GRIPĂ CONTINUĂ ȘI „COVID LUNG” - EXPLICAȚIA lui ANTHONY WILLIAM

GRIPĂ CONTINUĂ ȘI „COVID LUNG” - EXPLICAȚIA lui ANTHONY WILLIAM

În cercurile medicale, ei nu au văzut niciodată gripa prelungită ca o problemă. Prin „gripă prelungită”, Anthony William înțelege cazurile în care cineva se infectează cu virusul gripal, face febră mare, se îmbolnăvește și apoi pentru o perioadă lungă de timp îi este destul de greu să iasă din această stare. În loc să-și revină repede, este bolnav, obosit și slăbit fizic timp de luni și uneori ani de zile după gripă. Medicina nu are un tratament pe termen lung pentru gripă. Gripa persistentă există de zeci de ani și în tot acest timp a rămas ascunsă de comunitatea medicală.

Gripa persistentă este cauzată atunci când un virus ascuns non-gripal sau mai mulți care zac deja latenți în interiorul unei persoane sunt declanșați de infecția cu virusul gripal, care scade sistemul imunitar deja slăbit al acelei persoane la limitele sale. De exemplu, un sistem imunitar slăbit din cauza gripei poate permite reactivarea EBV care este deja în organism. Milioane de oameni din întreaga lume s-au confruntat cu acest tip de boală după gripă.

Studiile medicale și știința (atât alternative, cât și convenționale) nu sunt conștiente de conexiunea gripei ca declanșator al unui alt virus ascuns, care provoacă simptome de durată după ce infecția gripală dispare. Ei nu realizează nici una dintre părți - prezența virusului herpes de bază (cum ar fi EBV sau herpesul) sau gripa ca declanșator al virusului de bază care provoacă simptomele cronice după o infecție gripală. Deoarece comunitatea medicală nu înțelege simptomele persistente ale gripei, este adesea cazul ca cineva care se luptă cu ele după un sezon de gripă ajunge cu un diagnostic autoimun. Sau dacă a avut deja un diagnostic autoimun înainte de gripă, după gripă poate dezvolta mai multe simptome sau simptome mai severe și ajunge la un diagnostic autoimun suplimentar.

Anumite tipuri de tratament antigripal au fost declanșatoare persistente de zeci de ani, adică un declanșator pentru reactivarea virusurilor precum EBV, care, la rândul său, duce la apariția sau reapariția simptomelor și afecțiunilor neurologice. Ei au lăsat în urmă oameni care se luptă cu simptome neurologice, deoarece virușii lor au fost reactivați, ducând la inflamarea creierului și a sistemului nervos. Acest lucru a fost complet ignorat atât de cercurile medicale convenționale, cât și de cele alternative. Cercetarea medicală și știința nu au simptome și afecțiuni post-gripă pe radar.

Ceea ce a fost recunoscut recent este termenul „covid prelungit” (numit și covid lung). Intrăm într-o eră în care un procent semnificativ din populație va suferi atât tratamente prelungite covid, cât și post-covid, care vor provoca inflamația cronică a creierului și un sistem imunitar scăzut. La fel ca unele tratamente anuale împotriva gripei, unele tratamente covid-19 vor reactiva virușii interni la pacienți care vor crea simptome foarte asemănătoare cu un diagnostic persistent de covid în sine.

Aceasta înseamnă că există persoane care se vor îmbolnăvi de covid-19 și apoi nu se vor recupera corespunzător din cauza inflamației virale interne de la un alt virus subiacent, cum ar fi EBV, care a fost cauzat de covid-19, scăzându-și sistemul imunitar. pentru a reactiva. Acesta este diagnosticat ca „covid persistent” sau uneori ca „covid persistent cu EBV reactivat” - când, de fapt, EBV reactivat sau alt virus herpes ar trebui să fie principalul obiectiv, deoarece acest EBV sau alt virus herpetic este cel care cauzează simptomele persistente care sunt înțeleși greșit pentru „covid prelungit”. Unele tratamente pentru covid-19 vor face ceva similar, scăzând sistemul imunitar, menținând sistemul imunitar distras, subțierea și supraîncărcarea sistemului imunitar, astfel încât acesta să nu poată fi atent la alte amenințări din organism. Ca rezultat, sistemul imunitar va ignora complet amenințările reale și mai mari din interiorul corpului, cum ar fi virusurile herpes prezente care creează inflamație în creier.

Pentru mai multe informații despre complicațiile gripei și covid-19, citiți articolele:

„Anthony William vorbește despre complicațiile gripei și covid-19” ;
„Viruși herpes” ;
„Virusul Epstein-Barr (Prima parte)” ;
„Virusul Epstein-Barr (partea a doua)” ;
"Herpes zoster - cauza reală a unui număr de boli (partea 1)" ;
"Herpes zoster - cauza reală a unui număr de boli (partea 2)" .

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.