Propolisul este un remediu puternic antiviral și antibacterian. Dacă propolisul este de înaltă calitate și utilizat corect, acesta are capacitatea de a încetini, inversa și chiar opri infecțiile de o mare varietate de naturi. Propolisul nu conține un singur compus cu un agent antiviral. Propolisul este un purtător de numeroși compuși ai agenților antivirali - uneori chiar zeci.

În articol veți afla despre două soiuri de terapie de șoc cu propolis Healer Medium. Primul este pentru extractul pur nealcoolic de propolis luat intern, iar al doilea este pentru aplicarea directă a extractului pur de propolis pe rănile bucale. Aceste două opțiuni pot fi utilizate împreună sau separat. Citiți articolul complet pentru mai multe detalii.

Sfaturi pentru utilizarea terapiei de șoc cu propolis Healer Medium


Pentru dureri în gât, infecție streptococică , amigdalită, infecții sinusurilor, alergii, infecții pulmonare, bronșită, pneumonie, tuse, picurare postnazală după o răceală, răceli, gripă, Covid, infecții ale urechii, infecții ale vezicii urinare, infecții ale rinichilor, febră, frisoane, transpirații nocturne , nevralgie de trigemen, durere de gingie, durere de gură, durere de dinți, durere de limbă, migrenă, cefalee, herpes zoster , atacuri de simptome neurologice, herpes labial/herpes labial, herpes simplex 1 , afte, ulcere bucale.


Ghid pentru terapia de șoc cu propolis mediu vindecător

 • Pentru un adult, luați 4 picături de extract nealcoolic* de propolis pur în 50 ml sau mai mult de apă sau suc la fiecare 3 ore în timp ce este treaz.
 • Puteți face acest lucru timp de 3 până la 5 zile, apoi treceți la doza de pe lista de suplimente nutritive individuale.
 • Puteți continua aplicarea ciclică a terapiei de șoc cu propolis. Puteți fie să faceți o pauză de o săptămână și apoi să o aplicați din nou, fie dacă doriți, puteți repeta ciclurile de terapie cu șoc cu propolis unul după altul. Dacă lista dvs. de suplimente nu include propolis, puteți lua 2 picături de extract nealcoolic de propolis pur* zilnic între ciclurile de terapie cu șoc cu propolis.

* Chiar și tincturile de propolis etichetate fără alcool pot conține urme de diferite forme de alcool. Folosește tinctura de propolis cu cea mai mică cantitate de alcool pe care o poți găsi. Accesați www.prirodnik.com pentru singurul propolis adevărat organic și pur, fără alcool, pe care Anthony William îl recomandă.

Iată care sunt cantitățile adaptate pentru copiii cu extract de propolis fără alcool pentru această terapie cu suplimente alimentare:

 • 1-2 ani: 8 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
 • 3-4 ani: 16 picături mici (nu picături) în suc sau apă la fiecare 3 ore în timp ce copilul este treaz;
 • 5-8 ani: 1 picurator in suc sau apa la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
 • 9-12 ani: 2 picături în suc sau apă la fiecare 3 ore cât copilul este treaz;
 • Peste 12 ani: 3 picături în suc sau apă la fiecare 3 ore în timp ce copilul este treaz.

Sfaturi pentru aplicarea terapiei cu șoc cu aplicare directă de propolis pe rănile din gura Mediului Vindecător

Pentru herpes/herpes labial, herpes simplex 1, afte, ulcere bucale.

Puteți efectua terapie de șoc cu aplicare directă de propolis pentru inflamația gurii, folosind și terapia internă de șoc cu propolis. Dacă suferiți de herpes labial/herpes labial , cel mai bine este să faceți ambele versiuni de terapie cu șoc cu propolis. Pe de altă parte, dacă ai doar afte în gură, poți folosi doar terapia de șoc cu aplicare directă de propolis pe rănile din gură.

Indicații pentru terapia cu șoc cu aplicare directă de propolis pe rănile din gura Mediului Vindecător

 • Dacă inflamația este într-un loc umed cu salivă (de exemplu, interiorul buzei, de-a lungul liniei gingiilor, interiorul obrajilor, limba) și puteți ajunge la el, mai întâi uscați rapid inflamația cu o hârtie şerveţel.
 • După ce rana este uscată, sau dacă este în afara gurii și deja uscată, aplicați câteva picături de extract fără alcool de propolis pur direct pe rană. Lăsați timp de 30 de secunde până la un minut.
 • Dacă inflamația este într-un loc în care ar fi trebuit să o uscați mai întâi, repetați imediat tehnica: absorbiți rapid din nou saliva cu un prosop de hârtie, apoi puneți câteva picături de extract pur nealcoolic de propolis direct pe inflamație și lăsați propolisul . lucrează încă 30 de secunde până la un minut. Apoi uscați și reaplicați încă o dată, în total de 3 ori la rând. După a treia aplicare, nu-l uscați. Puteți să vă relaxați gura și să lăsați propolisul să stea pe inflamație în timp ce vă desfășurați ziua.
 • Dacă inflamația a fost uscată la început, nu trebuie să repetați aplicarea propolisului în acest fel - trebuie să faceți o singură aplicare de fiecare dată. După ce ați aplicat picăturile de propolis pe locul dureros, puteți lăsa propolisul și să vă descurcați ziua. (Dacă este necesar, puteți șterge propolisul după 30 de secunde până la un minut.)
 • Utilizați această tehnică de 4 până la 6 ori pe zi până când problema dispare.
 • Pentru o vindecare mai rapida, fa terapia de soc cu aplicare directa de propolis pentru durerile de gura, chiar inainte de culcare.
Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Urmărește videoclipul lui Anthony William în care vorbește despre calitățile de neegalat ale propolisului pur Vimergy®: vezi videoclipul aici!

Produse din articol

Propolis pur organic, extract fără alcool, 115 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
106.97 лв.
Pret promotional
106.97 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
[VIDEO] AI REFLUX ACID?
Corpul nostru poate conține diferiți acizi. Există acid clorhidric bun de care avem nevoie, care este o sumă de acizi din stomac. Când nu av
Mai multe

Acest blog, continutul sau si toate materialele aferente sunt prezentate doar in scop informativ si nu inlocuiesc sfatul, diagnosticul, tratamentul sau prescriptia medicala. Nimic din ceea ce este continut in sau accesibil de pe acest blog nu trebuie considerat ca fiind un sfat medical, diagnostic, tratament sau prescriptie medicala, nici o promisiune de beneficii, o pretentie de vindecare, o garantie legala sau o garantie a rezultatelor care urmeaza sa fie obtinute. Nu ignorati niciodata sfaturile medicale sau nu renuntati sa le solicitati din cauza a ceea ce ati citit pe acest blog sau in oricare dintre materialele legate. Prirodnik Ltd si echipa sa nu sunt medici si nu pretind ca ofera servicii de asistenta medicala. Consultati un profesionist licentiat in domeniul sanatatii inainte de a schimba sau intrerupe orice medicamente, tratamente sau ingrijiri curente, sau de a incepe orice dieta, exercitiu sau program de suplimente, sau daca aveti sau suspectati ca ati putea avea o afectiune medicala care necesita asistenta medicala. Administratia pentru Alimente si Medicamente a R. FDA nu a evaluat nicio declaratie, afirmatie sau reprezentare facuta in sau disponibila pe acest blog sau in orice alt material asociat. Continutul acestui blog si orice material legat nu reflecta neaparat opiniile Prirodnik Ltd sau ale autorului principal si nu se garanteaza ca este corect, complet sau actualizat. Acest articol poate contine linkuri catre alte resurse de pe internet. Aceste linkuri sunt furnizate ca citate si ajutoare pentru a va ajuta sa identificati si sa localizati alte resurse de internet care ar putea fi de interes si nu au scopul de a declara sau implica faptul ca Prirodnik Ltd sau autorul principal recomanda, aproba, sprijina, sponsorizeaza sau sunt in vreun fel afiliati sau asociati cu orice persoana sau organizatie asociata cu materialul la care se face trimitere sau sunt autorizati in mod legal sa utilizeze orice nume comercial, marca inregistrata, logo, sigiliu legal sau oficial sau simbol protejat prin drepturi de autor care poate fi reflectat in materialul la care se face trimitere.