Datorită modului simplu de preparare, puteți folosi această rețetă de mai multe ori. Sparanghelul fiert la abur (sau crud) are proprietăți de curățare incredibile. Ele ajută ficatul în procesul de vindecare, făcându-le o parte cheie a Curățirii Originale 3:6:9 a Mediului de Vindecare . Sparanghelul calmează un ficat stresat și bolnav prin întărirea instantanee a sistemului imunitar, ajutând la protejarea restului corpului.

Această rețetă face parte din curățarea 3:6:9 a Mediului de Vindecare și este inclusă în rețetele cărții „Curățarea pentru sănătate” . Alte rețete din aceste curățări pot fi găsite pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Ingrediente:

1/2 kg. sparanghel, cu capetele tăiate.

Mod de preparare:

Acoperiți fundul unei cratițe medii cu 4-5 inci de apă, aduceți la fierbere și adăugați un coș de aburi. Se aseaza sparanghelul in cos, se acopera si se fierbe la abur 6-9 minute, in functie de grosimea sparanghelului, pana se inmoaie.

Scoateți și serviți.

Porție pentru 1-2 persoane.

SFATURI:

  • Dacă nu găsiți sparanghel proaspăt, căutați-l congelat și aprovizionați, astfel încât să aveți destule la îndemână. Nu vă faceți griji dacă puteți găsi doar sparanghel cultivat industrial - beneficiile sale pentru ficat depășesc cu mult dezavantajele agriculturii industriale. Le puteți găti la abur chiar înainte de masă sau le puteți prepara în avans și le puteți savura mai târziu – reci sau reîncălzite (fără unt sau ulei).
  • Dacă preferați, puteți mânca sparanghelul crud. Spălați-le, tăiați capetele și mâncați-le. Până la sfârșitul curățării 3:6:9, s-ar putea să apreciezi această legumă întineritoare mai mult ca niciodată!

Publicații similare

[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
[VIDEO] PROPRIETĂȚI VINDECĂTOARE ALE CEAIULUI REISHI ȘI CHAGA ȘI CUM COFEINA DISTRUGE SISTEMUL NOSTRU IUN
În acest videoclip, Anthony William face ceai din ciuperci reishi și chaga, vorbește despre proprietățile medicinale ale acestei băuturi și
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.