ANTHONY WILLIAM DESPRE VIAȚA FĂRĂ GLANDA TIROIDĂ

ANTHONY WILLIAM DESPRE VIAȚA FĂRĂ GLANDA TIROIDĂ

Ce se întâmplă dacă nu mai ai glanda tiroidă? Oamenii care nu au o glandă tiroidă cred adesea că nu are rost să citească cartea lui Anthony William Thyroid Healing , că nu trebuie să învețe despre vindecarea tiroidei pentru că nu se aplică lor. În cartea sa, Anthony William subliniază exact contrariul.

De-a lungul anilor, Anthony William a întâlnit atât de mulți oameni care au crezut că tiroida lor aparține trecutului. L-au căutat din alte motive de sănătate și totuși le-a pus întrebarea: „De ce nu vorbim puțin despre tiroida ta?”.

Aproape întotdeauna, acești oameni au rămas șocați. Ce este de spus? Li s-a îndepărtat glanda, nu se mai poate face nimic și atât, s-au gândit ei. Profesioniștii din domeniul sănătății și experții pe care i-au consultat înainte nu au putut explica niciodată ce s-a întâmplat pentru a le cauza problemele tiroidiene. Ei rămân fără răspunsuri la întrebarea ce i-a făcut să piardă o parte din ei înșiși. Acești oameni nu cred că li se permite nici măcar să ia în considerare să vorbească din nou despre tiroida lor într-un mod care ar putea avea vreo legătură cu îmbunătățirea sănătății lor.

Cu cât vorbesc mai mult cu Anthony William, cu atât mai mult descoperă ce s-a întâmplat cu adevărat în corpurile lor pentru a obține nodulii tiroidieni, chisturile, cancerul sau hipertiroidismul care, în cele din urmă, i-au făcut pe medici să dorească să îndepărteze sau să „ucide” glanda. Ei își dau seama că, chiar și fără glanda tiroidă, virusul tiroidian poate fi încă activ și poate provoca simptome, deoarece EBV se găsește în alte părți ale corpului. ( Puteți citi mai multe despre virusul tiroidian în articolul: „Adevărul despre glanda tiroidă” . ) Nu numai atât, ei învață că tiroida lor încă contează. Glanda tiroidă rămâne o parte din ele care are potențialul său.

Dacă toată glanda tiroidă sau o parte din aceasta a fost îndepărtată chirurgical sau dacă ați urmat un tratament cu iod radioactiv pentru a distruge glanda, nu disperați ca și cum ați fi pierdut dreptul la vindecare.

În primul rând, nu trebuie să uitați cel mai important detaliu: simptomele definite ca „simptome hipotiroidiene” sunt aproape întotdeauna virale și nu au legătură cu lipsa hormonilor tiroidieni. Deci, atunci când EBV dispare, simptomele dispar și ele, chiar dacă nu ai tiroida.

A doua informație importantă de care ai nevoie: corpul tău încă crede că ai tiroida plină.

E ca și cum ți-ar fi jefuit casa. Ea rămâne în picioare. Pereții sunt încă acolo și încă ai casa ta. La fel este și cu glanda tiroidă. Când o parte a glandei tiroide este îndepărtată, mai există țesut în jurul marginilor. „Pereții” ei metaforici sunt încă acolo. Corpul tău încă crede că ai tiroida.

Și atunci când casa ta este dărâmată - când chirurgia tiroidiană este mai invazivă sau când iodul radioactiv ucide țesuturile - mai ai bazele casei. Puteți construi pe ceea ce aveți. Chiar dacă aceste fundații sunt dezgropate, spiritul căminului rămâne. Mai ai adresa. Puteți încă să trimiteți și să primiți e-mail, așa cum organismul poate funcționa ca și cum glanda tiroidă ar fi încă pe loc, chiar dacă toată sau o parte din ea a dispărut.

Trebuie să accepți în mod conștient acest adevăr, deoarece este modul în care corpul tău te ajută să supraviețuiești, să te adaptezi și să te vindeci. Aceasta înseamnă că restul sistemului dumneavoastră endocrin funcționează așa cum ar trebui, într-o stare de homeostazie și continuă să vă susțină tiroida.

De ce este important ca corpul tău să continue să-ți susțină tiroida atunci când aceasta nu mai există? Pentru că chiar dacă credeți că intervenția chirurgicală v-a îndepărtat complet glanda sau tratamentul cu iod radioactiv a ucis-o complet, probabilitatea covârșitoare este să aveți încă țesut tiroidian funcțional. Mulți oameni cărora li se spune că glanda tiroidă a fost complet îndepărtată, de fapt, le-a rămas 30% - 40% din țesutul tiroidian. Și chiar dacă aveți doar 1% din țesutul tiroidian, acesta poate produce totuși o cantitate mică de hormoni tiroidieni T4 și T3, care sunt de ajutor pentru tratamentul dvs., precum și hormonii tiroidieni nedescoperiți R5 și R6, care sunt implicați în trimițând din glanda tiroidă frecvențe radio care promovează homeostazia în tot corpul. În plus, așa cum am discutat în Adevărul despre tiroida , glandele suprarenale își produc și propriul amestec de steroizi special conceput pentru a înlocui cantitatea adecvată de hormoni tiroidieni.

Indiferent cât de mult sau cât de puțin ai țesut tiroidian, funcționează pentru tine. S-ar putea chiar să funcționeze mai bine pentru tine decât pentru cineva care are întreaga tiroidă, dar este capabil să-și facă doar 40% din activitatea sa din cauza unei infecții pe termen lung cu virusul tiroidian care, în timp, ia cauzat multe cicatrici. Când vă lipsește țesutul tiroidian, țesutul tiroidian viu pe care l-ați lăsat urcă. Celulele învață să se adapteze, devin mai puternice și își asumă mai multe responsabilități, protejându-se de viitoarele atacuri EBV , deoarece numărul lor este limitat. Ei fac acest lucru comunicând cu propriul sistem imunitar al tiroidei, trimițând frecvențe radio distinctive acestor limfocite speciale pentru a le arăta că au nevoie de protecție suplimentară.

Dacă ați fost tratat cu iod radioactiv, puteți încerca să chelați această substanță cu alimente medicinale. Cantități mici și chiar urme de Atlantic Dulce și Spirulina cultivată în SUA adăugate în dieta dumneavoastră obișnuită ajută enorm la eliminarea iodului radioactiv din glanda tiroidă în timp, readucerea la viață a restului glandei într-un mod echilibrat. Ele nu revigorează glanda până la hiperactivitate. Iodul benefic și bioactiv din dulse și spirulina Atlantic se poate lega de alți izotopi radioactivi, eliminându-i din glanda tiroidă, în același timp, eliminând radiațiile vechi, nedorite, care au pătruns în glanda tiroidă sau în alte părți ale corpului de la expunerea zilnică la radiații. Conținutul de iod este benefic pentru glanda tiroidă în general. ( Pentru mai multe informații despre iod, așteptați-vă la un articol special pe acest subiect. ) Aceste alimente sunt cel mai bine suplimentate cu alte alimente anti-radiații, dintre care unele sunt incluse în articolul „ Alimente puternice pentru vindecarea tiroidei” , precum și anumite suplimente nutritive, pe care o veți găsi în articolul „Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” . Multe mai multe alimente și suplimente nutritive pentru diferite simptome și boli pot fi găsite în cartea lui Anthony William „The Most Useful Foods” .

Cu o îngrijire adecvată, țesutul tiroidian se poate recupera suficient încât, în timp, funcția tiroidiană se îmbunătățește. Deci, pe măsură ce citiți acest articol, știți că toate acestea se aplică și pentru dvs. Acordați-vă că aveți o tiroidă care este acolo și lucrează din greu pentru dvs. pe care doriți să o protejați și să o hrăniți și veți fi pe calea cea bună către vindecare.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;

„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.