ANTHONY WILLIAMS DEZVELEAZĂ PROPRIETĂȚILE VINDECĂTOARE ALE LUSTORILOR ȘI MICROPLANTELOR

ANTHONY WILLIAMS DEZVELEAZĂ PROPRIETĂȚILE VINDECĂTOARE ALE LUSTORILOR ȘI MICROPLANTELOR

La fel ca legumele pe care le-ar deveni dacă ar crește la dimensiunea lor maximă, mugurii și microplantele sunt pline de nutrienți precum vitamina A, vitaminele B, minerale, oligoelemente, fibre și alte substanțe fitochimice. Când mâncăm plante verzi în această fază timpurie a vieții lor, folosim doar o mică parte a procesului digestiv pentru a le absorbi proprietățile medicinale. Cel mai important rol pe care îl joacă lăstarii și microplantele este de a reda vitalitatea oamenilor cu viața de zi cu zi aglomerată. Când îți pui inima și sufletul în tot ceea ce faci, fie acasă, fie la serviciu, germeni au capacitatea unică de a te susține.

Germeni și microplantele sunt alimente minunate pentru reproducere. Sunt unul dintre cele mai bune mijloace de întinerire a sistemului reproducător epuizat și de restabilire a energiei mamei epuizate care are grijă de nou-născutul ei. Germeni și microplantele sunt fitoestrogenice și sunt esențiale pentru reechilibrarea hormonilor precum progesteronul, estrogenul și testosteronul, precum și pentru regenerarea producției de hormoni în glandele suprarenale, glanda tiroidă și restul sistemului endocrin după naștere.

Bogate în săruri minerale, care sunt implicate în producția chimică a neurotransmițătorilor, germenii și microplantele susțin, de asemenea, creierul cu aminoacizi și enzime, elimină metalele grele toxice din creier și ajută la întinerirea și întărirea neuronilor, ceea ce în cele din urmă ajută organismul să depășească. Alzheimer, demență, ceață cerebrală și pierderea memoriei. Germeni și microplantele sunt excelente pentru repararea pielii și sunt, de asemenea, bogate în peste 60 de micronutrienți, inclusiv fier, iod, seleniu, zinc, cupru, mangan, sulf, magneziu, crom și molibden. Ca agenți anti-proliferativi, mugurii și microplantele previn infecțiile și creșterea nedorită a celulelor (de exemplu, cancerul). În plus, sunt cea mai bună sursă posibilă de substanțe biotice crescute, care sunt cruciale pentru producerea de vitamina B12 în organism. Și în acest stadiu incipient de creștere, mugurii și microplantele conțin mii de fitochimice care îți energizează corpul.

Alegerea mugurilor este ca și cum ai alege prietenii - toți au personalități diferite. Toată lumea are acel tip de prieten despre care știi că este un tip grozav, dar care este încă puțin enervant – poți să-l suporti doar în doze mici? Aceasta descrie germeni de broccoli. Puternic în aromă și ușor piperat, germeni de broccoli sunt grozavi pentru stimularea digestiei prin creșterea nivelului de acid clorhidric. Și ai o prietenă cu care te abții uneori de la a împărtăși totul pentru că știi că natura ei de foc și explozivă va însemna că va sări în apărarea ta înainte ca tu să termini de vorbit? Este ridichea care este remarcabilă prin capacitatea sa de a curăța ficatul (un organ care este de foc în sine la mulți dintre noi). Dar prietenul care este foarte blând și calm, care ascultă tot ce spui și oferă cuvinte de mângâiere? Aceasta descrie germeni de trifoi roșu, care sunt foarte liniștitori, deoarece vă curăță ușor limfa și sângele, eliminând toxinele și purificând corpul. Este randul prietenului care este foarte emotionat si plange foarte usor, fie ca este vorba de lacrimi de bucurie sau de lacrimi triste. Germeni de schinduf sunt toți inimă și suflet, perfect pentru a ne susține emoțiile și sistemul endocrin, care sunt legate de inimă, suflet și creier. Germenii de schinduf sunt de ajutor în special în echilibrarea producției de cortizol de către glandele suprarenale și în reglarea producției de hormoni tiroidieni. Și nu putem uita de acel prieten cu mușchi, tipul pe care îl suni să apară cu o camionetă și să te ajute să te muți din casă. Acestea sunt germeni de linte. Densă energetic, bogată în proteine ​​fortifiante pe care corpul tău le digeră cu ușurință, lintea îți oferă și o bază de carbohidrați pentru a te ajuta să treci peste tot ce trebuie să faci. Lăstarii de linte le place să vă ofere puterea lor brută. Să le mănânci este ca și cum te-ai alimenta cu o cină de Revelion și să ai încă o energie uriașă după aceea, în loc să vrei să adormi pe canapea. Lista este nesfârșită. De asemenea, ține cont de muguri de fasole mung, muguri de floarea-soarelui, lăstari de mazăre și micro-varle, printre alte microplante benefice. La fel ca oamenii care te susțin în viață, toate soiurile diferite de muguri și micro plante au calități deosebite pe care le vei descoperi pe măsură ce le cunoști.

Condiții

Dacă aveți oricare dintre următoarele afecțiuni, încercați să încorporați muguri și micro-plante în viața ta:

Virusul papiloma uman (HPV), fibrom, toate tipurile de cancer, sindromul ovarelor polichistice (PCOS) , sistemul reproducător epuizat , depresie (inclusiv postpartum), icter, anxietate, anemie, infertilitate , avort spontan, boala Alzheimer, demență, virusul Epstein-Barr (EBV)/mononucleoză , tiroidita Hashimoto , diabet, hipoglicemie, oboseală suprarenală, boala Graves, eczeme, psoriazis , alergii alimentare, tulburare de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD), autism, substanțe pentru probleme digestive, insomnie, herpes simplex 1 (HSV- 1), herpes simplex 2 (HSV-2), HHV-6, HHV-7, boala tiroidiană , boala celiacă, boala Lyme , faringitia streptococică .

Simptome

Dacă aveți oricare dintre următoarele simptome, încercați să încorporați muguri și micro-plante în viața ta:

Rezultate anormale ale testului Papanicolau, oboseală, lipsă de energie, creștere în greutate, carii dentare, pierderea smalțului, recesiunea gingiilor, bufeuri, transpirații nocturne, ochi tulburi, vânătăi, dureri pelvine, deficiență de fier, pierderi de memorie, ceață cerebrală, tulburări de somn , acid reflux , orice simptome neurologice (inclusiv amorțeală, furnicături, crampe, convulsii, dureri nervoase și constrângere în piept), dezechilibru de zahăr din sânge, eructații, pierderi osoase, vânătăi, unghii fragile, foame, retenție de lichide, gastrită, crampe la picioare, slăbiciune , ficat congestie, mucus în scaune, crampe musculare, poftă de dulciuri, dureri în gât, hipertiroidism, hipotiroidism

Suport emotional

Când simțiți un sentiment de pierdere, indiferent dacă vă îndurerați o carieră, o prietenie sau un obiect pe care l-ați pierdut, germenii și microplantele sunt extrem de utile. Acești mici mesageri ai speranței te ajută să ieși din starea de doliu și să plantezi semințele pentru o viață nouă și noi posibilități.

O lectie spirituala

Germeni și microplantele sunt foarte adaptogene. Nu necesită un mediu perfect. În timp ce în alte circumstanțe, aceste semințe ar primi suficient pământ, spațiu, lumina soarelui, ploaie și aer proaspăt pentru a prinde rădăcini și a crește la maximum atunci când sunt cultivate în ghivece pe blat, ele prosperă atunci când sunt ambalate într-un borcan sau o tavă cu suficientă lumină și apă pentru supravieţui. Este nevoie doar de puțină rutină (vlăstarii au nevoie de clătire regulată și de aburire regulată a microplantelor) pentru ca acești lăstari să se adapteze circumstanțelor lor. Și o fac cu bucurie - dacă mugurii și microplantele ar avea fețe, fiecare dintre ei ar avea un zâmbet. Această adaptabilitate veselă ne este transmisă atunci când le mâncăm. Atâta timp cât avem esențialul și ne asigurăm puțină rutină pentru a ne normaliza viața, atunci chiar și în cele mai dificile situații ne putem extrage putere de la micii noștri prieteni și găsim o modalitate de a prospera.

Sfaturi

* Pentru beneficii notabile, consumați două căni de muguri pe zi.

* Când vă creșteți propriile muguri, gândiți-vă la ei ca la niște mici animale de companie: se hrănesc cu comunicare și preiau energia mediului și a tot ceea ce se spune în jurul lor. Încercați întotdeauna să vă apropiați de muguri cu fericire. Vorbește cu ei, încurajează-i și trece-ți degetele peste vârfurile lor când treci pe lângă ei. Așa cum subliniază Anthony William în cartea sa Cele mai sănătoase alimente , creșterea propriei alimente înseamnă că alimentele răspund nevoilor tale individuale și își adaptează nutriția pentru a te hrăni în cel mai bun mod posibil. Vlăstarii și microplantele sunt deosebit de adepți să se adapteze la nevoile dumneavoastră specifice de sănătate, deoarece sunt adaptogene.

* Nu gătiți germeni dacă doriți să obțineți cele mai multe beneficii. Germeni și micro-plantele sunt o sursă uimitoare de biotice crescute, acele microorganisme care sunt atât de importante pentru sănătatea intestinului și producția de vitamina B12 . Bioticele crescute rămân intacte doar atunci când mugurii și microplantele sunt consumate crude. (Și când acele biotice crescute sunt în muguri și micro-plante pe care le-ați cultivat singur, ele sunt vizate pentru a beneficia de propria dvs. floră.)

* Stropirea zilnică cu minerale marine lichide amestecate cu apă pe lăstarii și microplantele cultivate acasă le mineralizează în timpul dezvoltării lor, energizându-le pentru sănătatea ta.

* Germeni și micro-plante, cum ar fi ridichi, broccoli, schinduf, kale și floarea soarelui ar trebui să fie consumate la prânz, deoarece vă mențin nivelul de energie pe tot parcursul zilei. Varza de fasole și lintea ar trebui consumate la cină, deoarece ajută la calmarea și relaxarea sistemului nervos seara.

* Sucul făcut din castraveți, mazăre și muguri de floarea soarelui poate spori în timp capacitatea unei persoane de a vedea noaptea.

Publicații similare

[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.