TERAPIA DE ȘOC CU ZINC - PRACTICĂ DE TRATAMENT PENTRU ADULTI ȘI COPII

TERAPIA DE ȘOC CU ZINC - PRACTICĂ DE TRATAMENT PENTRU ADULTI ȘI COPII

Terapia cu șoc cu zinc a Mediului Healer este o tehnică utilă, deoarece aproape toți suferim de o deficiență a acestui mineral. A dispărut de mult din soluri, inclusiv din cele ale fermelor ecologice, din cauza prezenței metalelor grele toxice. În această etapă , zincul se găsește în alimente în cantități neglijabile și este din ce în ce mai rar, în timp ce poluanții mediului (pesticide, erbicide, gaze reziduale, azbest vechi de la frâne auto din ultimele decenii, DDT și metale grele toxice conținute în atmosferă), continuă să saturați solul și epuizați-l.

Dacă simți că ai o răceală sau o gripă, poți folosi această practică de vindecare numită „Terapia cu șoc cu zinc” de Anthony William. Este important să o începeți cât mai curând posibil după ce aveți primele simptome de răceală sau gripă, cum ar fi gâdilatul sau durerea în gât, senzația de oboseală, oboseală, febră sau diverse dureri. Este o idee bună să aveți întotdeauna la îndemână o sticlă de sulfat de zinc lichid de înaltă calitate, astfel încât să o aveți gata de îndată ce simțiți că apar simptomele.

Multe cazuri de infertilitate se datorează deficitului de zinc, deoarece concepția necesită un nivel optim de zinc. Activitatea sexuală excesivă poate epuiza rezervele de zinc.


Sfaturi pentru utilizarea terapiei cu șoc cu zinc de la Healer Medium

Pentru raceli, gripa, covid, mononucleoza , amigdalita, dureri in gat, infectii streptococi , alergii, infectii ale vezicii urinare, infectii renale, infectii cu drojdie, atacuri de simptome neurologice, paralizie Bell, dureri neurologice acute , dureri de corp, herpes simplex 1, herpes simplex 2 , atacuri de inflamație a creierului, erupții cutanate cu herpes zoster, focare acute de herpes zoster , evenimente emoționale traumatice, expunere la un virus de orice fel, după un zbor cu avionul sau expunere la efectele aeroporturilor, atacuri autoimune, episoade acute de tinitus, crize de vertij , etc.

Ghid pentru terapia cu șoc cu zinc a Healer Medium

  • Pentru adulți, insuflați 2 picături de sulfat de zinc de înaltă calitate la fiecare 3 ore în timp ce sunteți treaz. Dacă gustul zincului este prea puternic pentru tine, îl poți lua diluat în 50 ml apă - efectul va fi același. Puneți conținutul în gură și țineți timp de 1 minut înainte de a înghiți sau scuipa și nu înghiți dacă stomacul tău este sensibil. Puteți bea apă sau suc imediat după zinc pentru a reduce gustul puternic.
  • Dacă nu simți greață și poți tolera gustul zincului, fă acest lucru de până la 5-6 ori pe zi (adică 2 picături la 3 ore, în total 10-12 picături pe zi) timp de 2 zile. Continuați să faceți această terapie timp de 3 sau chiar 4 zile dacă simptomele severe persistă.
  • Dacă palatul tău este mai sensibil, poți încerca o formă mai blândă a acestei terapii: 1 picătură la 3 ore, în total de 5 ori pe zi, sau 2 picături de 3 ori pe zi.
  • Indiferent de varianta pe care o alegeti, dupa cele doua zile, reduceti doza de zinc la cea indicata pe lista de suplimente a protocolului pe care il urmati.
  • În afecțiuni cronice grave, așteptați 1 săptămână și repetați un alt ciclu de terapie cu șoc cu zinc.

Iată cantitățile ajustate pentru copii de sulfat de zinc lichid pentru această terapie cu suplimente nutritive:

  • 1-2 ani: 2 picaturi mici (nu picuratoare) in suc sau apa la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz;
  • 3-4 ani: 3 picaturi mici (nu picuratoare) in suc, apa sau direct in gura la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
  • 5-8 ani: 4 picaturi mici (nu picuratoare) in suc, apa sau direct in gura la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
  • 9-12 ani: 10 picaturi mici (nu picuratoare) in suc, apa sau direct in gura la fiecare 3 ore cat copilul este treaz;
  • peste 12 ani: 1 picurator in suc, apa sau direct in gura la fiecare 3 ore in timp ce copilul este treaz.

Din cauza sensibilității deosebite a copiilor, este foarte important să se administreze tipul potrivit de sulfat de zinc. Recomandat de Anthony William este sulfatul de zinc lichid organic Vimergy® .

Dacă vă confruntați cu primele semne ale unei răceli sau gripe în curs de dezvoltare, puteți face Terapia cu șoc cu vitamina C împreună cu Terapia cu șoc cu zinc pentru sprijin suplimentar în lupta împotriva gripei.

Aflați mai multe despre cum vă puteți vindeca din bestsellerul New York Times The Healing Medium: Cleansing for Health .

Suport zilnic cu zinc

Zincul este, de asemenea, important de inclus în cantități mai mici ca supliment zilnic, deoarece deficiența de zinc este un declanșator pentru tot felul de boli și simptome cronice.

Deficiența acută de zinc poate duce la boli grave. Zincul este esențial pentru sănătatea ficatului, boli autoimune, acnee, probleme ale glandelor suprarenale, artrită, cancer, eczeme, psoriazis, ceață cerebrală , boli hepatice ale copilăriei și ale sugarilor (un nume dat de Anthony William unui anumit set de provocări de sănătate pe care mulți bebeluși și copiii suferă de - citește mai multe în cartea de ajutor pentru ficat ), diabet, oboseală, schimbări frecvente de dispoziție, gută, palpitații, hepatită, hipertensiune arterială, colesterol crescut, bufeuri, inflamații, migrene, SIBO (excesul bacterian intestinal subțire) , infecții sinusurilor, probleme cu greutatea , vertij, tinitus, scleroză multiplă , lupus, boala Lyme, probleme cu tiroida, virusul Epstein-Barr , herpes zoster , infecții ale tractului urinar, candida și orice alte simptome și afecțiuni existente.

Dacă aveți orice simptom sau doriți să preveniți simptomele în viitor, faceți din tipul potrivit de zinc cel mai bun prieten al dvs.
Aflați mai multe despre modul în care zincul vă susține sănătatea aici: „Zinc: un mineral esențial pentru sănătate” .

Pentru mai multe informații despre terapiile de șoc ale Healer Medium, citiți articolul introductiv de pe blogul nostru aici .

Produse din articol

Zinc organic (sulfat de zinc), lichid, 60 ml, Vimergy®
Pe drum
Recomandat de Anthony William
pret habitual
54.05 лв.
Pret promotional
54.05 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Sulfatat de zinc organic, lichid, 115ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
89.99 лв.
Pret promotional
89.99 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat
Zinc pentru copii, lichid, 55 ml, Vimergy®
Recomandat de Anthony William
pret habitual
65.39 лв.
Pret promotional
65.39 лв.
pret habitual
Pret unitar
pentru 
Epuizat

Publicații similare

[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.