CURAȚIA DE DIMINEAȚA PENTRU OAMENII POST INTERMITENT

CURAȚIA DE DIMINEAȚA PENTRU OAMENII POST INTERMITENT

Scop: pentru adepții postului intermitent care doresc să-și îmbunătățească eficacitatea și să adauge suc de tulpini de țelină în rutina lor zilnică.

Util în special pentru: întărirea digestiei, mai multă claritate și

potențial controlând creșterea în greutate – atunci când este administrat corect.

Durata curățării: periodic, după dorință

Deși Anthony William nu recomandă în general postul intermitent, aceasta este o opțiune pentru pasionații de post intermitent. Dacă doriți să încercați această tehnică de curățare, acesta este modul de a o face. Pentru a citi mai multe despre acest subiect, consultați articolul „Anthony William dezvăluie adevărul despre postul intermitent” .

  • După trezire, bea 750 ml. până la 1 litru de apă cu lămâie sau lime. ( Vezi articolul „Apă cu lămâie” pentru rețeta cu raportul corect de lămâie sau lime la apă ). Așteptați 15 până la 60 de minute, apoi:
  • Până la prânz, bea 1 litru de suc de tulpini de țelină. (Până la 2 litri, dacă doriți.) ( Puteți afla mai multe despre sucul de tulpină de țelină din toate articolele pe blogul nostru . ) Așteptați cel puțin 15 minute, apoi:
  • Sorbiți puțin mai puțin de 500 ml. până la 1 litru de apă cu lămâie/lime (cu 1 linguriță de miere crudă). Dacă doriți, puteți înlocui până la 750 ml. de lamaie/lamaie apa cu pana la 750 ml. apă de cocos care nu conține culori sau arome naturale.

Asta e tot! Țineți de apă de lămâie sau lime, urmată de suc de tulpini de țelină , urmată de apă de lămâie sau lime (cu miere crudă) și/sau apă de nucă de cocos . Asta înseamnă că nu trebuie să iei mâna după cafea, ceai matcha, băuturi energizante sau bulion de oase. Anthony William nu recomandă să călăriți toată ziua cu cofeină în timp ce nu mâncați niciun fel de mâncare. Cel mai bine este să mănânci în patru până la șase ore de la trezire. Aceasta este o alternativă mai sigură la postul intermitent, dar vă sfătuim totuși să alegeți Morning Cleanse sau una dintre celelalte curățări din cartea Cleanse for Health .

În timp ce recomandarea obișnuită a lui Anthony William este de a nu trata sucul de țelină ca înlocuitor de masă, deoarece nu este o sursă de calorii (și așa spune de obicei să-l urmezi cu micul dejun 15 până la 60 de minute mai târziu), există adepți ai postului intermitent care se întreabă cum să facă. încorporează sucul de tulpini de țelină în regimul lor zilnic Opțiunea oferită aici este răspunsul la această întrebare.

Această opțiune se încadrează în postul intermitent, deoarece nu adăugați calorii din grăsimi în timpul postului de dimineață. Postul intermitent ia o pauză de la grăsime, iar oamenii nu știu că această pauză este cea care uneori ajută la menținerea sau pierderea temporară în greutate. ( Din nou, vezi articolul „Anthony William Reveals the Truth About Intermitent Posting” pentru mai multe despre acest lucru. ) Unul dintre motivele reale pentru care unii oameni se simt mai energici și mai limpezi atunci când postesc intermitent este că energia la care altfel ar ajunge. descompune grăsimea de la micul dejun, este folosită de alte sisteme din organism. Există modalități mai sustenabile de a reduce grăsimea din viața ta pentru rezultate mai durabile - metode abordate în mod special în cartea lui Anthony William Cleanse for Health .

Postul intermitent, care include cafea și unt, nu aduce corpului tău nicio ușurare reală, deoarece conține nu numai grăsimi, ci și cofeină. Limitându-vă aportul la apă cu lămâie sau lime, o linguriță de miere crudă, suc de tulpini de țelină și apă de nucă de cocos opțională, reduceți caloriile și vă abțineți de la mâncare - ceea ce își doresc oamenii care postesc - în timp ce aveți grijă și de sănătatea dumneavoastră. prin abținerea de grăsimi pe tot parcursul dimineții pentru ca organismul să rămână în modul de detoxifiere. Opțiunea pe care tocmai ne-am uitat îți oferă această pauză de la digerarea grăsimilor. La fel face și Curățarea de dimineață, precum și orice altă curățare din cartea Curățare pentru sănătate .

„În toți anii în care am ajutat mulți oameni să se vindece, Spiritul Compasiunii mi-a spus întotdeauna că atunci când știi adevărata cauză a bolii tale, bătălia este pe jumătate câștigată. Cealaltă jumătate este câștigată atunci când știi ce să faci și cu ce să tratezi și cum să aplici aceste cunoștințe.”


Anthony William, Mediul Vindecător

Publicații similare

[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.