GHID DE SELECȚIE PENTRU CURĂȚARE (PARTEA 2)

GHID DE SELECȚIE PENTRU CURĂȚARE (PARTEA 2)

Continuarea articolului „Purge Selection Guide (Part 1)” .

PURIFICARE 3:6:9: CE OPȚIUNE SĂ ALEG?

Ai decis că este timpul să încerci curățarea 3:6:9. De unde știi care opțiune este potrivită pentru tine? Acest lucru vă readuce la întrebarea călăuzitoare: „Ce vi se pare fezabil acum?”.

Te atrage ideea unor linii directoare mai specifice? Vrei să vezi rezultate mai rapide? Atunci s-ar putea să vă placă natura simplistă a curățării originale 3:6:9.

Poate că aveți un program foarte încărcat și doriți mai multă flexibilitate și capacitatea de a mânca mai multe alimente gătite și nu vă plac reacțiile de vindecare rapidă. Acesta este un moment bun pentru a alege Curățarea simplificată 3:6:9.

Crezi că sănătatea ta este critică sau ai mâncat curat de mult timp sau preferi o dietă complet crudă și vrei să o duci la următorul nivel? Curățarea intensivă 3:6:9 este potrivită pentru tine.

Curățarea originală 3:6:9 vă oferă puțin mai multă libertate în primele 3 zile pentru a trece treptat la planurile de alimentație stricte, în timp ce versiunea simplificată oprește direct grăsimile radicale, oferind în același timp mai multe variații pe termen lung. Poate că acesta va fi un factor în alegerea ta.

Dacă începeți cu Curățirea Originală 3:6:9 și simțiți că vă este dificil să o urmați sau simțiți disconfort, îl puteți opri în siguranță și trece la 3:6:9 simplificat. Uneori puteți încerca din nou versiunea originală. Aceasta este esența întrebării principale - lucrurile se schimbă mereu, așa că nu se știe care va fi răspunsul în viitor.

De asemenea, dacă luați Curățirea Intensivă 3:6:9 și decideți la jumătatea căreia v-ar fi mai bine cu Originalul sau Simplificat chiar acum, nicio problemă. Pe de altă parte, motivația ta de a persevera cu Curățarea Intensivă este probabil să fie puternică, deoarece, dacă ai ales-o, vrei o vindecare mai profundă a problemelor de sănătate mai complexe. Când o persoană caută o cale de ieșire dintr-o boală cronică acută care l-a afectat de luni sau ani, ușurarea pe care o experimentează de la Curățarea Intensivă îl menține hotărât să o completeze și chiar să o repete de mai multe ori.

INTOLERANȚĂ LA MÂNCARE

Dacă ai intoleranță la anumite alimente, probabil te vei întreba care curățări vor fi mai potrivite pentru tine.

În primul rând, Healer Medium curăță pentru a evita alimentele problematice. În funcție de curățarea pe care o încercați, veți limita sau elimina alimentele care vă perturbă cel mai mult sănătatea — o pauză care vă va permite să scăpați de multe intoleranțe alimentare. În plus, curățarea ajută la eliberarea ficatului de poverile care provoacă multe sensibilități alimentare, ducând în cele din urmă la o ușurare și mai mare.

În al doilea rând - pentru curățarea 3:6:9, care necesită consumul celor mai specifice alimente, există un întreg capitol despre adaptări și substituții pentru a face față intoleranțelor alimentare - vezi capitolul 21 din cartea Curățirea pentru sănătate .

În al treilea rând, s-ar putea să vă fie frică să mâncați fructe. Când cineva spune că are intoleranță la fructe, probabil înseamnă că are și alte intoleranțe alimentare. Fructul este alimentul care ia cea mai mare parte, deoarece este adesea atacat greșit de experți pentru conținutul de fructoză.

Intoleranța alimentară este asociată cu un ficat bolnav. Dacă nu acordați niciodată atenție acestui ficat și lucrați pentru a-l vindeca, curăța sau întineri, nu veți putea niciodată să vă faceți față intoleranțelor alimentare, inclusiv ceea ce ați putea crede că este o intoleranță la fructe. Disconfortul la consumul de fructe este de obicei un avertisment al unei alte probleme. Fructele au un efect purificator atât de puternic încât mișcă otrăvurile și toxinele și îndepărtează grăsimile și proteinele putrefate din organism, ceea ce provoacă, la rândul său, o reacție de vindecare de umflare sau erupție cutanată. Curățarea 3:6:9 și alte curățări Healer Medium nu cauzează aceste probleme, care se datorează de fapt acțiunii de curățare a fructelor.

Problemele sunt deja acolo și sunt de mai mult timp decât îți dai seama. Același lucru este valabil și pentru apariția simptomelor bolii atunci când nu curățăm. Boala se dezvoltă neobservată de mult timp - cel puțin luni și, de obicei, cu ani înainte de apariția simptomelor.

Când fructul activează procesul de curățare, otrăvurile și toxinele părăsesc ficatul și corpul și este posibil să aveți simptome. După toate probabilitățile, chiar și fără fructe, le-ai fi primit la un moment dat. De exemplu, atunci când organele care au ținut aceste otrăvuri și toxine ating capacitatea maximă și încep să se reverse, sau dacă ați făcut exerciții fizice puțin mai intens decât de obicei și acest lucru a înlocuit depozitele de otrăvuri și toxine, provocând simptome câteva zile mai târziu - târziu. Fructele au puterea de a face acest lucru mai repede, fără a fi nevoie să exerciți prea mult sau să aștepte ca încărcătura toxică să se reverse. Natura de curățare a fructelor face ca toxinele să iasă din locurile în care sunt depozitate și să părăsească organismul.

Simptomele pe care le considerăm intoleranță la fructe sunt de fapt un semn al altceva. De exemplu, umflarea sau erupțiile cutanate vor continua să apară indiferent de alimentația noastră dacă nu avem grijă de ficat. Uneori acest lucru se întâmplă în mod inconsecvent, în momente diferite, cu alimente diferite - pentru că, așa cum am spus deja, problema nu este în alimente, ci în ficat. Dacă reacțiile dispar cu un consum redus sau deloc de fructe, asta nu înseamnă că problema este rezolvată. Dar el rămâne - ficatul nostru este bolnav și lucrează din greu. Starea noastră continuă să se deterioreze fără să bănuim asta, iar evitând fructele, nu ne vom ajuta.

Soluția la această situație este vindecarea ficatului, iar asta înseamnă detoxifiere. Alegerea unui protocol 3:6:9 va depinde de problemele dvs. În capitolul 21 al cărții Curățare pentru sănătate , veți găsi o opțiune de a intra treptat în curățare dacă nu vă simțiți pregătit să urmați întregul curs. Și dacă nu ești încă pregătit să mănânci fructe, mai există o soluție – o curățare mono-mesă include opțiuni fără fructe. Sau poate că nu vă mai este frică de fructe și sunteți gata să încercați Curățarea 3:6:9. Dacă aveți umflare sau erupții cutanate în timpul regimului, înseamnă că ați ajuns la acea problemă internă profundă și vindecarea ei va elimina simptomele.

SARCINA SI ALAPTAREA

Când alăptați, nu este o problemă să urmați Curățarea Originală, Simplificată sau Intensivă 3:6:9 sau orice altă curățare din cartea Curățare pentru Sănătate . Toate ajută la curățarea laptelui matern prin extragerea impurităților din țesutul mamar.

În timpul sarcinii, curățările Originale și Simplificate 3:6:9 sunt recomandate deoarece sunt extrem de bogate în nutrienți. Ele vindecă nu numai pentru organismul tău, ci și pentru cel al fătului. În loc de protocolul din Ziua 9, repetați planul de masă din Ziua 8.

Dacă decideți să încercați Intensive 3:6:9 în timpul sarcinii, discutați cu medicul dumneavoastră. Motivul probabil pentru care sunteți interesat de această opțiune este că vă confruntați cu simptome de boală în timpul sarcinii pentru care ați văzut deja unul sau mai mulți medici. Consultați-i cu ei dacă să aplicați Curățirea intensivă 3:6:9.

Dacă suferiți de simptome sau afecțiuni care vă fac să doriți să luați în considerare o altă curățare din cartea „Curățare pentru sănătate” în timpul sarcinii, adresați-vă medicului dumneavoastră.

COPII

Copiii pot beneficia și de Curățirea Originală, Simplificată sau Intensivă 3:6:9 cu o schimbare majoră: cantitățile de alimente trebuie ajustate la porțiile și apetitul obișnuit ale copilului. Aceasta înseamnă că ar trebui să reduceți porțiile astfel încât să fie potrivite pentru apetitul copilului dumneavoastră. Dacă credeți că ziua 9 din curățarea 3:6:9 va fi dificilă pentru copilul dumneavoastră din cauza numeroaselor lichide, ziua a 8-a poate fi repetată.

Celelalte curățări din carte sunt, de asemenea, total prietenoase cu copiii. Toate curățările Healer Medium sunt sigure pentru copii.

CERCETAREA PLAMANULUI NEGRU

Uneori, oamenii se întreabă dacă ar trebui să se epureze și își doresc să existe un test care să le dea acel răspuns. Nu vrei să aștepți un test care să-ți spună că ai probleme cu ficatul înainte de a te decide să ai grijă de el. Încă nu există teste care să detecteze problemele hepatice suficient de devreme înainte ca steatoza hepatică sau funcția redusă să se dezvolte.

Există semne ale acestor stadii precoce, nedetectabile, ale bolii hepatice? Da - simptome. Mai exact, multe dintre simptomele pe care le respingem ca fiind o parte normală a vieții sunt de fapt indicatori ai unor probleme hepatice incipiente. Acestea includ constipație cronică, balonare , cearcăne sub ochi, ceață cerebrală , scăderea nivelului de energie, creștere inexplicabilă în greutate , vene varicoase, inflamații, insomnie , probleme ale pielii, sensibilități alimentare, îmbătrânire prematură, bufeuri, calculi biliari , palpitații ale inimii, probleme de dispoziție. , tulburare afectivă sezonieră , foame inexplicabilă, probleme de reproducere , migrene, eczeme , acnee , vertij, furnicături, amorțeală și multe altele, pe care Anthony William le abordează în detaliu în cartea sa, Liver Help . Dacă consultați un medic din cauza oricăruia dintre aceste simptome, acesta vă poate spune că ficatul dumneavoastră este în stare excelentă, deoarece comunitatea medicală nu este încă instruită să recunoască simptomele precoce ale bolii hepatice.

Prin urmare, nu merită să așteptați să auziți că aveți probleme cu ficatul pentru a întreprinde o curățare. Cu toții avem un ficat bolnav care poate afecta aproape toate aspectele sănătății. Chiar și o persoană care pare să fie în formă bună poate avea stadiul inițial necunoscut al ficatului gras, care provoacă probleme de sănătate ascunse. Stadiile incipiente ale bolii hepatice sunt momentul perfect pentru a întreprinde Curățarea 3:6:9.

Dacă aveți o boală hepatică avansată, iar testele de sânge, imagistica sau biopsia arată un diagnostic de ficat gras, nu înseamnă că este prea târziu pentru curățare – dimpotrivă. Înseamnă doar că cel mai probabil aveți un drum mai lung în față. Cu toate acestea, ușurarea pe care o veți simți și rezultatele pe care le veți vedea în timpul curățării 3:6:9 pot fi atât de rapide încât veți fi hotărât să nu renunțați până când vă vindecați.

CERCETAREA METALELE GRE

Testarea metalelor grele toxice este o ocazie bună pentru a afla dacă trebuie să scapi de ele. Rețineți, totuși, că testul va detecta doar prezența în sânge a acelor metale toxice care sunt cunoscute producătorilor de teste și în cantități suficient de mari pentru a fi detectate. Chiar dacă testul nu raportează prezența metalelor grele toxice, este posibil să le aveți, și în cantități mari. Metalele grele nu se găsesc întotdeauna în sânge. Ele se acumulează adesea în organe precum creierul și ficatul și trec neobservate, dar oricât de mici provoacă probleme prin deteriorarea țesuturilor, interferând cu semnalele nervoase și eliberând substanțe corozive.

Ca și în cazul problemelor hepatice, simptomele sunt cele care ne pot spune dacă suferim de niveluri ridicate de metale grele toxice. Exemple de astfel de simptome sunt anxietatea, depresia, tulburarea bipolară, confuzia, ticurile, spasmele, ceața cerebrală , tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție, boala Alzheimer, boala Parkinson, autismul , eczema, psoriazisul , rozaceea, vitiligo și boala Crohn . Cu toate acestea, nu așteptați ca aceștia să meargă mai adânc pentru a recurge la curățarea din articolul Toxic Heavy Metal Cleanse al Healer Medium sau pentru a include modificarea Heavy Metal Detox în Curățarea 3:6:9. După cum am discutat deja în articolul „Dăunătorii care ne îmbolnăvesc - metale grele toxice” - prin aer, apă, alimente gata preparate, produse cosmetice, benzină și ploaie este posibil să intram în contact cu metale grele toxice de care avem nevoie. iesim din corpul nostru daca vrem sa ne crutam pe noi insine si pe cei dragi de suferinta pe care ni le provoaca din cauza efectelor pe termen lung asupra sanatatii noastre.

Uneori, oamenii își fac griji cu privire la efectele secundare ale unei detoxifieri toxice cu metale grele și aceasta este o preocupare importantă, mai ales atunci când încercați una dintre acele tehnici care pretind doar că vă ajută să eliminați metalele grele toxice. Cu ele, există riscul ca metalele să fie îndepărtate din unele organe pentru a se acumula în altă parte a corpului, provocând reacții și efecte secundare. În special, nu se poate crede că chlorella și chelația sunt bune pentru detoxifierea metalelor grele toxice. În schimb, tehnica de detoxifiere a metalelor grele pe care o discutăm aici îndepărtează metalele într-un mod adecvat și sigur.

SUC DE TULPINI DE ȚELINĂ - MEDICAMENT PUTERN

Sucul proaspăt de tulpini de țelină face parte din fiecare curățare din cartea Curățare pentru sănătate . Face parte din fiecare listă de ierburi și suplimente pe care Anthony William le recomandă, precum și din fiecare carte pe care a scris-o. El a dedicat chiar și o carte specială acestui tonic medicinal pentru că sucul tulpinilor de țelină este atât de puternic. ( „Suc de țelină” - netradus încă în bulgară. Majoritatea informațiilor din carte în bulgară, le puteți găsi în articolele de pe blogul nostru despre „suc de țelină” . )

Cu atât de multe direcții în lumea sănătății și atât de multe abordări care sună convingătoare, este ușor să renunți chiar și la a încerca suc de tulpină de țelină . Acest lucru se aplică tuturor informațiilor din seria Healing Medium. Unii oameni spun că au încercat această metodă și îi descurajează pe alții, dar nu au luat-o deloc în serios. Este ca și cum ai veni pe un pod și cineva ți-ar spune: „Am mai trecut peste asta. Nu e nimic pe cealaltă parte. Dacă îl crezi, nu vei ști niciodată că de cealaltă parte vei găsi o grădină a paradisului. Acest bărbat nu a ajuns suficient de departe pentru a o găsi.

Încearcă să nu te privezi de această oportunitate extraordinară de a te vindeca doar pentru că cineva ți-a spus să nu treci acel pod. Poate că nu era suficient de bolnav încât să urmeze exact instrucțiunile, sau poate că s-a lăsat dus de alte metode. Este ușor să fii descurajat înainte ca cineva să înceapă și să devii astfel de la calea vindecării.

Severitatea simptomelor este relevantă pentru cât de serios luăm protocolul de tratament. Poate fi dificil pentru o persoană să se ridice din pat în fiecare zi și să facă un duș. Altul poate avea plângeri, dar reușește să călătorească și să facă drumeții în munți. Totuși, chiar și cele mai ușoare simptome ne deranjează. O formă ușoară de eczemă sau anxietate nu poate fi ignorată. În același timp, unele persoane aflate în această situație încă reușesc să trăiască bine și s-ar putea să nu urmeze îndrumările întocmai. Probabil că își vor pierde rapid interesul și vor abandona un protocol de succes. Probabil că nu vor fi la fel de motivați și dedicați ca cineva care suferă în fiecare minut. Este ușor să presupunem că persoana care susține că sucul din tulpini de țelină nu i-a ajutat a fost în aceeași poziție cu persoana care spune că sucul le-a salvat viața. Este ușor să presupunem că amândoi au urmat corect instrucțiunile și au așteptat mai mult de 2-3 zile pentru a simți efectul. De fapt, nu a fost așa.

De ce este inclus sucul din tulpini de țelină în toate curățările? Nu pentru că este un mic plus drăguț, ci pentru că îmbunătățește acțiunea tuturor celorlalte. Sucul de tulpină de țelină îmbunătățește toate curățările din cărțile Healer Medium . Vă ajută să profitați la maximum de Smoothie de detoxifiere cu metale grele , precum și de toate celelalte rețete de curățare. Așa este cât de puternic și important este sucul de tulpini de țelină.

Indiferent de ceea ce faci pentru sănătatea ta, indiferent dacă ești sau nu pe o curățare, sucul de tulpini de țelină intră în el și îl face mai puternic, astfel încât să poți beneficia de toate beneficiile sale. Îmbunătățește efectul oricărui remediu.

Dacă consumați alimente sau luați produse care nu sunt bune pentru dvs., sucul de tulpini de țelină nu le va face, în mod magic, bune pentru dvs. Vă va ajuta împotriva acelor alimente problematice care hrănesc viruși și bacterii neproductive și contribuie la boli cronice - alimentele la care nu sunteți pregătit să renunțați încă. Sucul de țelină este aliatul tău.

SALVAȚI-VĂ INFORMAȚIA DEZINFORMĂ

Pe lângă faptul că cunosc alte aspecte ale sănătății, profesioniștii din domeniul sănătății nu au suficiente informații despre cauzele bolilor cronice. Pentru a face progrese, trebuie să recunoaștem acest lucru.

În plus, putem fi induși în eroare de toți acei entuziaști care sunt uimitor de buni să răspândească rapid zvonuri și dezinformări pe rețelele de socializare, crezând că au descoperit ceva foarte interesant. Acești oameni practic scot informații de pe internet și răspândesc, voit sau nu, afirmații false, profitând de numărul tot mai mare de bolnavi cronici confuzi.

Țineți cont de toate acestea atunci când vreo tendință sau teorie emergentă vă face să puneți la îndoială informațiile despre epurări din cărțile lui Anthony William. În articolul despre Postul intermitent, am analizat în detaliu acesta ca pe o tendință care interferează cu curățarea și vindecarea adecvată și am analizat de ce nu este o soluție pe termen lung la problemele de sănătate. Cu toate acestea, există și alte metode populare în care te poți încadra, așa că ne vom uita la tendințele de volum, restricție calorică și numărare a macronutrienților.

Numărarea macronutrienților – Noul număr de calorii

Numărarea caloriilor a dispărut după ce a devenit clar că ne-a încurcat ideile despre mâncare. În locul său, numărarea „macro-urilor” (sau macronutrienților) a devenit populară. Acum tinerii (și cei mai în vârstă) urmăresc câte grame de grăsimi, carbohidrați și proteine ​​sunt în tot ceea ce mănâncă și încearcă să-și controleze aportul, fără a ține totodată cont de cele mai importante părți ale alimentelor pe care le consumăm: fitochimicele. , antioxidanți, substanțe antivirale și antibacteriene, oligoelemente și săruri minerale. Deoarece numărarea macronutrienților este mai complexă și poate fi ajustată în funcție de preferințele personale, rămânem cu impresia că este benefică. Aceasta este încă o altă tendință care este pe cale să-i inducă în eroare pe cei care se luptă cu boli cronice. Mulți cred că aceasta este o altă soluție pe termen lung. Pentru protecția proprie și a familiei tale, trebuie să știi că aceasta nu este o soluție pe termen lung. Nu există nicio logică în numărarea macronutrienților.

Creșterea și scăderea aportului de calorii

Oamenii au adesea probleme în a câștiga masă musculară fără a câștiga grăsime dacă urmează o dietă bogată în proteine. Confuzia vine din credința larg răspândită că secretul pentru a câștiga mușchi și a rămâne sănătos este să mănânci mai ales proteine ​​și să păstrezi carbohidrații la minimum. Cu toate acestea, pasionații de fitness au început să realizeze că proteinele singure nu sunt suficiente pentru a construi și menține masa musculară slabă mult dorită. Acest lucru are ca rezultat alternarea aportului excesiv de calorii cu aportul redus de calorii. În primul rând, se consumă mai multe calorii decât pot fi cheltuite pentru a câștiga masă din antrenament și apoi, când se presupune că se câștigă mușchi, care în multe cazuri este pur și simplu apă acumulată și grăsime toxică în și în jurul mușchilor, caloriile sunt reduse pentru a menține masa musculară, dar topește grăsimea. Această metodă este o mare greșeală și duce la un cerc vicios. Scopul ar trebui să fie exact opus - să nu fie nevoit să crească și să scadă în mod constant caloriile pentru a câștiga masa musculară. Această strategie pune o povară enormă asupra organismului, în special a ficatului, care își pierde capacitatea de a procesa și stoca nutrienții, ceea ce duce la deficiența acestora și accelerează procesul de îmbătrânire. Acest stres suplimentar asupra organismului se poate manifesta în cele din urmă ca boli cardiovasculare, dezechilibru de colesterol , pre-diabet, diabet de tip 2 , exces de greutate, încordare musculară, uzură și rupere a cartilajelor și articulațiilor, probleme renale, imunitate redusă etc. Această abordare duce, de asemenea, la complicații în bolile autoimune.

Adevărul este că ceea ce contribuie la acumularea de masă musculară în timpul antrenamentului intens sunt carbohidrații. Între timp, grăsimea adăugată la un meniu deja bogat în grăsimi și proteine ​​supraîncărcă ficatul și are ca rezultat acumularea de grăsime corporală.

Practic, există două tabere care susțin metoda de alternare a aportului caloric crescut și scăzut. Unii se umplu în mod deliberat cu alimente nesănătoase precum gogoși, paste, fursecuri, brioșe, cornuri, burgeri, pizza, înghețată și cartofi prăjiți - fără să-și dea seama că grăsimea care se lipește de corp nu provine din carbohidrați, ci din grăsimile radicale. în aceste alimente. Alții se exagerează cu alimentele pe care le consideră sănătoase - pâine prăjită cu avocado, spaghete fără gluten cu sos de unt, nuci, semințe, unt de nuci, ouă, pui, somon, fasole, orez cu grăsime, hummus cu tahini, fulgi de ovăz cu unt de arahide și proteine. shake-uri cu unt de migdale, lapte de migdale, lapte de ovaz si cateva fructe. Unii dintre ei cred că acumularea de grăsime corporală se datorează legumelor, fructelor, orezului și spaghetelor, când de fapt, după cum am menționat deja, de vină sunt grăsimile radicale precum tahini, avocado, ulei și grăsimea din ouă.

Modul de a construi mușchi în siguranță și mai eficient este de a oferi celulelor musculare niveluri adecvate de glucoză, împreună cu suficienți micronutrienți pentru a ajuta insulina să se atașeze cu ușurință de glucoză și să o pătrundă în țesutul muscular, astfel încât mușchii să poată fi menținuți fără atrofie atunci când nu faceți exerciții fizice și crește atunci când poți face mișcare. Obținerea de masă musculară slabă fără a câștiga grăsime anulează nevoia de a reduce caloriile.

Dacă ai citit cărțile lui Anthony William sau i-ai urmat articolele de sfaturi de pe blogul nostru , știi că o dietă bogată în proteine ​​(adică bogată în grăsimi) impune organismului. Cu toate acestea, lucrul bun este că cel puțin oamenii se abțin de la alimente procesate și includ legume în meniul lor. Când se mănâncă multe proteine ​​și mulți carbohidrați în același timp, nu e foarte atent și este mai probabil să consumi alimentele procesate menționate, care nu sunt bune pentru nimeni.

Cei care susțin teoria alternării aportului caloric crescut și scăzut nu își dau seama că, dacă mențin dieta săracă în proteine ​​și grăsimi în timp ce cresc carbohidrați, își pot construi mușchii corespunzători fără a câștiga grăsime, pe care apoi trebuie să-i dea jos.

Acesta este motivul pentru care niciuna dintre curățările din cărțile lui Anthony William nu se bazează pe proteine ​​și grăsimi. Ele constau din adevăratele surse de sănătate și putere - sucul proaspăt de tulpini de țelină , verdeață cu frunze, alte legume și ceea ce Anthony William numește carbohidrații curați esențiali - fructe, dovlecei, dulci și cartofi, de care corpul nostru are nevoie.

Mulți oameni se tem că curățarea duce la pierderea mușchilor. Această frică poate fi sporită atunci când răsfoiesc paginile de curățare și văd că nu au restricții de calorii și număr de macronutrienți. Ei isi fac griji ca dupa aceea nu vor arata asa cum isi doresc si poate isi vor spune: "Asta nu intelege nimic!" Aceasta este umbra vechiului monstru proteic care ne stăpânește mintea încă din anii 1930 și îi va împiedica pe oameni să obțină ajutorul de care au nevoie din cărțile lui Anthony William . Nu fi unul dintre ei. Nu anulați protocoalele Healing Medium ca fiind lipsite de valoare doar pentru că nu implică creșterea sau scăderea aportului de calorii și numărarea macronutrienților. Știi deja adevărul! Aceste curățări te vor umple de putere și energie și, în același timp, îți vor restabili sănătatea.

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.