DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ – VIRUSURI ȘI DEȘEURI VIRALE

DĂUNĂTORI CARE NE BOLNĂVĂ – VIRUSURI ȘI DEȘEURI VIRALE

Crezi că nu ai nevoie de o curățare? Adevărul este că fiecare om de pe pământ are nevoie de curățare, atâta timp cât este cea potrivită. Din păcate, trăim într-o perioadă în care nimeni nu este imun la apariția simptomelor și a bolilor. Chiar dacă cineva nu se confruntă acum cu simptome sau afecțiuni de sănătate, le va experimenta mai târziu în viață, mai ales dacă nu știe cum să-și curețe și să-și vindece corpul în mod corespunzător.

Există motive foarte specifice pentru care astăzi ne confruntăm cu atât de multe boli cronice. Anthony William împărtășește aceste motive în cartea sa Cleanse for Health . Există agenți patogeni și toxine în spatele bolilor și simptomelor cronice și este important să cunoașteți adevărul despre aceștia și cum să vă curățați corpul pentru a începe vindecarea.

„Chiar și atunci când o mare parte a populației se confruntă cu simptome ușoare până la severe, oamenii preferă adesea să nu știe că există metale grele toxice sau agenți patogeni în corpul lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru tineri. Ei nu pot accepta ideea de un agent patogen care trăiește în corpul lor Când un tânăr în vârstă de douăzeci sau treizeci de ani suferă de un simptom sau boală, ei tind să creadă că cauza este lipsa de proteine ​​sau grăsimi bune în alimentație, un anumit dezechilibru în tractul digestiv, prea multe carbohidrați, sau chiar numai când a încercat toate astea și își dă seama că nu îl ajută, devine mai înțelept și gata să înțeleagă și să accepte că există posibilitatea ca toxinele, virușii sau alți agenți patogeni din corpul său să-l îmbolnăvească .

Planeta noastră nu este curată. Nu-i este ușor să trăiască sănătos. Poate că nu există toxine pe alte planete, nimic dăunător, iar celulele oamenilor care trăiesc acolo nu au fost expuse la otrăvuri de la Revoluția Industrială. Dar aici este. Cu toții avem în interiorul nostru agenți patogeni care se hrănesc cu medicamente și urme de deșeuri industriale - unii mai mult, alții mai puțin. Există otrăvuri și toxine acumulate în celulele noastre care nu le vor părăsi până când nu facem ceva în privința asta. Nu putem presupune pur și simplu că nu avem nevoie de curățare. Nu putem doar să presupunem că organismul are grijă în mod natural de toate, și trebuie doar să urmăm cea mai bună dietă modernă sau ceea ce se crede că este „potrivit”. Este o mare greșeală să crezi că orice regim alimentar „sănătos”, „echilibrat” sau „intuitiv” neagă nevoia de detoxifiere.” – extras din cartea „Cleansing for Health” .

Una dintre cele mai mari cauze fundamentale ale simptomelor și afecțiunilor cronice sunt virușii și resturile virale pe care le produc. Mai jos listăm câțiva dintre virușii care sunt responsabili pentru atât de multe simptome și afecțiuni.

  • Citomegalovirus
  • Varietăți de virus herpes simplex (HSV) tipurile 1 și 2.
  • Tipuri de herpesvirus uman (HHV)-6, HHV-7 și HHV-8.
  • Variante ale HHV-9, HHV-10, HHV-11, HHV-12, HHV-13, HHV-14, HHV-15 și HHV-16 nedescoperite.
  • Peste 30 de soiuri (dintre care doar unul a fost descoperit) de herpes zoster .
  • Peste 60 de soiuri (în mare parte nedescoperite) ale virusului Epstein-Barr (EBV) .
  • Resturi virale (produse secundare, neurotoxine, dermatotoxine și cadavre virale) de la virusurile din familia virusului herpetic .
Când știți ce vă cauzează dumneavoastră sau celor dragi simptome și afecțiuni cum ar fi dureri de cap, disconfort digestiv, balonare, creștere în greutate , piele uscată, fibromialgie , anxietate, depresie, dureri și dureri, probleme cu tiroida , eczeme, psoriazis , creșterea excesivă bacteriană a intestinului subțire (SIBO) , reflux acid , lupus, scleroză multiplă , dureri de gât, furnicături și amorțeală, tinitus sau alt simptom sau afecțiune, puteți lua măsuri pentru a aborda cauza principală. Anthony William descrie acești pași pentru a începe vindecarea în cartea sa Cleansing for Health .

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.