DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE CHIMICE ÎN ALIMENTE

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - PRODUSE CHIMICE ÎN ALIMENTE

Dacă aveți o boală cronică sau simptome precum acnee , eczeme , dureri de cap, probleme de reproducere, balonare , anxietate, sindrom de colon iritabil (IBS) , creștere în greutate , creșterea exagerată a bacteriilor intestinale subțiri (SIBO) sau pur și simplu doriți să aveți cât mai mult bine posibil. sănătate, este important să evitați substanțele chimice comune din alimente care vă pot agrava starea și simptomele. Anthony William vorbește despre aceste substanțe chimice alimentare în cartea sa Cleanse for Health și împărtășește cum poți curăța pentru a le elimina din organism.

Dacă doriți să vă vindecați, Anthony William vă recomandă să limitați sau să evitați complet următoarele:

  • Aspartam și alți îndulcitori artificiali
  • Acid citric
  • Formaldehidă
  • Glutamat monosodic (MSG)
  • Parfumuri naturale si artificiale
  • Drojdie nutritivă
  • Conservanți
  • Alcool

Mulți oameni sunt sensibili la aceste ingrediente și, deși unele dintre ele pot părea distractive în acest moment, impactul lor asupra stării noastre fizice și emoționale nu este atât de plăcut. Anthony William spune exact cum vă puteți curăța corpul de aceste substanțe chimice din alimente în cartea sa Cleanse for Health .

Aspartam și alți îndulcitori artificiali

Le puteți găsi în sucuri dietetice, precum și ascunse în arome. Aspartamul intră în miezul interior profund al ficatului și este unic prin modul în care este stocat în ficat – tinde să rănească vasele mici de sânge din ficat, provocându-le atrofierea sau micșorarea. Alți îndulcitori artificiali sunt, de asemenea, foarte toxici pentru ficat.

Acid citric

Acidul citric este foarte iritant pentru mucoasa stomacului și a tractului intestinal, așa că poate provoca inflamații severe și disconfort dacă sunteți sensibil la el. Acidul citric (aditivul) nu este același lucru cu acidul natural din citrice. Este important să nu le confundați. Citricele sunt un aliment vindecător în sine. Cu toate acestea, ingredientul izolat acid citric este adesea de origine porumb. Mai ales dacă aveți dureri de stomac, fiți atenți la acidul citric pe etichetele ingredientelor și luați în considerare evitarea alimentelor care îl conțin.

Glutamat monosodic (MSG)

MSG se acumulează de obicei în creier, pătrunzând adânc în țesutul creierului. Apoi poate provoca inflamații și umflături, ucide mii de celule ale creierului, poate perturba impulsurile electrice, poate slăbi neurotransmițătorii, arde neuronii, te face să te simți confuz și anxios și chiar să conducă la microaccidente vasculare cerebrale. De asemenea, slăbește și dăunează sistemului nervos central. Glutamatul monosodic este deosebit de dăunător dacă aveți o boală care afectează creierul sau sistemul nervos central. Cu toate acestea, nu există circumstanțe în care ți-ar fi de folos. Prin urmare, acesta este un supliment pe care ar trebui să îl evitați întotdeauna.

Următorii termeni de pe etichetele produselor alimentare înseamnă de obicei că conțin glutamat monosodic: glutamat, hidrolizat, autolizat, protează, caragenan, maltodextrină, cazeinat de sodiu, oțet balsamic, malț de orz, extract de malț, extract de drojdie, drojdie de bere, amidon de porumb, amidon de grâu, modificat amidon alimentar, gelatină, proteină texturată, proteină din zer, proteină din soia, sos de soia, bulion și condimente.

Parfumuri naturale si artificiale

Orice ingredient cu un nume precum aroma naturală este ascuns MSG. Aromă naturală de cireșe, aromă naturală de portocale, aromă naturală de lămâie, aromă naturală de fructe... nu sunt doar extracte de fructe. Același lucru este valabil și pentru aroma de fum, aromă de curcan, aromă de carne de vită, aromă naturală de mentă, aromă naturală de arțar, aromă naturală de ciocolată, aromă naturală de vanilie etc. (Deși extractul pur de vanilie este sigur de utilizat.) Orice tip de aromă naturală conține potențial numeroase pericole biologice și compuși chimici.

Parfumurile artificiale pot fi oricare dintre miile de substanțe chimice care au fost create într-un laborator. Nu vă asumați riscuri consumându-le.

Drojdie nutritivă

Drojdia nutritivă este un ingredient contaminat cu MSG - există un motiv pentru care creează atât de dependență, oamenii o toarnă pentru a aroma nenumărate alimente. De asemenea, are potențialul de a fi iritant pentru sistemul digestiv și de a hrăni agenți patogeni, cum ar fi bacteriile neproductive.

Conservanți

Dacă sunteți deja anti-conservanți și asigurați-vă că cumpărați alimente care nu le enumeră, asta nu înseamnă că nu se strecoară în dieta ta. Responsabilitatea se limitează la imprudența atunci când vine vorba de listarea tuturor conservanților pe etichetele produselor. Ca să nu mai vorbim că au trecut ani înainte să știi, așa că ficatul tău a avut suficient timp să acumuleze diferite varietăți de conservanți creați chimic. Ficatul tău poate păstra conservanți de la un hot dog pe care l-ai mâncat cu zeci de ani în urmă, vată de zahăr dintr-un parc de distracții, un milkshake cu aromă de fructe, un frappe mov cu gheață... lista este nesfârșită.

Alcool

Alcoolul este extrem de dur asupra ficatului, făcându-l lent, lent și stagnant și dăunează celulelor ficatului. Când cineva bea, interferează cu capacitatea ficatului de a recunoaște, descifra, extrage și reține vitaminele, mineralele și alte elemente benefice care intră, de asemenea, în fluxul sanguin. Acest lucru încetinește capacitatea ficatului de a-și îndeplini cele peste 2.000 de funcții chimice pentru organism. ( Nu lăsați acest lucru să vă împiedice să utilizați un dezinfectant pentru mâini pe bază de alcool. Uciderea virusului gripal, streptococ sau alt agent patogen pe care îl veți întâlni într-o toaletă publică sau în alt loc mirositor este mult mai importantă decât cât de mult va suferi ficatul dvs. din acest șervețel dezinfectant ).

În cazul tincturilor din plante, căutați activ opțiuni fără alcool (evitați și cuvântul etanol). De asemenea, puteți consulta pagina Suplimente alimentare preferate de pe blogul lui Anthony William ( https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements ). El ține acest director de suplimente nutritive de înaltă calitate pentru a vă ajuta să alegeți pe cele care vă vor fi cele mai benefice.

Formaldehidă

Puteți fi expus la această substanță chimică din mai multe surse, peste tot, de la cosmetice la produse farmaceutice, de la covoare la alimente. Face ceea ce face alcoolul ficatului, doar mult mai puternic. Este, de asemenea, combustibil pentru viruși.

Aflați mai multe despre dăunătorii care vă îmbolnăvesc și pe care să îi evitați și despre cum să vă vindecați în cartea Cleanse for Health .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.