În acest articol, vă vom prezenta esența profundă a curățării și întineririi celulelor din organism pentru a vă permite recuperarea și vindecarea.

Structura purificării 3:6:9

Indiferent dacă alegeți curățarea originală, simplificată sau intensivă 3:6:9, veți începe cu o fază de pregătire de trei zile pe care Anthony William o numește „Cei trei” ( zile unu până la trei la începutul fiecărei curățări ) și este parte integrantă a planului. Nu sari peste el incepand direct din zilele urmatoare, deoarece organismul are nevoie de acest preparat pentru a beneficia si de celelalte etape.

În următoarele trei zile, când treci prin „Șase” (de la a 4-a până la a 6-a zi a planului de curățare) , începe curățarea interioară. Acesta este momentul în care ficatul tău și alte organe deschid unele dintre vechile compartimente pline de toxine ( medicamente vechi, petrochimice, materiale plastice și metale grele toxice ), grăsimi și deșeuri virale pe care le-au păstrat luni sau ani.

Și în ultimele trei zile, când sunteți în stadiul Nouă , ficatul se poate relaxa, trimițând o mulțime de dăunători în fluxul sanguin pentru a fi eliminate din organism pentru a vă apropia de obiectivele de vindecare. Cu această etapă, curățarea 3:6:9 se încheie și are loc o schimbare reală în starea ta de sănătate.

Dacă sunteți în căutarea unei curățări mai lungi, puteți începe în siguranță de la capăt după finalizarea primului ciclu de 9 zile al curățării originale, simplificate sau intensive 3:6:9. Puteți repeta ciclul de curățare de nouă zile atât timp cât doriți. Pentru mai multe îndrumări în acest sens, consultați Capitolul 13 - „Repetarea curățării 3:6:9” și Capitolul 19 – „Instrucțiuni de bază de curățare” din cartea Curățirea pentru sănătate . Acolo îți vei clarifica și întrebările despre ce să faci dacă, dintr-un motiv oarecare, trebuie să oprești curățarea în mijlocul acesteia.

Structura acestei curățări nu este arbitrară. Acești pași de îngrijire a ficatului de 3 zile, care fac parte integrantă din protocolul de 9 zile, vă pun corpul într-o stare de curățare profundă. Dacă doriți să aflați mai multe despre semnificația acestor numere, veți găsi informații în cartea lui Anthony William Help for the Liver . Veți descoperi cum să profitați de puterea numerelor în „Secretul curățării anului nașterii” din capitolul 19 al cărții Curățarea pentru sănătate .

Programarea epurării

Curățarea 3:6:9 este concepută pentru a vă ajuta din prima zi, indiferent de starea dumneavoastră. Dacă obișnuiești să mănânci în modul standard, nu-ți face griji, nu trebuie să te pregătești pentru curățare eliminând alimentele cu probleme pentru o lună întreagă sau făcând Morning Cleanse sau Heavy Metal Cleanse , deși asta ar fi util de asemenea. Indiferent de dieta dvs., puteți începe în siguranță cu oricare dintre opțiunile de curățare 3:6:9.

Excepția este dacă ești prea sensibil. Dacă aveți probleme digestive care îngreunează procesarea unei varietăți de alimente, atunci luați în considerare să începeți cu o curățare monoalimentară. În capitolul 18 al cărții „Curățarea pentru sănătate” veți găsi o explicație detaliată a acesteia.

Dacă lucrați de luni până vineri, o opțiune bună pentru a începe curățarea este să începeți sâmbăta și să terminați duminica următoare. În acest fel, veți avea primul weekend pentru a vă ușura în planul de mese, pentru a cumpăra alimentele de care aveți nevoie și pentru a le pregăti pentru săptămâna următoare. Apoi, în al doilea weekend veți avea timp și spațiu pentru a vă concentra asupra celor mai importante zile ale curățării.

Odată cu eliberarea de otrăvuri și toxine, este posibil să experimentați oboseală ușoară sau emoție emoțională. Purificarea nu este doar fizică, ci poate fi și un proces spiritual. Când eliberați otrăvuri și toxine, vă despărțiți de o parte mai veche a voastră. Eliberezi trecutul. În timp ce aceste emoții pot apărea în orice moment în timpul curățării, pregătește-te ca ele să se întâmple în special în ultimele trei zile. Înainte de a începe curățarea, faceți un plan. Alegeți o dată de începere care va însemna că ultimele trei zile vor avea loc într-un moment în care vă puteți permite să fiți puțin mai obosit sau mai emoționat – acesta este unul dintre motivele pentru care Anthony William recomandă să terminați curățarea în weekend. Dacă săptămâna dvs. este structurată diferit sau dacă preferați să începeți într-o zi diferită din alt motiv, atunci începeți curățarea 3:6:9 oricând doriți. Important este că acest protocol își găsește un loc în viața de zi cu zi și te ajută.

Dacă ai mâncat în modul standard - cu alte cuvinte, te-ai obișnuit să consumi alimente procesate și prăjite sau cantități mari de gluten, lactate și proteine ​​animale - și vrei să intri direct în cursul intensiv 3:6:9. , rețineți că această abordare va fi mult mai radicală decât dacă începeți cu Originalul sau Simplificat 3:6:9 sau cu oricare dintre curățările din cartea Curățare pentru sănătate . Nu vrem să vă sperii cu asta, doar să vă pregătim pentru faptul că veți excreta mult mai multe otrăvuri și toxine în sânge decât cineva care a avut o dietă mai curată înainte de a începe cursul intensiv 3:6:9. Fluxul sanguin se va umple rapid cu toxine din straturile de suprafață ale organelor tale, precum și din celulele și țesuturile din corpul tău, în timp ce cineva care a mâncat alimente mai curate va elibera în mare parte toxine stocate mai profund. Cantitatea mare de toxine eliminate sugerează un pic mai multă odihnă în toate cele 9 zile ale Curățării Intensive.

Protecție suprarenală

Unul dintre cele mai bune lucruri despre curățările 3:6:9 este că protejează glandele suprarenale. Spre deosebire de multe alte curățări care te fac să mori de foame, forțând glandele suprarenale să elibereze adrenalină suplimentară pe care ficatul trebuie apoi să o „curățeze”, curățarea 3:6:9 nu epuizează aceste glande prețioase pentru că nu te înfometează.

Dacă tăiați alimentele într-un mod greșit - dacă faceți o curățare în care alimentele sunt îndepărtate fără să vă gândiți, să luați în considerare sau să înțelegeți cum funcționează cu adevărat suprarenalele - atunci suprarenalele pot reacționa pentru că nu au fost alertate. o asemenea schimbare. Reacția va fi sub forma unei eliberări continue de adrenalină, pe care organismul o va folosi ca înlocuitor al zahărului din sânge. În acest fel, organele dumneavoastră rămân stabile și rezistă lipsei neașteptate de glucoză din noua dietă pe care o încercați. Cu toate acestea, glandele suprarenale plătesc prețul pentru asta. Un exemplu în acest sens îl constituie versiunile mai vechi ale dietei keto și alte diete bogate în grăsimi/proteine ​​- eliminarea carbohidraților a slăbit complet și a deteriorat glandele suprarenale, iar apoi timp de luni de zile ne-am simțit obosit și lipsit de energie.

Dacă sunteți îngrijorat că veți experimenta foame în timpul curățărilor 3:6:9, puteți sta liniștit. Curățarea 3:6:9 vă protejează și vă protejează glandele suprarenale. Nu trebuie să te limitezi la porții mici, iar fiecare versiune vine cu opțiuni pentru gustări ușoare suplimentare.

Deși Originalul 3:6:9 reduce aportul de grăsimi pentru a oferi ficatului și pancreasului o pauză, acest lucru se face treptat. Deși curățările simplificate și intensive 3:6:9 vă cer să vă abțineți de la grăsimile radicale în orice moment, aveți ocazia să vă satisfaceți apetitul și să fiți plin. În plus, toate cele trei planuri sunt bogate în nutrienți și sătioase la nivel celular profund.

Helpers for Life - Curățare originală, simplificată și intensivă

După cum am discutat în articolul „Ghid pentru alegerea unei curățări - părțile 1 și 2” , decizia de a alege curățarea originală, simplificată sau intensivă 3:6:9 depinde de mai mulți factori, inclusiv de cât de nou ești în curățare și ce este sănătos starea ta. Dacă aveți doar câteva simptome care nu interferează cu viața de zi cu zi, puteți alege o opțiune. Dacă sunteți afectat de mai multe simptome și afecțiuni și aveți nevoie urgentă de curățare, vindecare și recuperare, poate doriți să luați în considerare o altă opțiune. Programul tău va fi probabil și un factor. Știi cel mai bine care sunt obiectivele tale și ce ți se pare fezabil acum. Și amintiți-vă, nu este totul sau nimic. Indiferent de opțiunea de curățare pe care o alegeți acum, puteți alege alta data viitoare. Aceste planuri vă vor fi disponibile pe viață.

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.