Pe măsură ce lucrați pentru a aborda problemele la un nivel mai profund din creier, sistemul nervos și corpul dvs., terapia cu injecție pe creier de la Healer Medium oferă o ușurare imediată. Creierul și corpul dumneavoastră reacționează rapid la medicamentele care sunt sub formă lichidă – așa-numita „împușcătură”. Conceput pentru a fi absorbit bine în gură, componentele medicinale valoroase ale acestor injecții pot ajunge rapid la creier. Formula specială a acestor injecții are capacitatea de a reseta și reseta creierul, șocându-l din tiparele de condiții sănătoase, reducând în același timp factorii declanșatori.

Healer Medium brain shot terapia este un teritoriu neexplorat. Acestea sunt configurații speciale combinate sinergie tocmai pentru a descifra codul modului în care fructele, ierburile, legumele cu frunze verzi, alimentele sălbatice și legumele pot acționa ca medicamente. În timp ce sucurile de rețetă își au locul și creativitatea umană în bucătărie ar trebui respectată, nu vei găsi asta aici. Aceste fotografii pe creier nu sunt delicii gustoase făcute pentru distracție și experimentare.

Fotografiile de vindecare ale acestei terapii Healing Medium sunt instrumente care vin de sus. Aceste injecții pe creier sunt alcătuite din combinații specifice de ingrediente care lucrează împreună sistematic din motive specifice pe care doar sursa de mai sus le poate cunoaște. Relațiile dintre aceste ingrediente sunt complexe și necunoscute de nimeni. Până acum această cunoaștere divină a rămas nefolosită.


LISTA INSTALĂRILOR TERAPEUTICE PE CREIER


Fotografii atunci când sunt expuse la factori de mediu

 1. Fotografie de expunere la agent patogen
 2. Fotografie la expunerea la parfumuri toxice
 3. Împușcat atunci când este expus la energie negativă
 4. Fotografie cu expunerea mucegaiului
 5. O imagine despre expunerea la câmpuri electromagnetice și 5G
 6. Fotografie cu expunerea la radiații
 7. Impus la expunerea la metale grele toxice
 8. Impus la expunerea la pesticide, erbicide și fungicide
 9. Fotografie de expunere farmaceutică
 10. Fotografie de expunere cu piste chimice

Fotografii care modifică anumite stări

 1. Împuşcat pentru gânduri obsesive
 2. Împuşcat pentru probleme emoţionale
 3. O injectie pentru probleme neurologice
 4. Lovitură cu energie redusă
 5. Impușcat de frica anumitor alimente
 6. Împușcat pentru foame patologică
 7. O șansă pentru probleme de furie
 8. O lovitură de vinovăție și rușine
 9. Împușcat pentru probleme de ego
 10. O lovitură de vis

Lovituri de stabilizare

 1. O lovitură pentru a stabiliza sistemul nervos și intestinele
 2. Împușcat pentru traumă, șoc și pierdere
 3. O injecție pentru a stabiliza glandele suprarenale
 4. Lovitură de epuizare
 5. O șansă la trădare și pierderea încrederii
 6. Fotografie dureroasă de despărțire
 7. O lovitură pentru a stabiliza somnul și a se reîncărca
 8. O imagine de conectare cu adevărul tău
 9. O lovitură pentru a-ți găsi ținta
 10. O lovitură de a stabiliza înțelepciunea și intuiția

CUM SĂ UTILIZAȚI TERAPIA MEDIUM HEALER BRAIN SHOT

Terapia cu injecții pe creier de la Healer Medium este foarte personalizabilă pentru nevoile dumneavoastră. Aveți două opțiuni principale:

 • Utilizați aceste injecții ca terapie de sine stătătoare pe mediul de vindecare. Administrați injecțiile pe creier după cum este necesar sau dorit, în funcție de forma specifică de tratament pe care o căutați. Ca și în cazul altor terapii Anthony William, este recomandat să includeți alte protocoale Healing Medium ca parte a protocolului dvs. personalizat de vindecare.
 • Folosiți aceste injecții ca parte a terapiei de curățare cu injecție pe creier a Healer Medium. Treceți sistematic prin injecții pe creier ca parte a unei curățări de 10, 20 sau 30 de zile. Veți găsi mai multe detalii despre cum să faceți acest lucru în capitolul special „Terapia de curățare cu injecții pentru creierul Mediului Vindecător” din cartea „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).

Alegerea instrumentelor dvs. terapeutice

Dacă utilizați singur terapia cu injecții pe creier a Healer Medium, este posibil să puteți spune ce injecții pe creier ați dori să încercați doar după numele lor. O altă opțiune este să faci alegerea după ce ai citit metodele de gătit sugerate. Dacă asta nu ajută, cel mai simplu mod de a alege ce fotografii vă plac cel mai mult este să le încercați pe toate.

Rețineți că descrierile loviturilor de creier sunt doar exemple. Este posibil să întâmpinați o problemă care nu este listată. Nu lăsa asta să te descurajeze, aceste fotografii sunt și pentru tine. De exemplu, ați putea alege o injecție din numele său - „Shot pentru probleme emoționale” sau „Shot for burnout” sau „Shot for expunere la arome toxice” și decideți că aceste injecții sunt benefice pentru starea dumneavoastră, apoi nu găsiți exact situația dvs. in explicatii. Aceste injecții pe creier sunt la fel de benefice și vindecătoare și pentru tine.

Când vine vorba de terapia Healer Medium, este important să le încercați. Orice injectie pe creier poate fi administrata oricui. Simțiți-vă liber să experimentați ce fotografii să alegeți. Folosiți-le ca instrumente terapeutice, indiferent dacă vizați o nevoie specifică sau nu, pentru că, indiferent dacă vă dați seama sau nu, probabil că aveți motive și motive să aveți nevoie de aceste injecții pe creier. De exemplu, poate nu știi că ai o problemă de încredere, dar când încerci Tradarea și Pierderea Încrederii, simți efectele pozitive ale acesteia.

Mulți oameni nu știu ce condiții problematice ascund în ei înșiși și nu sunt conștienți de ce este în neregulă cu ei. Cu terapia cu împușcare pe creier a Healer Medium, nu trebuie să știți ce este în neregulă pentru a vă ajuta. Chiar dacă nu crezi că ai nevoie de ele, aceste fotografii vor găsi o modalitate de a te ajuta. Acesta este unul dintre motivele pentru care terapiile de curățare a creierului Mediului Healer, unele dintre ele care vă conduc metodic prin diferitele injecții pe creier, pot fi o astfel de revelație.

Dacă decideți să încercați terapia cu injecție pe creier Healer Medium, oricum ați folosi-o, intrați pe un teritoriu neexplorat în tratamentul dumneavoastră.

Când să-ți faci fotografiile

Dacă faceți autoterapie cu injecțiile de creier Healer Medium, puteți face injecțiile în orice moment al zilei, cu condiția să respectați această regulă de aur: beți injecțiile pe creier cu cel puțin 15 până la 30 de minute înainte sau după sucul de țelină. Cu alte cuvinte, bea shot-urile separat de sucul de tulpină de țelină, așteptând cel puțin 15 până la 30 de minute între băutură și sucul de țelină. Nu doriți să perturbați eficacitatea sucului pur de țelină în timp ce își face treaba în creier și în corpul dumneavoastră.

În mod ideal, beți injecțiile din creier la 15 până la 30 de minute după orice altă mâncare și băutură. Adică, așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați consumat orice altceva înainte de a bea un shot, apoi așteptați minimum 15 până la 30 de minute după ce ați consumat o doză înainte de a consuma orice altceva. Vrei să-ți acorzi timp să rezonezi cu fiecare împușcătură pe creier, permițând terapiei să intre în circulație și oferindu-ți timp pentru a percepe frecvența loviturii metafizic și fizic.

Dacă desfășurați o terapie de curățare cu Healer Medium brain shots, veți găsi instrucțiuni specifice despre când să faceți injecțiile în capitolul special al cărții „Protocoale de economisire a creierului” (netradus încă în bulgară).

Frecvența recepției

Cu terapia cu injecții pe creier autoadministrată Healer Medium, tu decizi cât de des să faci injecțiile. Puteți decide să faceți fotografii zilnic. Dacă nevoia dvs. de protecție a expunerii, schimbare sau stabilizare este mare, sau vă confruntați cu o situație agresivă, puteți face fotografii de mai multe ori pe zi.

De asemenea, puteți încerca fotografii diferite într-o zi sau fotografii diferite în zile diferite.

Pentru terapia de curățare cu injecții pentru creierul Mediului Vindecător, există informații specifice cu privire la frecvența recepției, în capitolul special pentru aceasta din cartea „Protocoale de economisire a creierului” (netradusă încă în bulgară).

Pregatire si depozitare

Puteți pregăti fotografiile pe creier proaspete pe loc sau din timp. Dacă le faci din timp, ai putea decide să le faci cu o seară înainte sau să strecori câteva injecții dimineața pentru ziua următoare. Dacă nu veți bea shot-urile imediat, depozitați-le într-un recipient ermetic în frigider sau într-o geantă de prânz frigorifică sau izolată dacă sunteți în mișcare. A se consuma in 24 de ore de la smulgere.

Pași importanți în procesarea sucului

Desi puteti folosi orice storcator pentru aceste retete, un storcator cu presare la rece de viteza mica va fi mai eficient in extragerea tuturor nutrientilor din suc, in special ierburile si verdeturile cu frunze. Dacă utilizați un storcător centrifugal, poate fi necesar să creșteți puțin cantitățile de ingrediente pentru a obține injecții complete.

Anthony William foloseste si recomanda storcatoarele cu presa orizontala Omega MM900 si noul Omega MM1500 .

Când stoarceți ierburi și legume într-un storcator centrifugal, este posibil să aveți cel mai mare succes dacă înfășurați legumele cu frunze și ierburile în jurul unor ingrediente mai dure, cum ar fi merele, mai degrabă decât să introduceți verdețurile și ierburile în jgheabul storcătorului individual.

Dacă storcatorul dvs. nu stoarce întreaga cantitate, puteți încerca să treceți puțină apă sau apă de cocos prin storcător după celelalte ingrediente pentru a completa cantitatea. Nu este ideal, dar funcționează. Dacă puteți, cel mai bine este să încercați să creșteți puțin cantitățile de ingrediente dacă storcatorul dvs. nu preia suficient suc atunci când urmați aceste rețete.

Cel mai bine este să urmați rețetele date, dacă este posibil. Dacă nu puteți folosi sau nu aveți acces la niciunul dintre ingrediente, utilizați ingredientele enumerate pe care le aveți sau concentrați-vă pe injecții pe creier care au toate ingredientele la dispoziție. Dacă vă lipsește un anumit ingredient pentru că nu îl puteți obține chiar acum, s-ar putea să îl întâlniți altă dată sau să decideți să îl creșteți singur. Când reușiți în cele din urmă să faceți rețeta completă, acea lovitură de creier va fi și mai valoroasă.

Adaptarea cantității la copii

In functie de varsta si marimea copilului, serveste o portiune mica dintr-o injectie pe creier, indiferent daca asta inseamna reducerea portiei la 30 ml sau chiar o lingurita.

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau a oricărui material aferent. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.