Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pielea să se întinerească cu adevărat, are nevoie de blocuri bogate în nutrienți pentru a susține sistemul imunitar.

Vitamina C este cunoscută pentru beneficiile sale pentru sănătatea sistemului imunitar și pentru un motiv întemeiat. Acest antioxidant este un nutrient vital de care avem nevoie cu toții într-o formă sau alta. Micro-C este produsul preferat de vitamina C al lui Anthony William dintre toate pe piață, deoarece este vitamina C tamponată, ceea ce înseamnă că nu este la fel de acid ca alte forme de vitamina C, cum ar fi acidul ascorbic. Persoanele sensibile preferă Micro-C tamponat , care este mai ușor de digerat. De asemenea, este îmbogățit cu măceșe (preferatul lui Anthony William), rutină, extract de semințe de struguri și acerola. De asemenea , Micro-C nu conține arome naturale și artificiale, acid citric, maltodextrină, stearat de magneziu, agenți de legare sau umpluturi de proastă calitate. Micro-C Immune Power conține exact aceleași ingrediente ca și capsulele Micro-C, dar cu silice adăugată din extract organic de bambus pentru susținerea îmbunătățită a pielii, părului și unghiilor și producerea de colagen. Micro-C Immune Power este pe piață de ceva vreme și deja atât de mulți oameni o preferă. Anthony William susține Vimergy® deoarece produsele lor sunt de neegalat în calitate și puritate. Suplimentele nutritive Vimergy fac o diferență reală în sănătatea oamenilor.

Capsulele Vimergy® MSM susțin sănătatea părului, a unghiilor și a pielii, oferind în același timp sprijin imunitar sezonier. În acest moment, pe măsură ce anotimpurile se schimbă, a avea suplimente de susținere poate face o diferență enormă pentru sănătatea și bunăstarea ta.

Ingrediente:

Mod de preparare:

Amestecați conținutul a 2 capsule MSM cu 1 lingură de măsurare de pulbere Micro-C Immune Power . Adăugați sucul de la 1 portocală și 1 cană de apă caldă (nu fierbinte) și amestecați bine timp de 30 de secunde, apoi beți.

Amestecul poate fi consumat dintr-o dată sau consumat lent timp de câteva ore.

Produse din articol

Pulbere Micro-C Immune Power, 125 g, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
90.26 лв.
Pret promotional
90.26 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 250 g, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
132.85 лв.
Pret promotional
132.85 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Pulbere Micro-C Immune Power, 500 g, Vimergy®
Economic
Recomandat de Anthony William
pret habitual
219.55 лв.
Pret promotional
219.55 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
MSM cu silicon si calciu, 120 capsule, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
85.38 лв.
Pret promotional
85.38 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.