Această rețetă delicioasă de vin fiert este fără alcool, dar plină de aromă. Condimentele conferă băuturii o textură bogată și robustă, în timp ce sucul de struguri, sucul de merișor și siropul de arțar oferă o bază dulce pentru a păstra aromele. Sorbiți din această băutură delicioasă în timpul sărbătorilor, pe vreme rece sau oricând doriți un mod distractiv de a obține alimente mai vindecătoare.

Deși strugurii sunt ocoliți din cauza conținutului ridicat de zahăr, ar trebui să ne gândim la asta. Acest conținut de zahăr din struguri este cel care ajută la revitalizarea ficatului. Este un adevărat aliment de longevitate care mărește eficiența ficatului în fiecare dintre cele peste 2.000 de funcții chimice ale sale. Acidul din fructe unic pentru struguri este un excelent dizolvant de calculi biliari – gândiți-vă la asta data viitoare când mâncați un struguri, în loc să vă faceți griji dacă are prea mult zahăr sau vă va face să vă îngrășați. Creșterea în greutate este ultimul lucru creat de struguri.

Ingrediente:

  • 2 căni de suc de struguri roșii;
  • 3 căni de suc de afine;
  • 1/2 cană de apă;
  • 2 batoane de scortisoara ;
  • 2 anason stelat;
  • 10 cuișoare întregi;
  • 3 păstăi de cardamom, ușor zdrobite;
  • 3 felii groase de portocale;
  • 2-3 linguri. sirop de arțar (opțional).

Mod de preparare:

Adăugați toate ingredientele într-o cratiță medie și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, până când aromele s-au amestecat. Se ia de pe foc și se răcește timp de 10 minute, apoi se strecoară printr-o sită și se împarte în pahare. Serviți imediat.

Porție pentru 2-3 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.