Aperitiv cu rosii uscate si anghinare CU LEGUME CRUDE

Aperitiv cu rosii uscate si anghinare CU LEGUME CRUDE

Această gustare cremoasă durează doar câteva secunde pentru a se prepara și combină arome excepționale cu căldură reconfortantă. Roșiile uscate la soare, usturoiul și pătrunjelul se combină perfect cu miezul fraged de anghinare pentru a crea o mușcătură care îi va face pe toți să se întoarcă pentru mai mult!

Ingrediente:

  • 2 căni de miez de anghinare înăbușit (vezi Sfaturi);
  • 3/4 cana rosii uscate la soare fara grasime, inmuiate in apa fierbinte 5 minute;
  • 2 linguri. tahini crud ;
  • 1 cana de frunze de patrunjel tocate;
  • 2 catei de usturoi;
  • 1 lamaie;
  • 1/4 lingurita. sare de mare .

Legume crude la alegere pentru a scoate din mușcătură (ex. ardei roșu, castraveți, conopidă, ridichi, sparanghel etc.).

Mod de preparare:

Puneți anghinarea, roșiile uscate la soare , tahini , pătrunjelul, cățeii de usturoi, sucul de lămâie și sarea de mare într-un robot de bucătărie. Amestecați ingredientele până se combină bine. Servește gustarea de roșii uscate și anghinare împreună cu legumele crude la alegere!

SFATURI:

  • Pentru a găti miezurile de anghinare, urmați instrucțiunile de preparare la abur a unei anghinare întregi. Lăsați anghinarea să se răcească și apoi îndepărtați toate frunzele verzi dure până rămân doar frunzele fragede și galbene. Tăiați anghinarea în jumătate și îndepărtați complet centrul mușchi (frunzele albe și violete mătăsoase și firele de dedesubt) răzuind-o cu o lingură. Astfel, miezul de anghinare este gata de utilizare.
  • Dacă nu aveți la dispoziție tahini crud , puteți folosi tahini obișnuit. Tahinul crud are un gust mai blând, iar tahinul prăjit este mai expresiv. Ambele tipuri de tahini sunt bune.
  • Bucurați-vă de această masă cu legume crude așa cum este descris sau cu legume fierte de orice fel. Dacă ai chef să experimentezi, poți chiar să încerci să-l îndesezi în cartofi copți!

Porție pentru 2 persoane.

Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.