, neuropatie, durere, amețeli, probleme de echilibru, amețeli, ticuri, spasme, arsuri ale pielii sau alte simptome ale nervilor inflamați nu dispar imediat. După ce ai fost bolnav cronic cu ei de ani de zile, ești un expert în suișurile și coborâșurile acestor simptome. Dacă aplicați în mod regulat curățările din cartea lui Anthony William Cleansing for Health , urmați recomandările individuale pentru suplimentele alimentare din capitolele pe care le-am menționat cu un moment în urmă și continuați să păstrați alimentele problematice din capitolul 7 din dieta dvs. între curățări, nervii deteriorați vor recupera.

Dacă sunteți o persoană care a fost bolnavă de mult timp, repetarea curățării este importantă, deoarece boala cronică este un semn că aveți toxine foarte adânc înrădăcinate în ficat, fie că sunt pe bază de agenți patogeni, de mediu sau toxice grele. pe bază de metal. Repetarea curățării 3:6:9 va avea un efect extrem de benefic și veți începe să vedeți rezultatele.

REPETII CONSECUTIV SAU CU INTERVALE INTRE ELE?

Repetarea curățării este utilă, indiferent dacă faci mai multe cicluri la rând sau faci pauze între ele. Repetarea curățării fără lacune sau cu doar câteva zile între ele este utilă pentru condiții de sănătate mai profunde. Aceștia sunt oameni care au nevoie să curețe un ficat toxic, stagnant, lent, supraîncărcat cu viruși, bacterii și metale grele toxice. Repetarea lui 3:6:9 din nou și din nou va fi de un beneficiu imens în aceste cazuri.

Pe de altă parte, dacă ești cineva care are un ficat relativ curat și nu se luptă cu simptome sau boli cronice, este posibil să nu simți nevoia să faci mai multe repetări. Dacă aveți o problemă cronică și sunteți hipersensibil, este de înțeles că preferați să vă odihniți între cicluri individuale.

Este individual pentru fiecare și depinde de starea dumneavoastră de sănătate și de cum vă simțiți. Nu există o soluție „unică pentru toate”. Dacă ai puterea pentru repetări consecutive, este în regulă. Dacă sunteți la fel de motivat să vă vindecați și încă aveți nevoie sau doriți să vă luați o săptămână sau o lună de pauză între curățări, este bine și asta. Luați în considerare în ce stare vă aflați și decideți singuri.

CE ALTE SĂ ȚINE A ȚINE

Dacă repeți curățarea pe termen lung, încearcă să nu-ți pierzi răbdarea și să nu devii de la recomandări. Adăugarea diferitelor alimente și băuturi, chiar dacă sunt opțiuni de vindecare despre care ați citit în alte cărți Healer Medium sau în alte cărți, nu va face decât să încurce mecanismul Curățirii 3:6:9. De exemplu, nu începeți să înlocuiți sucul de tulpini de țelină cu sucul de castraveți decât dacă într-adevăr nu găsiți tulpini de țelină sau nu îl puteți tolera. De asemenea, nu începeți să vă distras cu bulionul de Ajutor pentru Ficat (rămîneți în curând pe rețeta de pe blogul nostru) în fiecare zi dacă urmați protocolul de curățare Original sau Intensiv 3:6:9 . Cu excepția adaptărilor și înlocuirilor specifice enumerate în curățări, urmează recomandările exact pentru varianta aleasă.

O altă excepție este atunci când bei apă cu ghimbir sau apă de aloe din cauza unei probleme fizice. Nu este o problemă să le luați în continuare în timpul curățării 3:6:9 atâta timp cât lăsați suficient timp între ele și sucul de tulpini de țelină.

Variați dieta în conformitate cu recomandările pentru curățare. Fiecare versiune a 3:6:9 Cleanse oferă oportunități de a personaliza mesele după gustul dvs., fie că este vorba de crearea diferitelor versiuni ale salatei Liver Helper din lista lungă de ingrediente sau de alegerea dintre diferite rețete atunci când recomandările permit acest lucru. Veți fi recunoscător pentru progresul pe care îl veți vedea urmând instrucțiunile.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.