Melisa de lămâie stabilizează celulele nervoase. Intră în celulele nervoase, le calibrează și restabilește echilibrul după ce celulele nervoase au fost conduse într-un răspuns de mare intensitate. Balsamul de lămâie protejează, de asemenea, celulele nervoase de adrenalina corozivă care este eliberată în timpul unei crize emoționale - adrenalina care este de fapt ostilă celulelor nervoase.

Sfaturi pentru aplicarea Lemon Balm Shock Therapy de la Healer Medium

Pentru stres, tulburări emoționale, provocări emoționale, traume emoționale, evenimente emoționale, episoade de tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), tulburare acută de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), anxietate, depresie, confruntări emoționale, trădare, criză emoțională, episoade neurologice, pre - și simptome post-atac, accidente, accidente fizice, dureri neurologice , focare de herpes zoster , simptome post-herpetice , episoade bipolare, manie, psihoză, nervozitate, neliniște, anxietate, stomac nervos, inflamație a nervilor cranieni, dureri de corp.

Terapia cu șoc cu balsam de lămâie poate fi, de asemenea, utilizată ca bază pentru întreruperea medicamentelor psihiatrice, cum ar fi antidepresive, medicamente anti-anxietate și benzodiazepine, sub îndrumarea și asistența medicului dumneavoastră.

Instructiuni pentru terapia de soc cu balsam de lamaie de la Healer Medium

  • Pentru un adult, luați 4 picături de extract de melisa fără alcool în 50 ml sau mai mult de apă sau suc (sau direct pe gură, opțional cu suc sau apă) la fiecare 3 ore în timp ce este treaz.
  • Puteți face acest lucru timp de 3 până la 5 zile, apoi treceți la doza de pe lista de suplimente nutritive individuale.
  • Este bine să folosești terapia de șoc cu balsam de lămâie pe termen lung pentru a stabiliza sistemul nervos dacă evenimentele emoționale din viața ta continuă. Iată cum: administrați terapia de șoc cu balsam de lămâie timp de 3 până la 5 zile, apoi treceți la doza listată pe lista de suplimente individuale timp de 3 zile. Puteți repeta apoi protocolul de terapie cu șoc cu balsam de lămâie timp de 3 până la 5 zile și așa mai departe.
  • Aveți, de asemenea, opțiunea de a reduce doza de terapie cu șoc cu melisa în timp ce vă stabilizați sistemul nervos și faceți față crizei emoționale.

Iată care sunt cantitățile adaptate pentru copiii cu extract de melisa fără alcool pentru această terapie cu suplimente alimentare:

  • 1-2 ani: 12 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 3-4 ani: 20 de picături mici (nu picături) în suc sau apă la fiecare 3 ore în timp ce copilul este treaz;
  • 5-8 ani: 1 picurator in suc sau apa la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
  • 9-12 ani: 2 picături în suc sau apă la fiecare 3 ore cât copilul este treaz;
  • Peste 12 ani: 3 picături în suc sau apă la fiecare 3 ore în timp ce copilul este treaz.

Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Produse din articol

Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.99 лв.
Pret promotional
89.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Balsam de lamaie, extract nealcoolic 10:1, 30 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
39.99 лв.
Pret promotional
39.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.