Limonadă de hibiscus

Лимонада с хибискус

Această limonada de hibiscus nu este doar răcoritoare, ci și foarte gustoasă. Este băutura perfectă pentru următoarea adunare, dar este și suficient de simplă pentru a o savura oricând. Îl poți îngheța în cuburi de gheață și le ții la îndemână pentru a prepara rapid și ușor apă aromată de hibiscus.

Hibiscusul conține un compus unic de antociani care îi conferă culoarea roșie caracteristică. Acest compus ajută la regenerarea ficatului prin curățarea mucusului din membranele celulare și îmbunătățirea funcțiilor organului. În plus, hibiscusul susține sănătatea vezicii biliare și sistemul imunitar al ficatului.

Lămâile (și limele) stimulează producția de acizi din stomac și bilă, îmbunătățind în același timp eficacitatea acestora. Lămâile și limele conțin săruri microminerale care distrug bacteriile dăunătoare, mucegaiurile, drojdiile și ciupercile, protejând sistemul imunitar al ficatului. Fructele bogate în calciu, combinate cu vitamina C , activează un ficat stagnant, descompunând celulele adipoase. De asemenea, ele curăță sângele, îmbunătățesc absorbția glucozei și protejează pancreasul.

Mierea crudă oferă ficatului zaharurile necesare, vitaminele, mineralele și alți nutrienți. Are proprietăți antimicrobiene – antivirale, antibacteriene și antifungice – care întăresc sistemul imunitar al ficatului. Mierea furnizează energie celulelor hepatice și oferă numeroase substanțe fitochimice care susțin funcția ficatului.

Ingrediente:

  • 4 ore apa, separata;
  • 2 lingurite hibiscus uscat;
  • 1/2 oră suc proaspăt de lămâie;
  • 4 linguri. miere crudă.

Mod de preparare:

Se fierbe timp de 1 oră. apă într-o cratiță mică. Se ia de pe foc si se adauga hibiscusul uscat. Se lasă la infuzat cel puțin 10 minute, apoi se strecoară ceaiul și se răcește la frigider.

Într-un castron mediu, amestecați restul de 3 lingurițe. apa cu sucul de lamaie si mierea pana cand mierea se dizolva complet.

Când ceaiul de hibiscus s-a răcit, amestecați-l în baza de limonadă și serviți.

Sfaturi:

  • Dacă nu aveți hibiscus uscat, folosiți pliculețe de ceai de hibiscus (1 plic în loc de 1 linguriță).
  • În loc de miere, puteți folosi sirop de arțar (începeți cu 3 linguri și ajustați după gust).
  • Pentru o limonadă de hibiscus mai puternică, adăugați încă 2 linguri. hibiscus uscat.

Marimea portiei pentru 2 limonade.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Produse din articol

Articole similare

Tortile de mei

Aceste tortilla delicioase cu mei nu conțin gluten și porumb, ceea ce le face vehiculul perfect pentru o varietate nesfârșită de garnituri delicioase. Încercați-le cu...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult