PURIFICARE SIMPLIFICATĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTЕА 1)

PURIFICARE SIMPLIFICATĂ 3:6:9 A MEDIUMULUI VINDECĂTOR (PARTЕА 1)

Curățarea simplificată 3:6:9 de la Healer Medium este utilă și puternică atât pentru începătorii începători în curățare, cât și pentru curățările experimentate care doresc să vindece simptomele cronice, echilibrând în același timp un program încărcat.

Majoritatea oamenilor, atunci când urmează o dietă, deseori ajung la alimentele familiare pe care le mănâncă de obicei sau la ceea ce au la îndemână. Planul Simplified Cleanse oferă mai multe opțiuni și flexibilitate decât Original Cleanse, făcând schimbarea mai lină. Ajuta cu colesterolul crescut , hipertensiunea arteriala, ficatul gras, placa arteriala, limfedemul, artrita, insomnia, venele varicoase, cearcanele sub ochi, refluxul de acid , constipatia, sindromul colonului iritabil, pielea uscata, diabetul de tip 2. dureri de cap, migrene. și multe alte probleme cronice.

Cu mai puține modificări ale meselor și specificului individual, Curățarea simplificată este o opțiune grozavă pentru cineva care nu are timp sau energie să se concentreze asupra detaliilor Curățării Originale 3:6:9, adică. cineva care preferă un set de opțiuni mai simplu, dar divers. Deși Simplified 3:6:9 Cleanse are 70% din puterea Originalului 3:6:9 Cleanse, versiunea simplificată nu este pentru amatori. Această versiune necesită, de asemenea, dedicare și este extrem de curățantă pentru oricine caută să elimine toxinele și agenții patogeni. Ca să nu mai vorbim, dacă este mai probabil să începeți și să rămâneți cu ea decât Original Cleanse, aceasta este cu 70% mai multă vindecare decât ați observa altfel. Un astfel de rezultat poate însemna totul pentru sănătatea și bunăstarea dumneavoastră.

GHIDURI DE BAZĂ DE CURĂȚARE

Țineți cont de aceste note importante când citiți acest articol:

Rețete și exemple de meniuri

Veți găsi toate rețetele menționate aici în capitolul 23 al cărții „Curățenie pentru sănătate” . În capitolul 22, veți găsi, de asemenea, exemple de meniuri care descriu opțiunile de rețetă pentru fiecare masă. În curând, pe blogul nostru , toate rețetele și meniurile mostre de la curățările lui Anthony William.

Adaptări și substituții

Dacă dintr-un motiv oarecare nu puteți mânca sau aveți acces la oricare dintre alimentele enumerate în paginile următoare sau alimentele solide reprezintă o problemă pentru dvs., consultați Capitolul 21, care este despre modificări. Acolo veți găsi, de asemenea, o opțiune de a include curățarea cu metale grele în acest protocol.

CEI TREI: CURĂȚARE SIMPLIFICATĂ 3:6:9 (ZIUA 1 PÂNĂ ZIUA 3)

În primul rând, ca și în cazul Original Cleanse, este important să ne gândim la primele 3 zile ca la ultimele momente înainte de a scoate roțile de rezervă de pe bicicletă. Ideea este să nu faci eforturi drastice, pentru că asta nu te va avantaja. Mai degrabă, este începutul ciclului și fără această perioadă de ajustare, rezultatul general al curățării va fi mai puțin reușit.

A sări peste etapa Troika este ca și cum ai lua un examen de conducere fără a ști cum să pornești mașina. Aceasta este o greșeală care se face în multe dintre renumitele regimuri de detoxifiere care ne pun corpul sub stres. Într-o astfel de situație, organele nu pot funcționa eficient. Nu se vor curata pentru ca nu le-am pregatit corespunzator pentru detoxifiere.

Începutul curățării ar trebui să fie deosebit de atent cu organismul, astfel încât otrăvurile și agenții patogeni să poată fi îndepărtați din acesta într-o etapă ulterioară. Nu ar trebui să dăm imediat ficatului prea multă muncă sau să supraîncărcăm creierul și inima. Scopul primelor 3 zile este de a pregăti organismul pentru curățare.

După ce s-a trezit din somn

 • Fiecare dintre aceste 3 zile începe cu 500 ml. apă cu suc de lămâie sau lime. (Consultați rețeta de apă cu lămâie pentru raportul corect dintre lămâie sau lime și apă. Nu este vorba despre stoarcerea a 10 lămâi într-un pahar cu apă.) Puteți bea și 1 litru.

SFAT:

 • Dacă doriți, puteți adăuga 1 linguriță. miere crudă până la apă de lămâie sau lime.

Mic dejun

 • După ce ai băut apa cu lămâie, așteptați cel puțin 15-20 de minute, de preferat 30 de minute, apoi savurați cel puțin 500 ml suc de tulpină de țelină (vezi rețeta din articolul „Cum se face suc de tulpină de țelină” ).
 • După ce ai băut sucul de tulpini de țelină, așteptați încă 15 până la 30 de minute și apoi savurați un mic dejun la alegere, în conformitate cu indicațiile pentru această curățare. Sucul de tulpină de țelină este o băutură medicinală, nu calorică, așa că asigurați-vă că mâncați micul dejun. Găsiți mai multă inspirație în rețetele din capitolul 23 și în exemplele de meniuri originale din capitolul 22 din Cleanse for Health , precum și în articolele de blog .
 • Dacă ți se face foame mai târziu, mănâncă un măr (sau sos de mere sau pere coapte).

SFATURI:

 • Dacă ești sensibil, bea 250 ml suc de tulpină de țelină dimineața, nu 500 ml. Pentru mai multe informații despre cantitățile acestui suc în timpul Simplified 3:6:9, consultați recomandările de mai jos în articol.
 • O opțiune suplimentară este să faci un „Smoothie avansat de detoxifiere cu metale grele” ca micul dejun de dimineață – atâta timp cât nu înlocuiești merele dimineața în ziua 2 și ziua 3. Pentru mai multe informații despre includerea detoxificării cu metale grele în 3:6 Curăţare :9 vezi capitolul 21 al cărţii Curăţare pentru sănătate .

Masa de pranz

 • Pentru prânz, alegeți o masă din recomandările din acest articol sau din cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

SFAT:

Dupa amiaza

 • Dacă ți se face foame după prânz, mănâncă mere (sau aceeași cantitate de sos de mere sau pere coapte) cu 1-4 curmale, tulpini de țelină și felii de castraveți.

SFATURI:

 • Daca alegi sos de mere din magazin, asigura-te ca nu contine aditivi.
 • Dacă nu vă plac curmalele sau nu aveți acces la ele, înlocuitorii buni sunt o mână de dude (uscate sau proaspete), stafide, struguri sau smochine (uscate sau proaspete), în această ordine. Le puteți toca sau amesteca cu merele.
 • Fă-ți o favoare lăsând deoparte tulpinile de tulpini de țelină în timp ce iei sucul dimineața.
 • Dacă îți este greu să mesteci țelina, tăiați-o în bucăți mici sau amestecați-o cu merele.

Cină

 • Pentru cină, alegeți un fel de mâncare din recomandările din acest articol sau din exemplele de meniuri și rețete din capitolele 22 și 23 din cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

Dupa cina

 • Dacă ți-e foame după cină, mănâncă un măr (sau sos de mere sau pere) la alegere.
 • Cu o oră înainte de culcare, bea încă 500 ml. apa de lamaie sau lime.
 • Savurați și o ceașcă de hibiscus, balsam de lămâie sau ceai chaga înainte de culcare. Alegeți unul dintre ele în loc să le amestecați. Nu este o problema sa bei ceaiul cu apa de lamaie sau de lime in acelasi timp.

SFAT:

 • Dacă doriți, puteți adăuga 1 linguriță de miere crudă în apă sau ceai.

Recomandări

 • Reduceți aportul obișnuit de grăsimi radicale (nuci, semințe, ulei, măsline, nucă de cocos, avocado, proteine ​​animale etc.) la jumătate și nu le mânca până la cină (sau eliminați-le cu totul). Deși alimentele leguminoase nu conțin grăsimi radicale, exclude-le din meniul tău.
 • Evitați: alimentele care conțin gluten, produse lactate, ouă, băuturi răcoritoare, amestecuri de sare și condimente, carne de porc, porumb, ulei (atât opțiuni de crescătorie industrială, cât și opțiuni mai sănătoase), soia, miel, ton, alte cadouri din pește și fructe de mare (puteți include somonul). , păstrăv și sardine la cină în primele 3 zile), oțet (inclusiv cidru de mere), cofeină (inclusiv cafea, matcha, cacao și ciocolată), cereale (sunt permise mei și ovăz), alcool, arome naturale/artificiale, alimente fermentate (inclusiv kombucha, varză murată și aminoacizi din nucă de cocos), drojdie nutritivă, acid citric, glutamat monosodic, aspartam, alți îndulcitori artificiali, formaldehidă și conservanți.
 • Consumați în principal fructe, legume, legume cu frunze verzi și (opțional) mei și ovăz.
 • Pentru idei, consultați exemplele de meniuri pentru Curățarea simplificată din capitolul 22 din Curățarea pentru sănătate a lui Anthony William.
 • Citiți și capitolul 21 din cartea Substituții și adaptări în cazul în care nu puteți mânca niciunul dintre alimentele din tabel.
 • Tot în carte veți afla cum să reglați cantitatea de suc de tulpini de țelină dacă aveți sensibilitate la acesta.
 • Amintiți-vă că alimentele coapte încetinesc detoxifierea. Dacă preferați o masă mai ușoară, fierbeți legumele la abur.
 • Mănâncă suficient pentru a te sătura fără a mânca în exces.
 • Menține-ți corpul hidratat bând zilnic 1 litru (aproximativ 4 pahare) de apă, între dimineața și seara, cu lămâie sau lime.

CELE ȘASE: CURĂȚARE SIMPLIFICATĂ 3:6:9 (ZIUA 4 PÂNĂ ZIUA 6)

În aceste 3 zile în mijlocul curățării, ficatul primește o pauză mult așteptată de a trebui să producă cantități mari de bilă. Aproape toți oamenii trăiesc într-un mod de producție constantă de bilă datorită unei diete bogate în grăsimi - și a necesității de a descompune această grăsime. Acest ritm epuizează ficatul și îl împiedică să-și îndeplinească sarcinile zilnice de detoxifiere a organismului. Când în sfârșit ia o pauză, are ocazia să se concentreze pe eliberarea toxinelor pe care le-a petrecut o viață păstrând adânc în interior. Când ficatul este curățat și restaurat, promovează sănătatea la toate nivelurile.

După ce s-a trezit din somn

 • Din nou, începeți fiecare dintre cele trei zile cu 500 ml de apă cu suc de lămâie sau lime. Dacă doriți, beți câte 1 litru fiecare.

SFAT:

 • Dacă doriți, adăugați 1 linguriță de miere în apa de lămâie sau lime.

Mic dejun

 • După ce ai băut apa cu lămâie, așteptați cel puțin 15-20, Ideal 30 de minute și savurați 750 ml suc de tulpină de țelină .
 • După ce ai băut sucul de tulpini de țelină, mai așteaptă 15-30 de minute, apoi savurează un mic dejun cu fructe la alegere, în cadrul recomandărilor din acest capitol. În timpul celor șase, micul dejun ar trebui să fie compus din fructe proaspete și, opțional, verdețuri cu frunze, tulpini de țelină și castraveți. De asemenea, sunt permise fructe congelate, mango uscat, smochine uscate și curmale.
 • Dacă ți se face foame mai târziu, mănâncă mere la alegere (sos de mere sau pere coapte).

SFATURI:

Masa de pranz

 • Pentru prânz, alegeți un fel de mâncare din recomandările din acest articol sau din exemplele de meniuri și rețete din capitolele 22 și 23 din cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

Dupa amiaza

 • Dacă ți se face foame după prânz, mănâncă mere (sau aceeași cantitate de sos de mere sau pere coapte), tulpini de țelină și felii de castraveți. (Fără date de data aceasta.)

Cină

 • Pentru cină, alegeți un fel de mâncare din recomandările din acest articol sau din exemplele de meniuri și rețete din capitolele 22 și 23 din cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

Dupa cina

 • Dacă ți-e foame după cină, mănâncă un măr (sau sos de mere sau pere) la alegere.
 • Cu o oră înainte de culcare, bea încă 500 ml. apa de lamaie sau lime.
 • Savurați și o ceașcă de hibiscus, balsam de lămâie sau ceai chaga înainte de culcare. Alegeți unul dintre ele în loc să le amestecați. Nu este o problema sa bei ceaiul cu apa de lamaie sau de lime in acelasi timp.

SFAT:

 • Dacă doriți, puteți adăuga 1 linguriță de miere crudă în apă sau ceai.

Recomandări

 • Mic dejun: În această etapă, mâncați doar fructe până la prânz sau legume cu frunze verzi, tulpini de țelină și castraveți. De asemenea, sunt permise mango uscat, smochine uscate și curmale.
 • Nu consumați grăsimi radicale (nuci, semințe, ulei, măsline, nucă de cocos, avocado, cacao, bulion de oase, proteine ​​animale etc.). Nu mâncați nici leguminoase.
 • Excludeți complet: ouă, produse lactate, alimente care conțin gluten, băuturi răcoritoare, amestecuri de sare și condimente, carne de porc, porumb, soia, miel, pește și fructe de mare, oțet (inclusiv cidru de mere), cofeină (inclusiv cafea, matcha și ciocolată), cereale (pot fi mei și ovăz), alcool, arome naturale/artificiale, alimente fermentate (inclusiv kombucha, varză murată și aminoacizi de cocos), drojdie nutritivă, acid citric, glutamat monosodic, aspartam, alți îndulcitori artificiali, formaldehidă și conservanți.
 • Consumați numai fructe, legume, legume cu frunze verzi și opțional mei și ovăz.
 • Pentru idei, consultați exemplele de meniuri pentru Curățarea simplificată din capitolul 22 din Curățarea pentru sănătate a lui Anthony William.
 • Citiți și capitolul 21 din cartea Substituții și adaptări în cazul în care nu puteți mânca niciunul dintre alimentele din tabel.
 • De asemenea, în carte vei afla cum să reglezi cantitatea de suc de tulpini de țelină dacă ești sensibil la acesta.
 • Amintiți-vă că alimentele coapte încetinesc detoxifierea. Dacă preferați o masă mai ușoară, fierbeți legumele la abur.
 • Mănâncă suficient pentru a te sătura fără a mânca în exces.
 • Menține-ți corpul hidratat bând 1 litru (aproximativ 4 pahare) de apă pe zi, între dimineața și seara, apă cu lămâie sau lime.

Așteptați-vă la continuarea articolului din „Healer Medium 3:6:9 Simplified Cleansing (Partea 2)”

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.