Pentru aceasta reteta sanatoasa se foloseste mei sau ovaz fara gluten , la care se adauga arma secreta - afinele salbatice. Aceste mici pietre mov oferă o explozie de arome și arome, iar proprietățile lor vindecătoare pentru ficat și restul corpului sunt cu adevărat miraculoase.

Afinele sălbatice conțin zeci de antioxidanți nedescoperiți, inclusiv varietăți de antociani. Nu există doar un pigment în interiorul afinului sălbatic - există zeci de pigmenți care nu au fost încă studiati sau cercetați. Afinele sălbatice sunt pentru ficat, așa cum laptele matern este pentru copil. Afinele sălbatice nu numai că au capacitatea de a prinde mulți dăunători, ci și de a le elimina cu succes din ficat într-un mod în care majoritatea altor alimente vindecătoare nu pot. Pigmenții din afinele sălbatice au capacitatea de a se înmuia adânc în celulele hepatice și de a trece prin pereții și membranele celulare, răspândind albastrul lor caracteristic peste tot. Afinele sălbatice întăresc tractul intestinal hrănind bacteriile bune de acolo, ceea ce este de mare beneficiu pentru ficat.

Anthony William folosește și recomandă Vimergy® Wild Blueberry Powder !

Ingrediente:

Mod de preparare:

Puneți meiul , apa și scorțișoara într-o cratiță mică, amestecați și aduceți la fierbere. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă. Reduceți focul și gătiți până când meiul este moale - aproximativ 10-15 minute, amestecând din când în când. Odată ce meiul este fiert, scoateți oala de pe foc și lăsați-o să stea câteva minute.

Alternativ, puneți ovăzul , apa și scorțișoara într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă. Acoperiți oala cu un capac și gătiți până când ovăzul este fraged, aproximativ 5 până la 10 minute.

Se amestecă afinele sălbatice și siropul de arțar după gust în meiul sau ovăzul preparat. Serviți cu 2 linguri. afine pentru decor.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.