ADAPTĂRI ȘI SUBSTITUȚII ÎN MEDIUL VINDECATOR PURIFICARE 3:6:9

ADAPTĂRI ȘI SUBSTITUȚII ÎN MEDIUL VINDECATOR PURIFICARE 3:6:9

În timpul curățărilor 3:6:9, încercați să rămâneți la alimentele enumerate. Acest lucru este deosebit de important în Curățarea Originală și Intensivă 3:6:9 a Mediului de Vindecare , unde alimentele sunt indicate în mod specific pentru fiecare masă. Este important să urmați instrucțiunile de curățare și să nu le schimbați, cum ar fi să beți mai mult suc decât este recomandat sau să mâncați banane după cină sau să mâncați legume la abur înainte de culcare.

Pe de altă parte, nu vă faceți griji dacă curățarea include alimente la care nu aveți acces sau nu le puteți mânca. În cazurile în care implementarea textului instrucțiunilor nu este pe placul dumneavoastră, sunt disponibile adaptări și înlocuiri pe care le vom lua în considerare în acest articol.

De asemenea, există o modalitate de a spori efectul de curățare originală sau simplificată 3:6:9 a mediului vindecător și anume cu modificarea Heavy Metal Detox. ( Curățarea intensivă 3:6:9 include detoxifierea cu metale grele.) Să ne uităm mai întâi la această modificare.

MODIFICARE PENTRU DETOXIFICAREA METALELOR GRE TOXICE

Dacă sunteți interesat în mod special de Toxic Heavy Metal Cleanse , trebuie să știți că curățările 3:6:9 vă vor ajuta în general să eliminați unele metale grele. Cel mai important, fiecare versiune de 3:6:9 atrage alte otrăvuri și toxine din ficat, astfel încât să vă puteți detoxifia cu mai mult succes de metalele grele toxice. O opțiune este să faceți curățarea originală sau simplificată 3:6:9 și apoi să abordați curățarea cu metale grele toxice , ceea ce o va face pe cea din urmă și mai eficientă. O alta optiune este sa alegi Intensive Cleansing 3:6:9 , care include detoxifierea cu metale grele.

Și o altă posibilitate este următoarea modificare, care include detoxifierea țintită cu metale grele în Original sau Simplificat 3:6:9 Cleanse .

Cum funcționează modulul

Bea pur și simplu Smoothie de detoxifiere cu metale grele dimineața. Este! Este atât de ușor! Alegeți dacă îl adăugați din Ziua 1 până în Ziua 8 sau să îl începeți din Ziua 4 până în Ziua 8. Oricum, nu consumați Smoothie de detoxifiere cu metale grele în Ziua 9 și urmați protocoalele descrise.

Dacă faceți curățarea originală 3:6:9 , Smoothie-ul de detoxifiere cu metale grele nu este în detrimentul Smoothie-ului pentru ficat , ci mai degrabă în plus față de acesta. Cel mai bine este să bei smoothie-ul de detoxifiere mai târziu dimineața, după ce ai băut smoothie-ul pentru ficat. Dacă nu puteți lua întreaga cantitate de lichide din ambele dimineața, pregătiți o cantitate mai mică decât este în rețetă. Nu trebuie sa lasi un interval de timp intre ele si daca vrei, bea smoothie-ul detox imediat dupa, care ajuta ficatul.

Consultați articolul „Curățirea cu metale grele toxice a mediului de vindecare” pentru a afla cum să faceți față ingredientelor lipsă. Există și opțiunea de a consuma ingredientele pentru smoothie individual, în loc să le amesteci în blender.

Cum să te descurci cu ziua 9

Fără smoothie de detoxifiere cu metale grele în ziua 9 a curățării 3:6:9. Această zi nu este despre îndepărtarea metalelor grele. Este vorba despre îndepărtarea a tot ceea ce este gata să părăsească ficatul și alte organe în acel moment. Este vorba despre împingerea tuturor acelor otrăvuri, toxine, grăsimi dizolvate și acumulări vechi de adrenalină din celulele hepatice și din circulație ale corpului și direcționarea lor către rinichi și tractul intestinal. Aceasta include în mod natural metalele grele toxice care au fost slăbite în procesul de curățare și au început deja să dispară datorită smoothie-urilor dumneavoastră de detoxifiere cu metale grele din celelalte zile. Și datorită acestor smoothie-uri finale, veți avea în continuare resturi din cele cinci ingrediente cheie - spirulina, coriandru, praf de suc de iarbă de orz, dulce de Atlantic și afine sălbatice - suficiente resturi pentru a elimina toate metalele grele toxice pe care le-ați aruncat în ziua 9. .Așa că nu uitați, pentru a vă curăța sângele așa cum este intenționat, săriți peste smoothie-ul de detoxifiere cu metale grele în ziua 9 și concentrați-vă pe protocolul din ziua 9 axat pe fluide al oricărei versiuni a curățării 3:6:9 pe care ați selectat-o.

ADAPTARE ȘI SUBSTITUȚIE DE ALIMENTE ȘI REȚETE

Nu este întotdeauna posibil să aveți acces la alimentele menționate în curățarea 3:6:9. De asemenea, este posibil să aveți probleme la mestecat, digestia sau sensibilități la unele dintre alimente. Aici veți găsi îndrumări cu privire la aceste aspecte.

Fructe

Unii oameni cred că au sensibilități alimentare la fructe. Dacă încă ezitați în articolul „Repetați mediul de vindecare 3:6:9 Curăță”, am împărtășit liniile directoare pentru repetarea zilelor 1 până la 3 pentru a vă ajuta corpul să înceapă să se vindece suficient, astfel încât să puteți consuma din nou mai multe fructe de care să beneficiați puterea lor de curățare. Pentru mai multe informații despre ce se află în spatele fricii de fructe, consultați Adevărul despre fructe .

Merele

Dacă dintr-un motiv oarecare nu mănânci mere, există și alte opțiuni pentru tine. În primul rând, dacă îți este greu să le mesteci, le poți amesteca într-un robot de bucătărie. Sunt oameni cărora nu le plac merele crude și le gătesc. În acest caz, faceți sau cumpărați sos de mere simplu - din mere organice, fără aditivi precum acid citric, zahăr sau arome naturale.

Dacă nu suporti sosul de mere și din anumite motive fizice nu poți mesteca mere crude, sucul de mere este opțiunea pentru tine. În acest caz, totuși, este important de știut că sucul de mere nu este ca sucul de țelină, unde transformarea lui într-un suc deblochează toate proprietățile sale benefice. În cazul merelor, interiorul cărnos și pectina fac parte din efectul lor de vindecare. De asemenea, dacă vei consuma doar suc de mere, îți va fi foame pentru că vei fi lipsit de efectul lor de sațiere, care este important în timpul unei curățări.

Sparanghel și varză de Bruxelles

După cum sa menționat deja în articolul „The Original 3:6:9 Healer Medium Cleanse” , dacă este necesar, puteți înlocui dovleceii sau dovleceii cu sparanghel sau varză de Bruxelles.

Iată mai multe note despre sparanghel și varza de Bruxelles:

Dacă întâmpinați dificultăți la mestecat, încercați să treceți, să procesați sau să măcinați sparanghelul sau varza de Bruxelles (sau dovleceii) aburiți sau cruzi. Puteți chiar să le amestecați împreună cu ingredientele supei Liver Aid (sau doar cu frunzele verzi ale supei) și apoi să beți amestecul.

De asemenea, puteți fierbe sparanghelul sau varza de Bruxelles (dovlecel) în puțină apă sau în bulion de Liver Aid și apoi faceți piure și mâncați ca o supă caldă. Aceasta este o opțiune foarte ușoară. Pentru rețetă, vezi „Supă de sparanghel” și „Supă de legume cu varză de Bruxelles” .

Piure de pepene galben, papaya și pere coaptă, pepene proaspăt sau suc de portocale

Aceste alimente sunt suficient de variate încât vor fi suficiente pentru ziua 9. Depinde de dvs. dacă doriți să alegeți unul și să sorbi din el pe tot parcursul zilei sau să încercați, să zicem, piure de pepene galben dimineața și piure de papaya mai târziu în cursul zilei. . Dacă urmează să le amestecați, aveți grijă să nu le amestecați între ele (de exemplu, nu amestecați sucul de portocale cu pere). Bucurați-vă de fiecare pe cont propriu.

Datele

Dacă nu vă plac curmalele, nu aveți acces la ele sau doriți să vă diversificați dieta, dudele (uscate sau proaspete), stafidele, strugurii și smochinele (uscate sau proaspete), în această ordine, pot înlocui curmalele ca alimente utile pentru încălzirea ficatului. Puteți înlocui datele cu o mână din fiecare. Este bine sa le tai sau sa le amesteci cu merele pe care le vei manca in acelasi timp.

Tulpini de țelină și castraveți

Mușcăturile de tulpină de țelină care merg cu merele în anumite zile pot fi înlocuite cu castraveți dacă nu ai suficientă țelină. De asemenea, puteți folosi tulpini suplimentare de țelină în loc de castraveți atunci când este necesar. Și nu uita, dacă mestecat țelină (sau castraveți) este dificil pentru tine, o poți toca mărunt în robotul de bucătărie sau o poți face piure cu merele.

Suc de tulpini de țelină

Dacă nu aveți acces la tulpini de țelină pentru suc și barul local proaspăt nu are suc proaspăt de țelină, nu disperați. Sucul de castraveți este înlocuitorul perfect în acest caz. Deși s-ar putea să nu ofere beneficiile specifice de vindecare pe care le are sucul de tulpini de țelină, are beneficii unice, cum ar fi hidratarea, care vă susține sănătatea. Tratați-l în același mod în care tratați sucul de tulpini de țelină - faceți-l curat (numai castraveți) și beți-l pe stomacul gol, separat de alte alimente și băuturi.

Apa de ghimbir, apa de aloe și apa de lămâie sau lime sunt alternative dacă nu poți obține nici suc de tulpini de țelină, nici suc de castraveți.

Suc de castraveți și mere

După cum sa menționat deja în articolele despre curățarea 3:6:9, regula generală pentru castraveți și sucul de mere în ziua 9 a Curățirii 3:6:9 originală și simplificată a Healer Medium este să respectați un raport de 1:1. . Dacă preferați mărul castraveților sau invers, nu este o problemă să îl faceți 4:1 în favoarea produsului care vă place mai mult. Iar dacă nu vă plac merele crude, puteți face în schimb suc de castraveți și pere.

Hibiscus, melisa sau ceai chaga

Dacă există un motiv anume pentru care nu poți bea ceai de hibiscus, melisa sau chaga - de exemplu, rețeta unui medic pentru a evita ierburile sau simți un disconfort fizic când le bei - este bine să sări peste ceaiul de seară în timpul curățării.

Lămâie și lime

Dacă dintr-un motiv oarecare nu vă plac lămâile și limele sau nu aveți acces la ele, beți apă cu ghimbir dimineața și apă plată seara.

Dacă doriți, adăugați 1 linguriță de miere crudă în apa cu lămâie/lime.

Salate

Uneori oamenii au dificultăți în mestecat legumele crude. În acest caz, puteți toca mărunt salata într-un robot de bucătărie sau puteți face piureul ingredientelor într-un blender. Exact pentru asta este rețeta de supă pentru ficat - o salată ușor de amestecat pentru oricine are nevoie de ea în timpul Curățirii 3:6:9 Originale sau simplificate ale Mediului de vindecare.

Dacă faceți curățarea intensivă 3:6:9 , puteți pune cu ușurință ingredientele din Salata de varză , Salata de conopidă și legume cu frunze verzi , Salata de roșii, castraveți și ierburi proaspete sau Rulourile Nori cu legume cu frunze verzi. blenderul si amestecati-le intr-o supa cruda.sau pregatiti supa de spanac .

Smoothie de ajutor pentru ficat

Dacă nu vă plac bananele, le puteți înlocui cu soiul de papaya Maradol, sau nu puteți adăuga niciun fruct suplimentar, ci pur și simplu amestecați pitaya (fructul dragonului) împreună cu celelalte ingrediente ale opțiunii de smoothie alese.

Dacă nu puteți obține pitaya, sau nu o suportați deloc, înlocuiți afinele sălbatice sau, în ultimă instanță, murele, afinele cultivate obișnuite sau cireșele congelate. Trebuie să obțineți antociani într-un fel sau altul.

Dacă doriți să evitați ușor efectul laxativ pe care îl poate avea uneori pitaya (și care o face foarte bună pentru constipație), reduceți cantitatea de pitaya din smoothie și creșteți cantitatea de banane sau papaya.

Dacă preferați să nu pisați fructele, îl puteți mânca tocat într-o salată de fructe.

supa de spanac

Principalele ingrediente din reteta de Supa de spanac sunt spanacul si rosiile. Dacă spanacul nu este potrivit pentru tine, îl poți înlocui cu salată verde. Dacă roșiile nu sunt treaba ta, există câteva opțiuni. În primul rând, puteți folosi mango. Dacă aveți probleme în a găsi mango proaspăt și dulci, cumpărați bucăți de mango congelate și dezghețați-le. Sau poți înlocui roșiile cu banane — atâta timp cât ești sigur că nu amesteci bananele cu roșii, pentru că aceste două alimente nu se digeră bine împreună.

În ziua a 9-a a curățării simplificate 3:6:9 , săriți peste tăițeii de castraveți pentru supa de spanac . Alternativ, puteți amesteca castraveții în supă în loc să-l mâncați ca tăiței? Absolut.

Dovleac, cartofi dulci și obișnuiți

Dacă, dintr-un motiv oarecare, niciuna dintre aceste opțiuni nu funcționează pentru dvs. ca cina pentru Ziua 7 din Original 3:6:9 Cleanse , înlocuiți-le cu varză de Bruxelles pe care le aburiți până când sunt suficient de moi pentru a înfige o furculiță.

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.