Hydrastis are proprietăți antibacteriene și antivirale, drept urmare acționează ca un antiinflamator, deoarece reduce numărul agenților patogeni și sprijină recuperarea celulelor imunitare slăbite. Celulele albe din sânge folosesc compușii antivirali și antibacterieni ai hydrastis transportând și apoi eliberând acești compuși pe câmpul de luptă - zonele corpului în care celulele albe din sânge luptă cu agenții patogeni. Terapia de șoc hydrastis de la Healer Medium poate fi utilizată atât pentru afecțiuni acute de sănătate, cât și pentru boli cronice în curs.

Sfaturi pentru utilizarea terapiei de șoc hydrastis a Healer Medium


Pentru răceli, gripă, covid, congestie sinusală, alergii, bronșită, pneumonie, infecții pulmonare, tuse acută sau tuse cronică, dureri de urechi , infecții ale urechii, streptococi, dureri în gât, secreții nazale, picurare postnazală, sterilitate, conjunctivită, infecții ale vezicii urinare , infecții renale, vaginoză bacteriană (BV), boală inflamatorie pelvină (BIP), infecții cu drojdie, toate tipurile de acnee, herpes/herpes labial, herpes simplex 1, herpes simplex 2, herpes zoster , simptome neurologice acute , ciclu menstrual dificil, Helicobacter pylori, Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (MRSA), mononucleoză .

Indicații pentru terapia de șoc Hydrastis a Mediului Vindecător

  • Pentru un adult, luați 6 picături de extract de hydrastis fără alcool în 50 ml sau mai mult de apă sau suc (sau direct pe gură, opțional cu suc sau apă) la fiecare 4 ore în timp ce este treaz.
  • Puteți face acest lucru timp de 3 până la 5 zile, apoi treceți la doza de pe lista de suplimente nutritive individuale.
  • Ca și în cazul tuturor celorlalte terapii de șoc Healer Medium, dacă sunteți sensibil, puteți reduce cantitatea la o doză care vă este tolerabilă.
  • Dacă debutul bolii, infecției sau simptomelor încă nu s-au diminuat la o săptămână sau mai mult după finalizarea unui ciclu complet de terapie cu șoc hydrastis, puteți continua să administrați terapia pentru încă 3 până la 5 zile. Așteptați cel puțin 1 săptămână între ciclurile acestei terapii.

Iată care sunt cantitățile adaptate pentru copii de extract de hidrastis nealcoolic pentru această terapie cu suplimente alimentare:

  • 1-2 ani: 10 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 4 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 3-4 ani: 20 de picături mici (nu picături) în suc sau apă la fiecare 4 ore în timp ce copilul este treaz;
  • 5-8 ani: 1 picurator in suc sau apa la fiecare 4 ore cat copilul este treaz;
  • 9-12 ani: 2 picături în suc sau apă la fiecare 4 ore cât copilul este treaz;
  • Peste 12 ani: 3 picături în suc sau apă la fiecare 4 ore în timp ce copilul este treaz.

Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Produse din articol

Hydrastis bio, extract nealcoolic 10:1, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
76.49 лв.
Pret promotional
76.49 лв.
pret habitual
89.99 лв.
Translation missing: ro.products.product.discount_percent
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.