Biscuiti cu dulceata de fructe de padure

Бисквитки с конфитюр от горски плодове

Aceste prăjituri clasice obțin o transformare fără grăsimi în această rețetă, astfel încât tu și familia ta să te poți bucura de ele chiar și atunci când te vindeci de ceva sau pe unul dintre protocoalele Healer Medium. Gemul de fructe de pădure duce aceste fursecuri la un alt nivel, iar coacerea lor poate fi un joc distractiv cu copiii! O răsfăț dulce perfectă cu o ceașcă de ceai la sfârșitul unei zile lungi.

Fructul își eliberează puterea de sănătate prin culorile sale violet intens, albastru și negru, care provin din polifenoli cunoscuți sub numele de antociani (inclusiv malvidină) și antocianidine. De asemenea, sunt bogate în dimetil resveratrol și zeci de alte substanțe fitochimice, aminoacizi, coenzime și compuși înrudiți care nu au fost încă descoperiți de știință și sunt mai abundente și biodisponibile în fructe decât în ​​orice alt aliment.

Ingrediente:

Pentru dulceata de fructe de padure:

  • 1/4 linguriță. Dulceata de fructe de padure 100% (cauta gem fara acid citric sau arome naturale).

sau

Mod de preparare:

Dacă folosiți gem de fructe de casă, combinați fructele de pădure, amidonul și siropul de arțar într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand des, pana cand fructele de padure sunt moi si dulceata este groasa. Dați deoparte și răciți complet.

Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt și lăsați deoparte.

Într-un castron mediu, amestecați mierea crudă, zahărul de cocos și sosul de mere până la omogenizare. Adăugați făina de ovăz , fulgi de ovăz , amidonul de tapioca , praful de copt și scorțișoara (dacă se folosește) și amestecați până se omogenizează bine.

Scoateți o lingură de aluat și formați o bilă. Se aseaza pe tava de copt si se aplatizeaza usor. Cu dosul unei lingurițe sau cu degetul, apăsați în centru pentru a face o ușoară adâncitură. Umpleți fiecare adâncitură cu puțină dulceață.

Coacem aproximativ 12-14 minute, pana cand marginile se rumenesc usor. Odată gata, lăsați să se răcească câteva minute și bucurați-vă!

Face 12-14 fursecuri.

Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol

Anthony William, creatorul mișcării mondiale pentru suc de țelină și autorul numărul 1 al celor mai bine vândute New York Times - "Healer Medium: Health Cleanse", "Mediu de vindecare: Ajutor pentru ficat", "Mediul de vindecare: cele mai utile alimente" , "Healeral-lea mediu", “ Mediul de vindecare: vindecarea tiroidei gland”, „Suc de țelină” și „Brain Saver” (netradus încă în bulgară), s-a născut cu capacitatea unică de a conversați cu Spiritul Compasiunii, care îi oferă informații de sănătate extrem de precise înainte de vreme.

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.

Articole similare

Plăcintă cu mere fără grăsimi

Nu există nimic mai bun decât plăcinta cu mere! Cu excepția cazului în care este plăcintă cu mere fără grăsimi, fără gluten și fără lactate,...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Varză de Bruxelles prăjită cu sirop de arțar

Varza de Bruxelles din această rețetă sunt incredibil de atrăgătoare. Este dulce, picant, picant și bogat în arome. Dacă picantul nu este treaba ta, nu-ți...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Apa de afine

Această apă de merișoare este echilibrul simplu și perfect între acrișor și dulce. Este ușor de făcut, frumos de privit și o modalitate delicioasă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult
Cartofi dulci dublu copți

Această rețetă cremoasă și decadentă de cartofi dulci este pe cât de reconfortantă, pe atât de delicioasă. Cartofii dulci copți se amestecă cu cremă de...

Din Aneliya Dikova
Citeşte mai mult