Aceste chifteluțe vegetariene pot fi acoperite în atât de multe moduri diferite încât le puteți face o alegere obișnuită pentru prânz sau cină, fără să vă săturați de ele. Le puteti incerca pe o salata, cu legume la abur, cu salsa, intr-o frunza de salata verde sau varza, inmuiata in ketchup natural dupa reteta din cartea „Curata pentru sanatate” sau in orice altmod.
Morcovi:încarcă foarte repede ficatul cu glucoză, care este asociată cu minerale și vitamine. Atunci când morcovii sunt consumați cruzi, sunt mai mari în compuși antiseptici, fitochimici, care suprimă creșterea microorganismelor neprietenoase.
Dovlecel:calmează pereții tractului intestinal, împinge agenții patogeni precum bacteriile și ciupercile, permițând o mai bună absorbție a nutrienților care pot fi trimisi către ficat. Dovlecelul este un aliment bun pentru vezica biliară, deoarece conține substanțe fitochimice care reduc de fapt inflamația vezicii biliare.
Cartofii:sunt bogati in aminoacizi care inhiba dezvoltarea virusurilor. Cartofii au un conținut ridicat de glucoză, care furnizează nutrienți pentru ficat, deoarece este pe care se bazează ficatul pentru a se menține puternic. Cartofii mențin starea stabilă a ficatului, oferindu-ne astfel o sănătate bună.
Se toarnă 300 ml. apă într-o cratiță medie, aduceți la fierbere și puneți un coș pentru aburi. Puneți cartofii și morcovii în coș, acoperiți cu capacul oalei și gătiți la abur timp de 15 până la 20 de minute până se înmoaie. Se ia de pe foc și se răcește complet.
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Tapetați o tavă cu hârtie de copt.
Radeți dovlecelul și stoarceți sucul folosind o cârpă de brânză sau o pungă pentru stoarcerea laptelui de nuci pentru a-i menține uscat. Asigurați-vă că dovlecelul este cât mai uscat posibil, altfel chiftelele vor dura mai mult să se gătească la cuptor. Puneți dovlecelul mărunțit strecurat într-un castron mare. Radeți cartofii și morcovii și adăugați-i în bolul cu dovleceii. Adăugați pudra de usturoi, praful de ceapă,oregano uscatșiboiași amestecați până se omogenizează.
Formați amestecul în aproximativ 8 chifteluțe și puneți-le pe hârtie de copt. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 60 de minute până când se rumenește și devine crocant, întorcându-se la jumătate. Lasă chiftelele să se răcească 10-15 minute înainte de a le mânca.
Porție pentru 8 chiftele.
Puteți găsi mult mai multe informații despre alte alimente și rețete sănătoase peblogul nostru, precum și încărțilelui Anthony William .
Materialul de la Anthony William - Medical Medium® a fost folosit pentru a crea acest articol
Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Agenția pentru Alimente și Medicamente a lui R. Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, revendicare sau reprezentare făcută sau accesibilă de pe acest blog sau orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de pe Internet care ar putea fi de interes și nu sunt menite să afirme sau să implice că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel legate sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, comerț înregistrat marcă comercială, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate apărea în materialul referit.
Acest ceai cu gust de pământ este suficient de puternic pentru a reuni toate proprietățile uimitoare ale brusturei, trifoiului, păpădiei și urzicii, dar suficient de...
Aceasta reteta va satisface chiar si pe cei mai flamanzi dintre mancatori. Falafelul fraged, copt, este învelit în frunze de salată verde și combinat cu...