ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE COMPLICAȚIILE GRIPĂ ȘI COVID-19

ANTHONY WILLIAMS VORBEȘTE DESPRE COMPLICAȚIILE GRIPĂ ȘI COVID-19

Este un fapt binecunoscut că atunci când cineva face gripă, aceasta îi poate slăbi sistemul imunitar, permițând dezvoltarea altor viruși precum EBV. Gripa este un factor declanșator al apariției virusului Epstein-Barr . Acesta este motivul pentru care unii oameni se recuperează de o gripă severă în câteva zile, în timp ce altora le ia luni pentru a se recupera. Covid-19 provoacă probleme similare, dar la scară mai mare.

Există multe tulpini diferite de gripă. Unele dintre ele sunt ușoare, altele mai grele. Dacă aceeași gripă severă lovește un grup de oameni, persoanele cu simptome sau afecțiuni preexistente (indiferent dacă știu sau nu despre ele) sunt susceptibile să se recupereze mai greu, cu excepția cazului în care au o înțelegere adecvată a sursei acestor probleme de sănătate subiacente. și instrumentele necesare pentru a le face față. Din nou, acest lucru se datorează faptului că cazurile grave de gripă pot declanșa alți viruși existenți în organism. EBV și herpes zoster sunt cele mai frecvente două virusuri care sunt declanșate de o gripă rea. Odată declanșate, pot apărea afecțiuni și simptome virale, cum ar fi boala Lyme , sindromul de oboseală cronică (SFC) , fibromialgia , ceața creierului , furnicături și amorțeală în tot corpul, slăbiciune a membrelor, depresie și anxietate .

În unele cazuri, aceste simptome și afecțiuni cauzate de EBV sau de alți viruși au existat înainte, iar gripa le-a adus înapoi sau le-a agravat.

În alții, aceste simptome sau afecțiuni cauzate de EBV sau de alte viruși s-au dezvoltat în organism și nu s-au manifestat încă până când gripa le declanșează. Aceștia sunt oameni în pragul unei infecții virale cronice de grad scăzut. Un exemplu în acest sens este dacă EBV din corpul tău (despre care nu știai) era chiar pe punctul de a intra în faza de infecție mononucleară. Sistemul tău imunitar a fost deja testat de EBV, iar apoi apare gripa - tot ce este nevoie pentru a declanșa EBV. Deci, după gripă, s-ar putea să te confrunți acum cu primul tău atac de mononucleoză. Puteți lupta cu oboseala, ceața creierului , durerile corporale sau slăbiciune la nivelul membrelor timp de săptămâni și săptămâni, la mult timp după gripă. În același timp, este posibil ca prietenul tău să fi contractat aceeași gripă și după 10 zile să fi revenit la viața normală fără să se gândească măcar la gripă.

Covid-19, care este un catalizator și mai puternic, funcționează într-un mod similar. Simptomele anterioare cu care cineva s-a luptat pot reveni cu ușurință sau pot apărea simptome noi de la viruși preexistenți (cum ar fi EBV) despre care nimeni nu știa că sunt deja în corpul lor, așteptând șansa de a ataca. Covid-19 accelerează de fapt simptomele și bolile viitoare ale oamenilor.

Aici intervine marea confuzie. Mulți oameni cred că totul se datorează covid-19. Ei cred că covid-19 în sine este motivul pentru care se luptă cu simptomele cronice noi descoperite. Dacă cineva dezvoltă probleme de respirație care devin cronice deoarece covid-19 i-a deteriorat plămânii, atunci da, este un rezultat al covid-19. Cineva ar putea avea, de asemenea, o recuperare lentă de la covid-19 dacă virusul a provocat o febră foarte mare pentru o perioadă lungă de timp. (Mai multe despre asta într-un moment.) Cu toate acestea, aceste scenarii descriu doar unele cazuri. În realitate, majoritatea problemelor de durată pe care oamenii le întâmpină după covid-19 nu sunt cauzate de covid-19. Sunt probleme preexistente sau invizibile care au fost declanșate. Simptome și afecțiuni cronice pe care oricum le-ar fi dezvoltat cineva din cauza activității virale deja prezente în corpul său. Covid-19 a acționat ca un catalizator pentru EBV sau alte viruși care au fost în organism, neobservate. A făcut ca simptomele și condițiile viitoare să apară mai devreme în viața unei persoane, în loc să dureze mai mult de 20 de ani pentru a se dezvolta.

Acum să comparăm acest lucru cu recuperarea efectivă de la o febră asociată cu covid-19. O febră mare și prelungită poate duce la deshidratare și criză severă de electroliți, care, la rândul său, duce la oboseală a creierului post-Covid-19, timp de aproximativ trei până la șase luni înainte de a vă simți înapoi la normal. Febra post-covid poate pune, de asemenea, un stres enorm asupra glandelor suprarenale, care sunt foarte sensibile la căldură, ceea ce poate slăbi glandele suprarenale până la punctul în care au nevoie de recuperare timp de una până la trei luni. Aceste efecte ale febrei mari nu duc la multe simptome diferite. Cineva poate să obosească mai ușor sau să se simtă mai slab și să aibă mai puțină energie decât în ​​mod normal, iar acest lucru se va îmbunătăți în timp. Acestea nu sunt condiții care vor rămâne permanente după covid-19.

În schimb, atunci când covid-19 declanșează manifestarea unei boli virale existente, cum ar fi EBV , simptomele pot fi mai răspândite și mai lungi ca durată.

Sau cineva poate experimenta ambele în același timp: o recuperare lentă din cauza unei febre mari și prelungite asociate cu covid-19 și, în același timp, apariția sau exacerbarea simptomelor cronice de la o boală virală existentă cauzată de covid-19.

Atât gripa, cât și Covid-19 pot provoca confuzie în alte moduri. De exemplu, dacă cineva se luptă deja cu simptome cronice pe termen lung, cum ar fi oboseala, ceața creierului , durerea fizică, tristețea și este posibil să fi primit mai multe diagnostice în această perioadă. Poate i s-a spus că durerea lui se datorează unor probleme intestinale, fibromialgie , scleroză multiplă, migrene oculare, artrită reumatoidă, boala Lyme , anxietate sau depresie. Ulterior, aceeași persoană poate contracta gripa sau covid-19 și se poate simți și mai rău fără să-și dea seama de ce. Chiar și o formă mai ușoară de gripă poate agrava aceste simptome decât sunt deja. Deși acest lucru poate fi temporar, cum ar fi două sau trei săptămâni cu simptome mai grave, în funcție de ceea ce trece persoana respectivă. Numai acest fapt poate fi suficient pentru a încetini această persoană pe calea vindecării.

Tulpinile ușoare ale gripei sunt deosebit de înșelătoare. Simptomele pot fi cele mai de bază: dureri suplimentare ușoare ale corpului, o ușoară febră, gât zgârieturi și dureri de cap, iar atunci când acestea sunt amestecate cu simptomele pe care cineva le are deja, situația poate deveni dezordonată. Oamenii pot crede că afecțiunile lor cronice preexistente se înrăutățesc, că fac ceva greșit sau că sănătatea lor se deteriorează. În realitate, este vorba de a trece prin organism o tulpină ușoară de gripă. Este ușor să faci această greșeală. De obicei, este nevoie de scurgere și poate de o tuse pentru a-i face pe oameni să realizeze că ar putea fi prins ceva în plus. Că aceasta nu este o afecțiune sau un simptom normal, de la cei cu care sunt obișnuiți să trăiască periodic. Există tulpini ușoare de gripă în care secrețiile și tusea nu apar, așa că o persoană nu își dă niciodată seama că este gripă.

De asemenea, gripa stomacală derutează oamenii tot timpul. Ei se infectează, vomită, nu pot mânca și se simt cu adevărat dezamăgiți pentru o zi sau două pe măsură ce trece prin sistemul lor. Ei nu știu dacă este o afecțiune preexistentă sau poate au toxiinfecții alimentare.

Cu orice gripă, este posibil să aveți cele mai ușoare simptome atunci când vă simțiți puțin obosit și rău, care dispare rapid. Dar puteți transmite această tulpină de gripă altcuiva, iar aceștia ar putea fi afectați mai grav, mai ales dacă persoana respectivă are simptome sau afecțiuni preexistente.

Covid-19 este foarte asemănător. Nu este doar o singură tulpină care se răspândește. Și covid-19 se transmite în același mod ca și gripa. În același mod în care oamenii răspândesc gripa în numeroasele sale tulpini, oamenii contractează și răspândesc covid-19 în diferitele sale variante.

Covid-19 este un virus viu. Nu este o catenă de ARN moartă sau fragmente de informații din virusul însuși. Aceasta înseamnă că covid-19 este un virus viu. Gripa este, de asemenea, un virus viu. Virușii din familia herpesului sunt viruși vii, inclusiv EBV , herpes zoster , citomegalovirus, herpes simplex, HHV-6, HHV-7 și alte soiuri cunoscute și necunoscute de herpesvirus uman (HHV). Toți acești viruși sunt în viață și pentru a rămâne în viață au nevoie să se hrănească. La fel cum EBV se hrănește cu metale grele toxice precum mercurul și alte alimente, gripa și covid-19 fac același lucru.

Gripa și covid-19 sunt viruși fabricați. Au fost crescuți în laboratoare, au experimentat, au testat și au hrănit cu alimente pentru a rămâne în viață. Covid-19 și virusul gripal concurează între ele (deși nu cu virusurile herpesului) în interiorul corpului. Dacă cineva cu covid-19 se infectează și cu o tulpină de gripă rău, covid-19 își va crește puterea de a lupta împotriva gripei pentru a supraviețui. Cei doi viruși se atașează unul de celălalt până când unul dintre ei se descompune încet și îl distruge pe celălalt. O măsură preventivă care poate fi de ajutor este eliminarea anumitor alimente care pot alimenta gripa sau covid-19. Hrana principală sunt ouăle. Ouăle sunt folosite pentru a crește și înmulți virușii într-un laborator. Aceasta este doar o măsură preventivă utilă pe care o puteți lua. A avea ouă în organism zilnic sau săptămânal poate ajuta la declanșarea unui virus precum covid-19 sau chiar gripa atunci când îl contractați pentru prima dată.

Trăim vremuri în care virușii nu apar doar. Ele sunt manipulate, modificate și uneori chiar create prin mutarea intenționată a tulpinilor originale, naturale de viruși găsite în mediul nostru natural. Virușii gripei și covid-19 consumă metale grele toxice precum mercurul, dar numai mercur. Ambii viruși nu se hrănesc cu alte metale grele toxice. Prin urmare, persoanele cu niveluri mai ridicate de mercur și niveluri mai mari de virusuri EBV și herpes zoster care le provoacă simptomele și condițiile tind să fie mai susceptibile la covid-19. Putem analiza toate acestea sub noțiunea de „condiții preexistente”, dar este mai mult decât atât. Aceștia sunt viruși preexistenți pe care îi are persoana respectivă. Ce virusuri au? Sunt, de asemenea, bogate în metale grele toxice, cum ar fi mercurul? Acționarea și eliminarea metalelor grele toxice precum mercurul din organism este un alt pas pe care îl puteți face pentru a vă ajuta terapia preventivă pentru viruși precum gripa sau covid-19.

De asemenea, este important să fii proactiv în înțelegerea virusului existent care creează simptomele cu care trăiești în fiecare zi, deoarece munca pentru a depăși simptomele cronice prin uciderea virușilor precum EBV te poate face mai puternic și mai capabil să faci față gripei și covid- 19 . ne confruntăm astăzi.

Această tulpină originală specială de covid-19 care a pătruns pentru prima dată în oameni a fost mult mai agresivă la începutul pandemiei, deoarece nu a intrat niciodată în corpul uman înainte. Pe măsură ce trece prin populația umană, devine mai puțin agresivă (cu excepția cazului în care concurează cu o tulpină de gripă foarte agresivă). Pe măsură ce trece prin milioane de oameni, covid-19 își pierde puterea deoarece trebuie să lupte cu sistemul imunitar uman pe drum. Sistemul imunitar al tuturor luptă împotriva covid-19 și, în timp, pe măsură ce pătrunde din ce în ce mai mulți oameni, virusul în sine se schimbă și se slăbește.

Acesta este exact opusul modului în care funcționează viruși precum EBV. După cum am menționat deja în capitolul „Tipuri de Epstein-Barr” din prima parte a articolului despre Epstein-Barr , odată cu răspândirea și mutațiile EBV de-a lungul anilor, se dezvoltă noi grupuri de EBV care devin mai agresive. Grupul 1 a fost ușor și susceptibil la tratament. Apoi, pe măsură ce EBV infectează din ce în ce mai mulți oameni de-a lungul deceniilor, se mută și devine mai puternic. Mutațiile mai noi ale EBV sunt mai puternice decât tulpinile anterioare.

Covid-19, pe de altă parte, a dat o lovitură gravă rasei umane la începutul izbucnirii pandemiei. Se slăbește în timp pe măsură ce sistemul imunitar uman îl modelează, îl schimbă și îl slăbește, ceea ce înseamnă că nu vom ajunge să luptăm împotriva celor mai agresive tulpini. Pe măsură ce anii trec, ne vom confrunta cu o formă mai blândă a versiunii actuale a covid-19. Acest lucru nu înseamnă că este imposibil ca o nouă tulpină de covid-19 să intre în populație prin reproducere artificială, revenindu-ne în aceeași poziție în care eram la început când am întâlnit primele ei tulpini.

De mai bine de 35 de ani, Anthony William îi învață pe oameni despre viruși. Medici, profesioniști din domeniul sănătății, nenumărați alții, Healer Medium îi învață cum funcționează virușii în organism, cum ne putem proteja și cum putem scăpa de viruși pentru a ne vindeca și a depăși simptomele și afecțiunile noastre. Oamenii tind să nu știe că au viruși până când se îmbolnăvesc suficient pentru a presupune că ceva nu este în regulă. Conștientizarea faptului că Anthony William a provocat viruși de-a lungul anilor a rezonat cel mai mult la acești oameni, cei care s-au luptat deja suficient cu simptomele lor pentru a fi gata să își dea seama că un virus este în spatele lor.

Această nouă experiență globală cu pandemia covid-19 trezește comunitatea de sănătate mai largă la realitatea că virușii pot fi o problemă pentru sănătatea noastră. Acest lucru nu este suficient. Focalizarea va fi întotdeauna în afara țintei. Afirmații precum „covid-19 nu este un virus viu” se vor răspândi din ce în ce mai mult, precum și teoriile „Virușii nu sunt în viață”, „Virușii nu mănâncă” și „Singurul virus pentru care trebuie să ne îngrijorăm este covid- 19 și poate gripa”. Vom auzi, de asemenea, „Când te îmbolnăvi de covid-19, poate provoca o boală cronică pe termen lung”, fără a înțelege că boala cronică provine de la viruși preexistenți despre care oamenii îi aveau despre care medicina modernă nu știa. Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care mesajele inexacte vor exista întotdeauna. Argumentul există de mult timp că mulți oameni nici măcar nu cred că covid-19 este o problemă sau motiv de îngrijorare. Așa suntem anti-virus astăzi ca societate. Și nu antivirus în sensul util al cuvântului, protejând împotriva virușilor. Încă trăim într-o lume în care dacă nu o poți vedea, nu este o problemă.

Într-o lume puternic lovită de boala Covid-19, pandemia a sensibilizat mulți oameni cu privire la viruși. Puteți folosi această oportunitate pentru a vă răspândi cunoștințele. În cărțile sale , Anthony William ne oferă instrumentele pentru a face față virușilor. Chiar și cu primele ediții, ne oferă informațiile de care avem nevoie pentru a ne proteja și a deveni mai puternici, astfel încât amenințările precum virușii să nu ne poată doborî.

De când era copil, Spiritul Compasiunii îi spusese lui Anthony că zincul este arma împotriva virușilor. Unul dintre motivele pentru aceasta este că există o lipsă de zinc în lume. A lipsit de mult din mâncarea noastră. Zincul lipsește chiar și din cele mai bune alimente organice pe care le cultivăm. Zincul este un ajutor al sistemului imunitar. Îl menține într-un mod care împiedică sistemul imunitar să reacționeze excesiv sau insuficient. Cu covid-19, sistemul nostru imunitar tinde să reacționeze exagerat, deoarece este un virus nou. Corpurile noastre îl văd ca pe un complet străin, iar covid-19 poate răspunde prin război, determinând în același timp sistemul imunitar să reacționeze exagerat. Acest lucru creează un adevărat haos. Zincul poate face trei lucruri: (1) calmează sistemul imunitar, (2) întărește sistemul imunitar deoarece celulele imunitare se hrănesc cu zinc și (3) în același timp slăbesc virusul covid-19 și gripa. Atunci când zincul slăbește covid-19, face virusul mai puțin agresiv și mai susceptibil la tratament. Aceasta este o măsură care poate fi foarte utilă pentru covid-19, gripă și alți viruși care sunt în proces de producere artificială și vor fi în circulație în anii următori. (Pentru mai multe informații, citiți articolele: „Zinc: un mineral de importanță primordială pentru sănătate” și „Terapia de șoc cu zinc – o practică de vindecare pentru adulți și copii” ) .

Vitamina C este utilă și pentru viruși precum gripa și covid-19. Poate face două lucruri: (1) să întărească sistemul imunitar și (2) să prevină virușii. Vitamina C are un efect iritant asupra membranelor virusurilor. Dozele mai mari de vitamina C au tendința de a crea mici gropițe și adâncituri în membrana virusului, învelișul său protector exterior și scutul, ajutând la slăbirea și inhibarea virusului. (Veți găsi mai multe despre vitamina C în articolele: „Beneficiile terapeutice ale vitaminei C” ; „Terapia de șoc cu vitamina C” și „[Video] cum să faceți terapia de șoc cu Micro-C” ).

Continuați să citiți cărțile și materialele Mediului de Vindecare și veți găsi mai multe instrumente pentru a vă întări sistemul imunitar, a scăpa de cei care fac probleme care hrănesc viruși și a vă restabili corpul. Acest lucru este mai important decât oricând în aceste zile.

De asemenea, este important să ai grijă de sănătatea ta emoțională. În Capitolul 24 - Meditații și tehnici pentru vindecarea sufletului, din cartea lui Anthony William The Healing Medium - Revised and Expanded Edition , veți găsi meditații avansate pentru a vă stabiliza sănătatea emoțională, a face față numeroaselor emoții pe care le vin odată cu incertitudinea, frământările și modul de viață închis. Vei redescoperi resursele de vindecare din tine și din lumea pe care o vezi prin fereastra ta. În ultimul capitol al cărții, „Continuați să credeți”, veți găsi o tehnică puternică pentru a merge mai departe.

În acest moment ai un scop special. Pe măsură ce covid-19 trece prin mai mulți oameni în următoarele luni și ani, va continua să acționeze și ca un catalizator pentru simptomele și afecțiunile cronice. Valul de oameni care suferă după covid-19 a început deja. Oamenii încep să se lupte cu probleme cronice de sănătate pe care altfel le-ar dezvolta mai târziu în viață - de exemplu, oboseală persistentă, dureri corporale, vedere încețoșată, slăbirea membrelor, furnicături și amorțeală, ticuri și spasme sau migrene. Din nou, majoritatea simptomelor persistente nu se datorează covid-19 în sine. Ele apar deoarece covid-19 poate acționa ca un catalizator, accelerând viitoarele simptome și afecțiuni cronice ale oamenilor.

Cu toate acestea, oamenii nu își vor da seama că aceste probleme de sănătate îi așteaptă deja. Ei vor crede că problemele lor de sănătate sunt efecte permanente ale covid-19 în sine. Se vor simți pierduți și neputincioși și se vor gândi: „Nu mai am covid-19, așa că nu pot face nimic în privința asta”. Ei sunt în întuneric și vor continua să fie în întuneric dacă informațiile de aici nu ajung la ei.

De aceea joci un rol important în poveste. Înțelegeți că atunci când apar simptome (non-respiratorii) care persistă mult timp după covid-19, adevărul este că covid-19 a provocat probabil un alt virus, cum ar fi EBV sau herpes zoster, care era deja în corpul persoanei și care este de obicei cauza reală a simptomelor. Dacă cineva face o recidivă a bolii Lyme după gripă sau covid-19, știți că este pentru că EBV sau un alt virus herpes preexistent a intervenit și a readus simptomele bolii Lyme . Înțelegi că poți face ceva tu și ceilalți pentru a depăși acest lucru și a merge mai departe. Nu numai că vă puteți proteja, dar îi puteți ajuta pe ceilalți să găsească aceste informații și să înțeleagă ce este în neregulă, astfel încât să se poată proteja pe ei înșiși și pe familiile lor.

Dețineți cunoștințele care vor lumina drumul celorlalți.

Alte articole despre raceala si gripa:

„Sfaturi pentru răceală și gripă”

„Top 9 ierburi și suplimente pentru răceală și gripă”
„12 suplimente alimentare pentru a susține sistemul imunitar”

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.