Cimbrul conține un compus fitochimic care este antiviral, anti-bacterian, anti-fungic, anti-drojdie și anti-fungic care rămâne în sânge mult timp după ce nutrienții din alte alimente au fost utilizați, disipați sau eliminați de către organism. Cimbrul persistă, creând o barieră de protecție care eliberează timp împotriva agenților patogeni. Compușii fitochimici ai cimbrului intră în fiecare organ al corpului, spre deosebire de alte ierburi care intră doar în anumite organe.

Sfaturi pentru utilizarea terapiei de șoc cu ceai cu cimbru de la Healer Medium


Pentru gripă, covid, răceală, infecții pulmonare, bronșită, pneumonie, alergii, congestie sinusală, tuse, dureri în gât, streptococi, gât zgârieturi, infecții ale urechii, infecții ale vezicii urinare, infecții ale rinichilor, virusul papiloma uman (HPV), herpes zoster , Ebstein - Infecții cu Barr , excesul bacterian intestinal subțire (SIBO) , Helicobacter pylori, Escherichia coli, streptococi , Staphylococcus aureus rezistent la meticilină (MRSA), Clostridium difficile, dureri acute de maxilar, limbă, gură, dureri de gingii, febră, dureri corporale, răni / herpes labial, herpes simplex 1 , îngrijorări cu paraziți, crize autoimune, episoade de simptome neurologice .

Healer Medium Thyme Tea Shock Therapy Direcții

 • Faceți o infuzie specială de ceai de cimbru cu 12 crenguțe de cimbru proaspăt pentru fiecare cană de apă fierbinte. (Dacă aveți acces doar la cimbru uscat, utilizați 2 linguri de plantă uscată pentru fiecare cană de apă fierbinte.) Lăsați la infuzat cel puțin 15 minute. Scoateți crenguțele de cimbru sau strecurați ceaiul, mai ales dacă folosiți cimbru uscat.
 • Bea 1 cană din acest ceai puternic de cimbru la fiecare 3 ore în timp ce ești treaz.
 • Puteți face acest lucru timp de 3 până la 5 zile și apoi treceți la doza de pe lista de suplimente nutritive individuale.
 • După 1 sau mai multe săptămâni de terapie cu șoc cu ceai de cimbru, puteți încerca un alt ciclu.
 • Dacă ești sensibil, poți face ceaiul de cimbru cu mai puțin cimbru.
 • Puteți îndulci ceaiul de cimbru cu sucul de la o jumătate de lămâie și/sau 1 linguriță. miere crudă per cană de ceai.
 • Puteți face mai mult de o porție de ceai de cimbru la un moment dat, înmulțind ingredientele în consecință și apoi lăsând deoparte porțiile suplimentare pentru a bea pe parcursul zilei. Nu este necesar să bei ceaiul fierbinte. Este bine să bei ceaiul rece sau cald.

Pentru copii, preparați același ceai de cimbru ca mai sus și apoi oferiți copilului dumneavoastră aceste cantități prietenoase pentru copii pentru această terapie:

 • 1-2 ani: 30 ml ceai rece sau cald (nu fierbinte) la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
 • 3-4 ani: 60 ml ceai rece sau cald (nu fierbinte) la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
 • 5-8 ani: 90 ml ceai rece sau cald (nu fierbinte) la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
 • 9-12 ani: 120 ml ceai rece sau cald (nu fierbinte) la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
 • Peste 12 ani: 180 ml de ceai rece sau cald (nu fierbinte) la fiecare 3 ore în timp ce copilul este treaz.

Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.