Aperitiv cu rosii uscate si anghinare CU LEGUME CRUDE

Разядка от сушени домати и артишок със сурови зеленчуци

Această gustare cremoasă durează doar câteva secunde pentru a se prepara și combină arome excepționale cu căldură reconfortantă. Roșiile uscate la soare, usturoiul și pătrunjelul se combină perfect cu miezul fraged de anghinare pentru a crea o mușcătură care îi va face pe toți să se întoarcă pentru mai mult!

Ingrediente:

  • 2 căni de miez de anghinare înăbușit (vezi Sfaturi);
  • 3/4 cana rosii uscate la soare fara grasime, inmuiate in apa fierbinte 5 minute;
  • 2 linguri. tahini crud ;
  • 1 cana de frunze de patrunjel tocate;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lamaie;
  • 1/4 lingurita. sare de mare .

Legume crude la alegere pentru a scoate din mușcătură (ex. ardei roșu, castraveți, conopidă, ridichi, sparanghel etc.).

Mod de preparare:

Puneți anghinarea, roșiile uscate la soare , tahini , pătrunjelul, cățeii de usturoi, sucul de lămâie și sarea de mare într-un robot de bucătărie. Amestecați ingredientele până se combină bine. Servește gustarea de roșii uscate și anghinare împreună cu legumele crude la alegere!

SFATURI:

  • Pentru a găti miezurile de anghinare, urmați instrucțiunile de preparare la abur a unei anghinare întregi. Lăsați anghinarea să se răcească și apoi îndepărtați toate frunzele verzi dure până rămân doar frunzele fragede și galbene. Tăiați anghinarea în jumătate și îndepărtați complet centrul mușchi (frunzele albe și violete mătăsoase și firele de dedesubt) răzuind-o cu o lingură. Astfel, miezul de anghinare este gata de utilizare.
  • Dacă nu aveți la dispoziție tahini crud , puteți folosi tahini obișnuit. Tahinul crud are un gust mai blând, iar tahinul prăjit este mai expresiv. Ambele tipuri de tahini sunt bune.
  • Bucurați-vă de această masă cu legume crude așa cum este descris sau cu legume fierte de orice fel. Dacă ai chef să experimentezi, poți chiar să încerci să-l îndesezi în cartofi copți!

Porție pentru 2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Tort turtă dulce

Această prăjitură de turtă dulce este soluția perfectă de alimentație sănătoasă, deoarece nu conține gluten, fără lactate, fără ouă și fără grăsimi! Plin de condimente...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult