DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - METALELE GRE TOXICE

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ - METALELE GRE TOXICE

Oricât de mult nu vrem să credem, toți avem metale grele toxice în corpul nostru. Cu toții suntem expuși la ele în moduri diferite de-a lungul vieții noastre și chiar ne naștem cu metale grele moștenite, cum ar fi mercurul, în corpurile noastre, care sunt transmise prin linia familiei.

Metalele grele toxice, singure sau în combinație cu viruși, provoacă numeroase boli, simptome și afecțiuni cronice, inclusiv:

Este extrem de important să cunoașteți adevărul despre metalele grele toxice și despre cum să le eliminați din organism pentru a vă recupera de simptomele și afecțiunile cronice. Anthony William acoperă acest subiect în detaliu în cartea sa Cleanse for Health .

Unele dintre metalele grele toxice care ne pot îmbolnăvi sunt:

  • Aluminiu
  • Arsenic
  • Bariu
  • Cadmiu
  • Med
  • Conduce
  • Mercur
  • Nichel
  • Calciu toxic

Aceste metale se acumulează în diferite zone ale diferitelor organe. Cele mai populare două locuri în care se adună sunt creierul și ficatul.

„Metalele grele toxice au o sarcină care interferează cu impulsurile electrice din creier. Neurotransmițătorii sunt substanțe chimice a căror sarcină este să transmită semnale de la un neuron la altul neuron sau celulă. Cu toate acestea, în prezența metalelor grele toxice precum aluminiul și mercurul, impulsurile electrice sunt slăbite și apar tulburări în activitatea electrică, ducând la o serie de simptome și boli care se dezvoltă pe parcursul multor ani.Gândirea tulbure, problemele de memorie, confuzia, anxietatea și depresia sunt doar câteva. Metalele grele toxice din creier pot duce, de asemenea, la Alzheimer, demență, scleroză laterală amiotrofică (ALS) , boala Parkinson și chiar tulburare bipolară, manie și schizofrenie.

Problema poate să nu fie acumularea de metale grele toxice în sine. Ele oxidează și eliberează un produs secundar care poate ajunge la celulele creierului vecine și poate afecta mai mulți neuroni, provocând mai multe simptome sau agravând cele existente. În plus, metalele grele interacționează între ele și astfel devin mai problematice. De exemplu, atunci când mercurul și aluminiul intră în contact, are loc o reacție foarte toxică în care ambele metale se pot oxida și mai repede. Acest lucru provoacă adesea simptome neurologice." - Extras din cartea Curățare pentru sănătate . În ea puteți citi mai multe despre modul în care funcționează metalele grele toxice și despre modul în care acestea provoacă simptome și afecțiuni.

Îndepărtarea metalelor grele toxice

Metalele grele toxice nu părăsesc corpul singure. Trebuie să luăm măsurile potrivite pentru a le elimina în mod eficient. Toxic Heavy Metal Cleanse din Cleanse for Health este conceput pentru a vă ajuta să faceți exact asta.

De asemenea, puteți alege să faceți Curățarea Avansată 3:6:9 pentru o perioadă mai lungă de timp, care elimină și metalele grele toxice, sau să faceți Modificarea Toxic Heavy Metal Detox pe care Anthony William o împărtășește în capitolul 21 al cărții sale „ Cleansing for sănătate” .

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, să știți că veți elimina în mod eficient metalele grele toxice la care suntem expuși din aerul pe care îl respirăm, apa pe care o bem, mâncarea preparată pe care o consumăm, cosmeticele pe care le aplicăm, combustibilul cu care ne umplem mașinile, ploaia care ne intră în piele și în multe alte feluri. Merită să scăpăm de metalele grele toxice dacă vrem să ne salvăm pe noi și pe cei dragi momentele neplăcute ale efectelor lor pe termen lung asupra sănătății noastre.

Aflați mai multe despre metalele grele toxice și alți dăunători de evitat, precum și îndrumări detaliate despre cum să vă vindecați în Cleanse for Health.

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.