Mâncarea frecventă este esențială pentru recuperare. Dacă glicemia scade și rezervele de glucoză ale ficatului sunt scăzute sau inexistente, așa cum sunt majoritatea oamenilor (pentru mai multe informații despre motivul pentru care se întâmplă acest lucru și despre cum vă puteți vindeca, puteți citi cartea Ajutor la ficat), glandele suprarenale vor fi forțat să producă adrenalină suplimentară pentru a compensa acest lucru - o adrenalină corozivă care epuizează glandele suprarenale și stresează ficatul și sistemul nervos. Dacă aveți deja o boală sau un simptom cronic, cum ar fi acnee, eczemă, reflux acid, balonare, creștere în greutate, probleme cu tiroida, diabet, fibromialgie, scleroză multiplă, dependențe, tulburări de alimentație, fibrom, chisturi, crampe menstruale, migrene, boli autoimune , sindromul Raynaud, Parkinson, endometrioza, rărirea și căderea părului, o afecțiune autoimună sau altă boală sau simptom cronic, glandele suprarenale au nevoie de sprijin pentru a nu elibera adrenalină inutilă care îți poate agrava simptomele și poate duce la altele noi.

Mâncând un mic dejun nutritiv la fiecare oră și jumătate până la două ore, care conține echilibrul corect de glucoză, sodiu și potasiu de care organismul tău are nevoie, poți preveni scăderea glicemiei. Aceste picături forțează glandele suprarenale să producă și să elibereze adrenalină. În acest fel, îți salvezi glandele suprarenale, precum și ficatul și pancreasul și împiedici adrenalina toxică corozivă să cauzeze mai multe probleme. Gustările frecvente cu alimentele potrivite vă pot pune pe adevărata cale către vindecare.

Aruncă o privire mai jos la 10 exemple de gustări pe care le poți savura la fiecare oră și jumătate până la două ore pentru a-ți susține suprarenalele în fiecare zi. Sunt simple și ușor de împachetat, așa că le poți lua cu tine sau le poți pregăti din timp pentru zilele aglomerate.

10 gustări pentru sănătatea suprarenală


Măr, tulpină de țelină și curmale

Portocala, avocado si spanac

Curmale, salată de banane și romaine

Apa de cocos, banane si spanac

Pere, salată mache și fructe de pădure

Suc de fructe de pădure, miere și tulpini de țelină

Mere, curmale și kale

Struguri, banane și salată roșie

Conopidă, măr și castraveți

Pepene verde cu suc de lime și suc de tulpină de țelină


Puteți găsi mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase pe blogul nostru , precum și în cărțile lui Anthony William .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.