GHID DE SELECTARE PENTRU CURĂȚARE (PARTEA 1)

GHID DE SELECTARE PENTRU CURĂȚARE (PARTEA 1)

Cum să alegi o curățare din cartea lui Anthony William „Clease for Health” ? Pe care dintre curățarea originală, simplificată sau intensivă 3:6:9 ar trebui să o alegeți? Ar fi mai bine să începeți direct cu una dintre acestea sau ar trebui să eliminați mai întâi alimentele cu probleme cu Antipathogen Cleanse ?

Cum alegi între o curățare din cartea „Cleans for Health” și o altă curățare din celelalte cărți din seria „Healing Medium”? Dacă le-ați citit, știți că în aproape toate, Anthony William include cel puțin o sugestie de curățare. Fie că să începem cu Curățirea vindecătoare de 28 de zile din The Healing Medium - Ediția revizuită și extinsă , Reabilitarea tiroidiană de 90 de zile de la Thyroid Healing sau Curățarea 3:6:9 pe care a introdus-o pentru prima dată în „Ajutor pentru ficat” ?

Uneori este greu să navighezi prin posibilități. Numai în cartea Cleanse for Health , există cinci metode principale – Curățarea anti-patogenă , Curățarea dimineața , Curățarea cu metale grele , Curățarea monoalimentului și Curățarea 3:6:9 – și aproape fiecare dintre ele are variații diferite. Postul intermitent, postul cu apă și opțiunile de post cu suc sunt de asemenea incluse pentru adepții acestor practici. Unde să încep? Acest articol vă va ajuta în alegerea dvs.

Iată principalele subiecte pe care le vom aborda:

 • Prezentare generală a opțiunilor de curățare
 • De ce curata?
 • Alegerea unei curățări: de unde să începem?
 • Curățare 3:6:9: ce opțiune să alegi?
 • Intoleranță la mâncare
 • Sarcina și alăptarea
 • Copii
 • Examinarea ficatului
 • Cercetări asupra metalelor grele
 • Suc de tulpină de țelină - un medicament puternic
 • Numărarea macronutrienților - Noul număr de calorii
 • Creșterea și scăderea aportului de calorii

ÎNTREBAREA CONDUCĂTORĂ

Pe măsură ce ne gândim ce curățare să alegem, trebuie să ne amintim că corpurile noastre se schimbă. Când ne lansăm pentru prima dată într-o curățare, este posibil să suferim de multă vreme de o boală cronică, care a creat numeroase deficiențe de nutrienți. În plus, în fiecare an suntem expuși la diferiți dăunători. Uneori, ficatul nostru este toxic și lent, apoi are nevoie de îngrijire specială și ar trebui să fie prioritatea noastră, deoarece această congestie este cea care a făcut corpul nostru atât de toxic. În alte cazuri, trecem printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional și începem să mâncăm prost și să eliberăm o cantitate uriașă de adrenalină. Se întâmplă să fim atacați de un nou agent patogen care ne poate slăbi sistemul imunitar. Viața ne întâmpină cu dificultăți care ne schimbă constant. O curățare poate fi potrivită pentru moment, dar în jumătate de an s-ar putea să avem nevoie de alta. Acest lucru poate continua să se schimbe sau să se repete de-a lungul anilor.

Folosiți următoarea întrebare de ghidare atunci când alegeți o curățare: „ Ce mi se pare fezabil acum?” Cel mai benefic lucru pentru tine va fi curățarea pe care o vei face efectiv.

Poate că deocamdată vei putea elimina câteva alimente dăunătoare din meniu pentru o perioadă. Dacă da, citiți mai multe despre curățarea anti-patogenă pentru a afla cum tăierea anumitor alimente vă poate aduce ușurare. Alegeți nivelul care vi se potrivește și, într-o zi, s-ar putea chiar să vă ocupați de curățarea 3:6:9.

Dacă călătorești mult, oricât de mult ai vrea să încerci 3:6:9 Cleanse, pur și simplu nu este fezabil cu programul tău. În acest caz, poate că curățarea de dimineață va fi suficient de fezabilă pentru a vă dura până când veți obține o perioadă liberă de nouă zile pentru a deveni serios cu privire la 3:6:9.

Poate că încerci să ajuți o persoană dragă care suferă de anxietate, depresie, tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție sau boala Alzheimer, dar nu vrea să urmeze instrucțiunile pentru fiecare masă. În acest caz, vă va fi util să citiți și să aflați mai multe despre curățarea cu metale grele .

Dacă aveți digestie sensibilă, înainte de a începe curățarea 3:6:9, ar trebui să puteți procesa alimentele fără a simți durere sau iritare. Acesta este un moment excelent pentru a introduce Monofood Cleanse pentru a oferi corpului dumneavoastră o detoxifiere blândă și refacere a mucoasei intestinale, care vă va permite într-o zi să treceți la protocoalele de curățare 3:6:9.

Sau poate te-ai săturat de alte simptome ale bolii cronice, intestinul tău funcționează suficient de bine și ești gata pentru o schimbare. Acesta este momentul perfect pentru a lua Curățirea Originală, Simplificată sau Intensivă 3:6:9 pentru o schimbare completă.

Și odată ce ați finalizat curățarea 3:6:9 de câte ori aveți nevoie, s-ar putea să vă simțiți gata să abordați curățarea de 28 de zile sau dezintoxicarea tiroidiană de 90 de zile din celelalte cărți ale lui Anthony William. Dacă ați finalizat deja una sau mai multe curățări din seria Healing Medium - felicitări! Astfel, ți-ai pregătit corpul pentru efectele de vindecare mai profunde ale protocoalelor 3:6:9.

Este extrem de important să oferi corpului și minții ceea ce au nevoie pentru a se vindeca. Orice vei începe cu te va schimba. Apoi, când îți pui din nou întrebarea principală „ Ce mi se pare fezabil acum?” ”, după toate probabilitățile răspunsul va fi deja diferit.

RĂSPUNSURILE SCURT

Un răspuns este că, indiferent de curățarea pe care o alegeți, nu puteți greși. Fiecare curățare din cărțile Mediului de vindecare te pregătește pentru următoarea.

De asemenea, orice protocol 3:6:9 este aproape întotdeauna un început excelent. Această curățare este cea mai eficientă și cea mai scurtă, fiind ușor de făcut. Curățarea 3:6:9 vizează în mod direct fundația sănătății – ficatul – și restabilește puterea corpului. Ajutând ficatul să scape de otrăvurile și agenții patogeni care s-au acumulat adânc în el și împiedicându-l să funcționeze, contribuiți la vindecarea generală.

Apropo, dacă vă întrebați cum diferă curățările 3:6:9 față de cărțile Curățarea sănătății și Ajutorul ficatului , răspunsul este simplu - Curățarea originală 3:6:9 este aceeași cu fracțiunea Planului de vindecare a ficatului, doar cu unele imbunatatiri. În plus, în cartea „Cleansing for Health” Anthony William oferă încă două opțiuni – simple și intensive, care sunt noi.

Tu alegi ce opțiune să faci și ne vom uita la comparația lor puțin mai departe. De asemenea, puteți face upgrade la versiunea originală sau simplificată 3:6:9 adăugându-i o modificare de detoxifiere cu metale grele. Veți găsi informații despre acest lucru în capitolul 21 al cărții „Curățenie pentru sănătate” . ( Curățarea intensivă 3:6:9 conține acum o detoxifiere cu metale grele. )

Odată ce ați finalizat curățarea 3:6:9, puteți repeta ciclul său de nouă zile de câte ori doriți, puteți alege una dintre celelalte curățări pentru vindecare pe termen lung sau pentru menținerea sănătății sau puteți reveni la stilul de viață normal. Indiferent de planul din seria Medium Healer pe care îl alegeți după Purging 3:6:9, va fi mult mai eficient datorită a ceea ce a fost deja realizat. Aceasta pune bazele pentru rezultate și mai bune din practicile de vindecare pe care le veți întreprinde ulterior.

PREZENTARE GENERALĂ A OPȚIUNILOR DE CURĂȚARE

PURIFICARE ORIGINALĂ 3:6:9
 

Curățare îmbunătățită a ficatului 3:6:9

Scop: Scoate la iveală toxinele și agenții patogeni profund acumulați, astfel încât simptomele și bolile cronice să poată fi vindecate.

Deosebit de util pentru: Curățarea ficatului și a altor organe de dăunătorii acumulați (otrăvuri, toxine și virușii și bacteriile care se hrănesc cu ele) responsabili de crearea de boli cronice și simptome precum palpitații, bufeuri, amorțeală și rigiditate, vertij, amețeli, ceață cerebrală , migrene, anxietate, depresie, balonare, oboseală, tulburări de reproducere, tulburări tiroidiene, lupus, boala Lyme, artrită reumatoidă, artrită psoriazică, eczeme, psoriazis, acnee, infecții ale tractului urinar și multe altele.

Durata: 9 zile (sau mai multe cicluri a câte 9 zile fiecare)

Unde găsiți informații despre aceasta: capitolul 10 din cartea Curățire pentru sănătate .

CURĂȚARE SIMPLIFICATĂ 3:6:9


O variantă mai ușor de executat, cu 70% din putere și Original 3:6:9 Cleanse.

Scop: Scoaterea toxinelor și agenților patogeni la un nivel mai puțin intens, făcându-l potrivit pentru persoanele cu programe încărcate.

Util în special pentru: colesterol crescut , hipertensiune arterială, ficat gras, placă arterială, limfedem, artrită, insomnie, vene varicoase, cearcăne sub ochi, reflux acid , constipație, piele uscată, diabet de tip 2 , dureri de cap, migrene și multe altele . Datorită rezistenței sale reduse, se recomandă să se facă mai multe cicluri decât Original Cleanse pentru a obține rezultatele dorite.

Durata: 9 zile (sau mai multe cicluri a câte 9 zile fiecare)

Unde puteți găsi informații despre aceasta: capitolul 11 ​​din cartea Curățirea pentru sănătate .


CURĂȚARE INTENSIVĂ 3:6:9 


Toate alimentele crude și fără grăsimi, potrivite în special pentru cei care au încercat Original 3:6:9 Cleanse sau 28 Day Cleanse și doresc să o ducă mai departe.

Scop: Realizarea unei curățări mai profunde pentru a activa vindecarea holistică în condiții critice de sănătate.

Deosebit de util pentru: circumstanțele de sănătate care simțiți că vă împiedică stilul de viață normal.

Durata: 9 zile (sau mai multe cicluri a câte 9 zile fiecare)

Unde găsiți informații despre aceasta: capitolul 12 din cartea Curățire pentru sănătate .


CURĂȚARE ANTIPATOGENĂ

Cea mai bună alegere pentru menținerea rezultatelor curățării 3:6:9 sau ca pregătire pentru aceasta.

Scop: Oferă corpului șansa de a se odihni de alimentele stresante (tu alegi la ce nivel) și eliberează mai mult spațiu pentru alimentele vindecătoare care ajută corpul să se recupereze.

Util în special pentru: Tratarea afecțiunilor cauzate de agenți patogeni, cum ar fi bolile autoimune și toate simptomele acesteia. Prin eliminarea alimentelor din dieta dvs. care hrănesc virușii și bacteriile care cauzează boli, le veți împiedica să prospere și le veți ajuta la întreruperea ciclului problemelor cronice de sănătate.

Durata: 2 până la 4 săptămâni sau mai mult (sau toată viața)

Unde găsiți informații despre aceasta: Capitolul 15 din cartea Curățare pentru sănătate , precum și în articolul nostru de blog Curățirea antipatogenă a mediului de vindecare .

CURĂȚAREA DE DIMINATEA

O altă alegere bună pentru menținerea rezultatelor curățării 3:6:9 sau pentru pregătirea acesteia. Poate fi combinat cu curățarea antipatogenă .

Scop: Ajută la procesul natural de detoxifiere a ficatului și a întregului organism dimineața.

Util în special pentru: Creșterea nivelului de acid clorhidric, care îmbunătățește digestia și reduce nivelul de grăsimi din sânge, permițând un conținut mai mare de oxigen și o hidratare mai profundă.

Durata: 2 săptămâni sau mai mult (sau toată viața)

Unde găsiți informații despre aceasta: Capitolul 16 din cartea „Cleans for Health” , precum și în articolul nostru de blog „Healing Medium’s Morning Cleanse” .

OPTIUNEA PENTRU POST PERIODIC


O opțiune pentru cei interesați de postul intermitent.

Scop: Pentru fanii postului intermitent care doresc să-și îmbunătățească starea generală și să facă din sucul de tulpini de țelină o parte din viața lor.

Util în special pentru: Îmbunătățirea digestiei, capacitatea de a controla greutatea - atunci când este utilizat corect.

Durata: Conform programului de post intermitent.

Unde găsiți informații despre aceasta: Capitolul 16 din cartea „Curățare pentru sănătate” și în articolul nostru de blog „Curățarea de dimineață pentru posturi intermitente” .

PURIFICAREA METALELOR GRE


Poate fi combinat cu Curățarea antipatogenă sau Curățarea de dimineață sau inclus în Curățarea 3:6:9.

Scop: elimină în siguranță creierul și corpul de metalele grele toxice pentru o sănătate optimă.

Util în special pentru: Potrivit pentru probleme neurologice, cum ar fi tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție, autism, anxietate, depresie, boala Alzheimer, demență, pierderea memoriei, ceața creierului , probleme de concentrare și de concentrare, tremor, boala Parkinson , ticuri, spasme, insomnie, probleme de somn , oboseală, scleroză multiplă , lupus, boli autoimune și boala Lyme ; plus boli de piele precum eczeme, psoriazis , sclerodermie, vitiligo și rozacee.

Durata: 3 până la 6 luni sau mai mult

Unde puteți găsi informații despre aceasta: Capitolul 17 din cartea „Curățarea pentru sănătate” (vezi Capitolul 21 despre cum să încorporați detoxifierea cu metale grele în curățarea 3:6:9), precum și în articolul nostru de blog „Curățarea de substanțe toxice grele”. Metale" metale ale Mediului Vindecătorului"

CURATARE CU MONO-ALIMENTE


Un plan extrem de simplu pentru un sistem nervos și digestiv sensibil.

Scop: Calmează tractul digestiv iritat și inflamat și înfometează agenții patogeni care îl determină să vindece intestinul, permițând o mai bună procesare a alimentelor și o absorbție mai bună a nutrienților. În același timp, exclude alimentele care îngreunează sistemul nervos.

Util în special pentru: Recuperarea după toxiinfecții alimentare, probleme digestive sau perioade în care nu puteți mânca din cauza tulburărilor de alimentație, tulburărilor gastrointestinale sau intervențiilor medicale. Recuperare de alergii alimentare cronice, pe termen lung și intoleranțe alimentare. Monoalimentarea furnizează cantități mari de glucoză creierului și altor părți ale sistemului nervos, permițând repararea nervilor din întregul corp care au fost atașați de neurotoxine virale* și au devenit hipersensibili și inflamați. Acest aport de glucoză duce la ameliorarea sclerozei multiple , fibromialgiei , sindromului de oboseală cronică , anxietate și multe alte afecțiuni pentru care neurotoxinele virale sunt responsabile.

*Neurotoxinele sunt un produs secundar pe care virușii precum EBV îl eliberează atunci când se hrănesc cu metale grele toxice și alți dăunători din organism.

Durata: 1 săptămână sau mai mult (poate fi aplicat pe termen lung dacă este necesar)

Unde găsiți informații despre aceasta: capitolul 18 din cartea Curățire pentru sănătate .

POST CU APĂ


Pentru ameliorarea sistemului digestiv grav compromis..

Scop: Pe termen scurt, face față problemelor digestive severe.

Util în special pentru: Afecțiuni acute de sănătate, cum ar fi gripa stomacală, intoxicații alimentare, greață, dureri abdominale, atacuri de vezică biliară și apendicita. Nu este recomandat pentru afecțiuni și simptome neurologice.

Durata: de la 1 la 3 zile

Unde găsiți informații despre aceasta: capitolul 19 din cartea Curățire pentru sănătate .


POSTUL DE SUC 


O opțiune pentru cei interesați de o curățare cu suc.

Scop: Detoxifiere pe termen scurt care protejează glandele suprarenale și ficatul.

Util în special pentru: Detoxifierea rapidă a sistemului limfatic și ameliorarea stresului asupra pancreasului, vezicii biliare și ficatului. Restabiliți rapid hidratarea în timp ce eliminați alimentele problematice care hrănesc agenții patogeni care cauzează simptome și afecțiuni.

Durata: 1 până la 2 zile

Unde găsiți informații despre aceasta: capitolul 19 din cartea Curățire pentru sănătate .

DE CE SA NE PURIFICAM?

Și acum să aruncăm o privire mai atentă la alegerea curățării. Când încercăm să curățăm corpul, trebuie să ne gândim la ceea ce încercăm de fapt să eliminăm. Ce înseamnă cuvintele detox și curățare? Ce încercăm să scoatem din corpul nostru? Regimurile populare de detoxifiere nu oferă explicații specifice pentru natura otrăvurilor și toxinelor și eliminarea lor din organism. De fapt, nimeni nu știe ce, dacă este ceva, părăsește corpul.

Cuvântul detox atrage atenția asupra toxinelor. Te face să realizezi că mai întâi a apărut o toxicitate și apoi începi să te întrebi despre originea acelei toxicități. Ultimul lucru pe care îl doresc industriile este ca noi să devenim conștienți de otrăvurile lor și de ceea ce ne fac ei și de nevoia de a epura. Dacă nu suntem conștienți de otrăvurile industriale care contribuie la îmbolnăvirea noastră, ajunge să ne obligă să ne cheltuim banii încercând să ne vindecăm, iar producătorii lor vor profita doar de asta.

Într-o serie de articole sub titlul general „Dăunătorii care ne îmbolnăvesc” , am analizat în detaliu la ce ar trebui să încercăm să ne curățăm corpul și, cel mai important, la ce ar trebui să încercăm să ne limităm expunerea. Iată un scurt rezumat al ceea ce se ascunde în corpul nostru: în primul rând, urme de substanțe chimice industriale care s-au infiltrat în toate organele noastre. Mulți dintre ei au fost

produse înainte de a ne naște și transmise din generație în generație la concepție. Prin urmare, atunci când ne gândim la curățare, este necesar să ne apropiem în detaliu. Trebuie să luăm în considerare metalele grele toxice, insecticidele și alte pesticide, fungicidele, fumurile reziduale, detergenții de uz casnic, odorizantele, lumânările parfumate, fixativele de păr, parfumurile, coloniile și alte substanțe chimice de zi cu zi care ne saturează țesuturile. Trebuie să ne gândim la toate organele și în special la ficatul și la creier.

Să nu uităm de agenții patogeni. Unul dintre principalele motive pentru care ne străduim să eliminăm toxinele industriale este că acestea hrănesc agenți patogeni și provoacă boli. Aceasta este cea mai mare problemă - cu cât mai multe substanțe chimice industriale toxice și otrăvuri pândesc în corpul nostru, cu atât există mai multă hrană pentru nenumărații viruși și bacterii care cauzează boli. Simptome și boli diferite rezultă din diferite combinații de agenți patogeni și toxine din organism.

Facem organismului nostru o mare favoare atunci când curățăm acești dăunători. Veți observa că în Curățarea 3:6:9, ca și în orice altă curățare din cartea Curățare pentru sănătate, grăsimea din dietă este limitată. Ideea este să subțiezi sângele. După cum am menționat deja, astăzi aproape toată lumea mănâncă prea multe grăsimi, ceea ce împiedică organismul să efectueze o detoxifiere zilnică. Când diluați sângele, otrăvurile vin cu ușurință la suprafața țesuturilor și intră liber în fluxul sanguin. Când adăugăm alimente care conțin substanțe benefice și fitochimice vindecătoare, și care compun absolut toate curățările din seria Healing Medium, promovăm eliminarea toxinelor din organism și refacerea după daunele cauzate de agenți patogeni și otrăvuri.

ALEGEREA CURĂȚEI: DE UNDE SĂ ÎNCEPȚI?

Când cineva suferă de mai multe boli cronice, poate fi dificil să decideți de unde să începeți cu ceea ce i-a învățat un mediu de vindecare. După cum am menționat deja, purificarea 3:6:9 este un punct de plecare foarte bun. Își construiește puterea mai repede, așa că atunci când o persoană decide să facă un alt protocol de detoxifiere mai târziu, va fi mai ușor de urmat și de a culege mai multe beneficii.

Trebuie să ținem cont de faptul că fiecare dintre noi are un amestec și o varietate diferită de agenți patogeni, metale grele toxice și alți dăunători. Ne confruntăm cu diferite provocări emoționale, pierderi și factori de stres și ne bazăm pe diferite surse de ajutor și sprijin. Unii dintre noi nu s-au confruntat încă cu provocări emoționale sau chiar financiare. Toate aceste diferențe joacă un rol în modul în care ne simțim și în modul în care funcționează corpul nostru în timp ce caută răspunsuri la vindecare. Declarații fără temei precum „Corpul meu nu-i place această mâncare”, „Această abordare nu este pentru mine, dar poate că va funcționa pentru tine” sau „Această mâncare nu funcționează pentru mine pentru că corpul meu funcționează diferit, dar va funcționa pentru tine, pierde ceva important: corpurile noastre funcționează într-un mod foarte asemănător. Dacă vi se pare că nu este cazul, este din cauza diferitelor dificultăți fizice și emoționale prin care trecem și care ne afectează sănătatea în moduri diferite. Oricine poate beneficia de informațiile din cărțile Healer Medium .

Este important să reiterezi că nu poți da greș în alegerile tale de curățare. Este imposibil să faci o greșeală. Toate curățările Healing Medium sunt bune și vor ajuta la oprirea progresiei bolii. Niciuna dintre ele nu va fi o pierdere de timp și efort - dimpotrivă, veți obține rezultate excelente.

Fiecare curățare este eficientă în felul său, iar fiecare curățare vindecă multe aspecte ale corpului – de exemplu, când începeți dezintoxicarea tiroidiană de 90 de zile, nu neglijați ficatul sau creierul. Aruncă o altă privire la principalele caracteristici ale curățării și vezi ce are cel mai mult sens pentru tine în acest moment. Dacă te atrage Healing Medium 28 Day Cleanse și poți să o faci, fă-o. Și dacă preferați una dintre Curățeniile 3:6:9 - începeți cu ea. Dacă cauți o curățare pe termen lung, repetă 3:6:9 de mai multe ori și de ce nu și varianta intensivă dacă ai ocazia.

Curățarea 3:6:9 stabilește în mod eficient scena pentru orice altă curățare Healing Medium, așa că dacă încă nu ești hotărât, începe cu 3:6:9. Este prima curățare perfectă pentru a vă pregăti pentru celelalte curățări și este, de asemenea, cea mai simplă curățare. Odată ce veți experimenta rezultatele sale, vă veți putea întotdeauna să vă bazați pe el ca pe un ghid excelent pe care să vă bazați.

Acest lucru nu înseamnă în niciun caz că trebuie să începeți cu o curățare 3:6:9. Celelalte minute ale cărților lui Anthony William oferă, de asemenea, o bază excelentă. Motivul pentru care oferă atât de multe opțiuni este că acestea sunt adaptate nevoilor dvs. Unele sunt mai lungi, altele mai scurte; unii au un program flexibil, alții - un anumit ritm, iar alții - o caracteristică specifică. Unele se concentrează pe alimente vindecătoare specifice, în timp ce altele acoperă un perimetru mai larg. Unele îți oferă idei ca parte a rutinei tale obișnuite, în timp ce altele îți oferă un meniu pentru întreaga zi.

Amintiți-vă că aveți libertatea de a face modificări. Evoluăm constant fizic, emoțional și spiritual, așa că ar trebui să ne putem schimba și în ceea ce privește curățările. Dacă un plan funcționează pentru tine acum, peste luni sau un an, s-ar putea să descoperi că altul funcționează pentru tine. Sunt perioade în care călătorim mai mult; sunt perioade in care petrecem mai mult timp acasa sau la serviciu si acest lucru afecteaza modul in care mancam. Încercarea fiecărei curățări diferite este o experiență extrem de individuală.

Dacă încă vă întrebați ce curățare să alegeți, este timpul să ieșiți din acea buclă. Indiferent de curățarea pe care o alegeți din cărțile lui Healer Medium , aceasta va fi cea potrivită pentru dvs. Îngerii știu că corpul tău vrea să se vindece. Universul știe că corpul tău vrea să se vindece. Dumnezeu știe că corpul tău este gata să se vindece. Veți primi îndrumarea potrivită la început și veți fi liber să alegeți o altă curățare în viitor. Rezultatele vor face direcția mai clară.

Consultați continuarea articolului din „Ghidul de selecție pentru purjare (partea 2” ).

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.