BOALA TIROIDĂ - SIMPTOMELE DVS. EXPLICATE (PARTEA 2)

BOALA TIROIDĂ - SIMPTOMELE DVS. EXPLICATE (PARTEA 2)

Continuarea articolului: „Bolile tiroidiene – Explicarea simptomelor (Partea 1)” .

Probleme metabolice

Conceptul că problemele metabolice sunt forța motrice din spatele creșterii sau scăderii în greutate este un mit. Acesta este un termen foarte larg și învechit care distrage atenția de la adevărul că încă nu se cunosc prea multe în lumea medicală despre motivul pentru care oamenii suferă în acest domeniu. Dacă ți s-a spus că ai un metabolism anormal, nu lăsa asta să te descurajeze din călătoria ta de vindecare. Nu ești afectat metabolic și nici nu ești defect. Există un motiv real în spatele dificultăților tale și poate fi remediat cu ajutorul acestui articol. Pentru a vă ajuta să determinați adevărata sursă a problemei dvs., vedeți explicațiile următoarelor câteva simptome.

Creștere misterioasă în greutate

Creșterea misterioasă în greutate este un simptom comun care îi lasă pe mulți oameni frustrați, cel puțin. Urmărește ce mănânci, faci exerciții regulate, iar numărul de pe cântar continuă să crească. Poate ați auzit că acesta este rezultatul hipotiroidismului, că aveți o tiroida subactivă care nu reușește să producă destui hormoni care stimulează metabolismul pentru a vă menține greutatea sub control. Nu este așa. Metabolismul este unul dintre acei termeni largi care maschează faptul că nu se cunosc prea multe despre mecanica reală a creșterii kilogramelor. Dacă producția insuficientă de hormoni tiroidieni a fost adevărata explicație pentru aceasta, atunci cum le explicăm tuturor persoanelor cu hipotiroidism care nu experimentează acest simptom?

Iată ce se întâmplă cu adevărat. Până în momentul în care virusul Epstein-Barr era în a doua fază și se ascundea în ficat, a slăbit organul și a pus o presiune asupra acestuia până la punctul în care l-a făcut lent și lent. Ulterior, chiar și după ce virusul s-a mutat în tiroida, unele celule EBV rămân în ficat, unde pot continua să cauzeze probleme pe măsură ce se hrănesc și se dezvoltă cu stocul de antibiotice, alte produse farmaceutice vechi, pesticide, erbicide, metale grele toxice, solvenți și altele din acest organism. În plus, prezența EBV în organism duce la prezența constantă a subproduselor virale, celulelor virale moarte, neurotoxine și dermatotoxine în organism, care fac ca ficatul și sistemul limfatic să aibă în permanență o muncă de curățare, astfel încât acestea să continue. a munci. In plus, glandele suprarenale, care compenseaza o glanda tiroida subactiva, inunda ficatul cu exces de adrenalina, care il incarca si mai mult cu toxine. În final, ficatul devine „asezonat” cu toxine, „murat” cu adrenalină și nu-și mai poate face treaba corect, transferând ceea ce poate în sistemul limfatic. (Nu trebuie să aveți oboseală suprarenală pentru a avea un ficat care este pompat plin de adrenalină.)

Ficatul și sistemul limfatic suprasolicitat și lent este ceea ce stă la baza tendinței pacienților cu boală hipotiroidiană de a pierde în greutate cu dificultate sau de a se îngrașa fără un motiv aparent. Deci, atât boala hipotiroidiană, cât și creșterea în greutate sunt cauzate de EBV , nu de glanda hipotiroidă în sine.

Nu este neobișnuit ca cineva cu hipertiroidism să experimenteze și creșterea în greutate. De fapt, mai multe persoane cu hipertiroidism se luptă cu creșterea în greutate decât cu pierderea în greutate. Faptul că majoritatea pacienților cu hipertiroidism sunt supraponderali a nedumerit comunitatea medicală. Acest lucru nu este luat în serios și este mai degrabă ignorat, deoarece contravine regulilor general acceptate care definesc hipertiroidismul. Cu toate acestea, de fapt are foarte mult sens. Tipurile de EBV care cauzează hipertiroidism sunt la fel de distructive pentru ficat ca acele tipuri care provoacă hipotiroidism. În cele din urmă, ficatul pacienților cu hipertiroidie devine și el congestionat și suprasolicitat, iar rezultatul este probleme de menținere a greutății.

O mare parte din creșterea în greutate misterioasă este legată de retenția de lichide. De exemplu, dacă credeți că sunteți supraponderal de 60 de lire sterline, probabil că sunt doar 40 de lire sterline de grăsime corporală, iar celelalte 20 de lire sterline sunt fluide pe care corpul dumneavoastră le păstrează – o proporție pe care comunitatea medicală încă nu o realizează. De ce apare această retenție de lichide? Pentru că atunci când ficatul ajunge în punctul în care nu te mai poate proteja de toxinele din sânge, sistemul limfatic trebuie să intervină pentru a deveni filtrul în care trebuia să fie ficatul. Sistemul dumneavoastră limfatic este conceput pentru a fi un post-filtru pentru ficat, care se ocupă de toxine și deșeuri cu micro și nanoparticule. Cu toate acestea, atunci când ficatul devine supraaglomerat, obez, lent și stagnează - condiții care pot fi trecute cu vederea de către medicul dumneavoastră - și nu își mai poate face față sarcinii, sistemul limfatic trebuie să preia toate macro-deșeurile pe care ficatul nu le poate face față. . Deoarece acest sediment este mai gros decât deșeurile pe care sistemul limfatic este proiectat să le gestioneze, înfundă vasele limfatice și canalele limfatice, astfel încât lichidul limfatic nu poate curge normal. Pentru a se adapta la aceasta, sistemul limfatic încearcă să împingă lichidul limfatic în jurul său pentru a crea presiune pentru a spăla resturile mari; cu toate acestea, în general, limfa încă nu poate curge liber prin pasaje, așa că încep să se adune buzunare de lichid. Rezultatul este că reține lichidul, ceea ce te face să câștigi centimetri pe talie și kilograme pe cântar pe măsură ce se dezvoltă limfedemul ascuns, nediagnosticat.

Este important să rețineți că, chiar dacă nu sunteți diagnosticat cu boală tiroidiană, infecția virală tiroidiană și efectele pe care tocmai le-am descris pot fi totuși la baza luptei voastre de pierdere în greutate. După cum am menționat mai devreme, testarea tiroidiană încă nu este ceea ce ar putea fi, așa că rezultatele testelor tiroidiene nu vor indica întotdeauna dacă nivelurile hormonale sunt scăzute.

Mulți medici alternativi, inclusiv medici funcționali sau integratori, investighează acum tiroida mai mult ca niciodată, deoarece cred că aceasta este explicația pentru creșterea misterioasă în greutate. Ei examinează cu atenție rezultatele testelor de sânge și chiar și atunci când testele nu arată semne de probleme cu tiroida, oferă anumitor pacienți medicamente pentru tiroida pe baza tuturor celorlalte date de sănătate ale acestora. Este un pas înainte pentru că pacienții primesc atenția pe care o merită, nu doar li se spune că sunt supraponderali pentru că sunt leneși sau că lovirea benzii de alergare le va rezolva problemele. Cu toate acestea, medicația tiroidiană pentru a rezolva problema excesului de greutate încă nu este răspunsul, deoarece problema nu este o tiroidă subactivă pentru început.

Dacă luați medicamente pentru boala tiroidiană și încă vă luptați cu greutatea și vă întrebați de ce, este pentru că medicamentul nu tratează infecția virală subiacentă, afectarea tiroidei sau problema ficatului. De asemenea, medicamentele pentru tiroida sunt dure pentru ficat și glandele suprarenale. Acestea fac ca glandele suprarenale să lucreze peste timp, ceea ce saturează ficatul și deja funcționează în încercarea de a procesa medicamentul în sine. Acest lucru încetinește și mai mult ficatul, ceea ce înseamnă că greutatea cuiva poate crește și mai mult în timp în timp ce ia medicamente pentru tiroidă sau că medicamentul poate provoca creșterea în greutate dacă nu a fost o problemă de la început. (Mai multe despre medicamentele tiroidiene într-o postare separată pe blog .)

Motivul pentru care unii oameni se confruntă cu pierderea în greutate atunci când încep să ia medicamente pentru tiroidă este pentru că și-au schimbat dieta și au început un nou regim de exerciții și suplimente în același timp (o combinație care este foarte utilă pentru restabilirea unui ficat stagnant), în timp ce adesea exclud unele dintre ele. a alimentelor care alimentează EBV . (Există un grup extrem de mic de oameni care se confruntă cu pierderea în greutate în timp ce iau medicamente tiroidiene fără a lua alte măsuri. Acest lucru se datorează șocului inițial al organismului care primește un compus hormonal steroidian străin. În cele din urmă, acești indivizi vor câștiga din nou în greutate, deoarece virusul problema nu este rezolvată). Dacă problemele virale și hepatice de bază nu sunt abordate, creșterea în greutate continuă și este de obicei atribuită femeilor ca urmare a menopauzei, ceea ce nu este deloc adevărat. (Pentru complicațiile specifice ale femeilor legate de problemele tiroidiene, așteptați un articol special pe acest subiect pe blogul nostru ).

Puteți citi mai multe despre acest simptom în articolul: „Probleme cu bilă, intestine și exces de greutate” .

Vezi și videoclipul lui Anthony William: „Luptă cu kilograme nedorite?”

Pierdere în greutate misterioasă

Pierderea misterioasă în greutate pe care o experimentează unele persoane cu probleme cu tiroida nu se datorează hipertiroidismului. Există mii de oameni cu hipertiroidism care se îngrașă sau sunt supraponderali. Exact! Deși este posibil să aveți o supraproducție de hormoni tiroidieni, nu acești hormoni fac dificilă menținerea sau creșterea în greutate. Încă o dată, acesta este un simptom viral. Unele soiuri de EBV eliberează otrăvuri care sunt alergice la organism, ceea ce determină un flux constant de adrenalină, iar la unii oameni acest lucru se traduce prin pierderea în greutate, deoarece hormonul acționează practic ca o amfetamina. (Foarte adesea această pierdere rapidă în greutate este însoțită de dificultăți de somn din cauza excesului de adrenalină din organism.) Majoritatea persoanelor cu probleme de scădere în greutate ajung să vadă opusul - un an sau zece ani mai târziu, pe măsură ce oboseala suprarenală se instalează și simptomul lor devine greutate. câștig în schimb.

Foame constantă

Deși acest simptom este de obicei asociat cu hipertiroidismul, majoritatea persoanelor cu hipotiroidism experimentează, de asemenea, perioade de foame compulsivă, constantă sau aproape insatiabilă. Acest lucru se datorează faptului că acest simptom nu are legătură cu glanda tiroidă. Este cauzată de lipsa de glicogen (glucoză stocată) în ficat și/sau creier, iar EBV este de vină . Când EBV petrece mult timp în ficat, necesită multă energie din partea organului, ceea ce înseamnă că ficatul arde combustibil și poate apărea cu ușurință epuizarea glicogenului. Virusul provoacă, de asemenea, slăbiciune în sistemul nervos central și, deoarece sistemul nervos central are nevoie și de zahăr pentru a funcționa, epuizează rapid depozitele de glucoză. Rezultatul lipsei de glicogen în creier și/sau ficat este un sentiment de foame, pe măsură ce corpul tău strigă pentru mai mult. (Rețineți că o dietă bogată în grăsimi/sărac în carbohidrați nu face decât să înrăutățească situația, deoarece carbohidrații sănătoși conțin zaharurile necesare, iar prea multe grăsimi în dietă împiedică organismul să transforme și să absoarbă aceste zaharuri naturale și slăbește ficatul.)

Rărirea și căderea părului misterioasă

Rărirea și căderea părului misterioasă este, de asemenea, un simptom al prezenței dăunătoare a EBV. Nu producția scăzută de hormoni tiroidieni face ca firele de păr să îți cadă din cap. Motivul este excesul de adrenalină și cortizol. Glandele suprarenale sunt cele mai importante glande din sistemul endocrin. Ei sunt mediatorii corpului. După cum se dovedește, atunci când tiroida se luptă, glandele suprarenale intervin pentru a produce hormoni suplimentari. Din când în când ar fi bine. Cu toate acestea, atunci când glanda tiroidă se luptă în mod constant din cauza unei infecții virale și glandele suprarenale o înlocuiesc în mod constant, afluxul repetat de substanțe chimice care cauzează stres este greu pentru organism și poate duce la rărirea părului și/sau căderea părului.

Aceste modificări ale părului nu sunt întotdeauna imediate. Deoarece este nevoie de ceva timp pentru a vedea efectele foliculilor de păr încărcați cu hormoni de stres, pot trece șase până la nouă luni sau chiar un an după ce EBV a ajuns la tiroida înainte de a începe să vedeți diferențe în părul dvs.

Dacă nu ai alte simptome, s-ar putea să nu ai deloc virusul tiroidian, iar misterioasa subțiere sau căderea părului se datorează unei experiențe cu luni în urmă care a declanșat apoi o val de substanțe chimice legate de stres. Despărțirile, alte tulburări de relație și nașterea unui copil sunt exemple comune de ce s-ar putea să îți cade părul luni mai târziu. Acest lucru se datorează aceluiași timp de întârziere de care foliculii de păr trebuie să slăbească.

Pe de altă parte, dacă vă aflați în mod constant sub un stres excesiv sau aveți deficiențe nutriționale, acest interval de timp pentru rărire sau căderea părului (fie cauzat de viruși, stres sau ambele) poate fi mult mai scurt. Persoanele care sunt predispuse la eczeme (citiți mai multe despre această afecțiune a pielii în articolul „Eczeme și psoriazis” ) au tendința de a suferi mai multă căderea părului din cauza scalpului lor deja iritat.

O altă cauză comună a căderii părului este utilizarea medicamentelor tiroidiene, a antibioticelor sau a altor produse farmaceutice. Există sute de cazuri în care femeile au început să-și piardă părul la scurt timp după ce au început medicația tiroidiană, chiar dacă medicamentul a fost administrat parțial din cauza răririi părului despre care se credea că este cauzată de o boală tiroidiană.

Uneori pare ca si cum medicamentul pentru tiroida opreste initial caderea parului. Acest lucru se datorează doar unei coincidențe a timpului. După cum am spus, nu este neobișnuit ca o femeie să treacă printr-o perioadă stresantă din viața ei, care are ca rezultat căderea părului luni mai târziu, aparent din senin. Medicul ei va suspecta probleme cu tiroida, o va pune pe hormoni tiroidieni și iată că va înceta să-și piardă părul. În realitate, aceasta nu a fost o consecință a drogurilor. Pacienta a încetat să mai verse doar pentru că până atunci glandele ei suprarenale începuseră să-și revină din stres, dând o pauză foliculilor de păr, astfel încât și ei să se poată recupera. Căderea părului s-ar fi oprit chiar și fără medicament. Medicamentul a mascat capacitatea procesului natural de vindecare al organismului de a face față. Dacă pacienta continuă să ia medicamentul, există șanse mari ca, după câteva luni, părul să înceapă să-i cadă din nou, ceea ce va deruta atât pacienta, cât și medicul pentru că au crezut că medicamentul este soluția.

Și în unele cazuri, expunerea la radiații poate provoca rărirea părului. O singură radiografie dentară poate fi suficientă pentru a răți părul timp de aproximativ o lună sau două.

Puteți citi mai multe despre acest simptom în articolul: „Sănătatea pielii, părului și unghiilor” .

Schimbarea texturii părului

O modificare a texturii părului care îl face mai fragil sau mai gros decât de obicei se datorează de obicei EBV din ficat eliberând dermatotoxine interne care ajung la scalp, combinate cu deficiențe nutriționale de lungă durată și suprarenale. Un alt motiv pentru care părul își poate pierde strălucirea este că, în timp ce organismul luptă împotriva EBV, deturnează resursele nutriționale, cum ar fi micronutrienții, vitaminele și antioxidanții care ar merge în mod normal către menținerea părului sănătos, pentru a ajuta organismul să lupte împotriva virusului.

Puteți citi mai multe despre acest simptom în articolul: „Sănătatea pielii, părului și unghiilor” .

Insomnie

Ca și în cazul celorlalte simptome pe care le veți găsi pe această listă, insomnia nu este un simptom al problemelor tiroidiene. Deși veți găsi în literatura recentă o legătură între glanda tiroidă și insomnie, adevărul este că o glanda tiroidă compromisă nu perturbă somnul. Insomnia poate însoți problemele tiroidiene dacă virusul perturbă activitatea acestei glande endocrine și a neurotransmițătorilor tăi în același timp, ceea ce este obișnuit. Sau, somnul dvs. tulburat se poate datora unui număr de alte cauze ascunse de insomnie și tulburări de somn, inclusiv traume emoționale, sensibilități digestive, probleme hepatice, tulburare obsesiv-compulsivă (TOC), anxietate și toxicitate pentru glutamatul monosodic (MSG ) . Există o întreagă secțiune Secretele somnului în cartea Vindecarea tiroidei pe care o vom oferi în curând ca articole pe blogul nostru dedicate pentru a vă ajuta să înțelegeți cauza cazului dvs. individual de somn agitat, astfel încât puteți începe să utilizați somnul pentru a vă vindeca - în parte prin familiarizarea cu legile necunoscute ale somnului.

Puteți citi mai multe despre acest simptom în articolul: „Insomnie și probleme de somn” .

Oboseală

Acest simptom comun poate apărea în diferite stadii de dezvoltare a EBV . La început, în timpul monofazei, oboseala poate apărea pe măsură ce sistemul dumneavoastră imunitar își pune energia în lupta cu prima infecție virală a sângelui activă, disponibilă și gata de acțiune.

Odată ce EBV este prezent în organe, un al doilea tip de oboseală - oboseala neurologică - poate apărea din cauza virusului care își eliberează neurotoxinele. Oboseala neurologică este adesea confundată cu oboseala suprarenală, deși acestea sunt de fapt diferite. Oboseala neurologică și oboseala suprarenală pot apărea separat sau simultan, întrucât una este legată de sistemul nervos, iar cealaltă de sistemul endocrin.

Oboseala suprarenală este o condiție reală și legitimă - nu este o coincidență faptul că Anthony William îi dedică un întreg capitol în cartea „The Healing Medium” . Cu toate acestea, trebuie să avem grijă să nu etichetăm fiecare caz de oboseală drept oboseală suprarenală, lucru obișnuit în mediile medicale din zilele noastre. Medicii, diverși specialiști și cele mai recente cărți indică supraîncărcarea suprarenală ca explicație pentru atâtea lucruri. Aceasta nu este o descoperire complet nouă, așa cum vi se poate părea. În încercarea de a explica de ce atât de mulți oameni se confruntă cu aceste probleme în viața lor, această informație, care este de fapt veche de zeci de ani, a fost reelaborată și remodificată ca nouă. Oboseala suprarenală, ca răspuns universal, distrage atenția de la adevăr, care este că virusul Epstein-Barr în stadiu avansat vizează sistemul nervos central al nenumăratelor persoane. Neurotoxinele virale le inundă corpul, creând o encefalită virală nedetectabilă (inflamație a creierului) care creează nervi iritați, letargici, sensibili în tot corpul și poate interfera cu viața normală într-un mod devastator.

Diferența practică dintre aceste două tipuri de oboseală este că, în cazul oboselii suprarenale, oamenii pot funcționa în continuare. Pot să lucreze, să aibă un loc de muncă, să socializeze, să facă sport și să aibă grijă de familiile lor, chiar dacă nu se simt deosebit de vibranti în timp ce fac toate acestea. Oboseala neurologică, pe de altă parte, are un efect devastator. Oboseala este atât de pronunțată încât practic nu poți funcționa normal. Deși este posibil să aveți oboseală suprarenală severă, iar oboseala suprarenală și cea neurologică apar uneori împreună (atunci când oamenii suferă cel mai mult), oboseala neurologică este cel mai frecvent tip care însoțește EBV avansat .

Chiar și cu un caz ușor de oboseală neurologică, s-ar putea să vă simțiți extrem de obosit de la conducerea unei distanțe scurte, să aveți o senzație ascuțită de greutate în picioare, să vă simțiți slăbiciune în brațe, să vă simțiți foarte confuz și să vă este greu să găsiți puterea de a face duș. sau gătește cina. În cazurile mai avansate de oboseală neurologică, când neurotoxinele inundă și saturează creierul, s-ar putea să simți că nu poți să te ridici din pat chiar dacă viața ta depinde de asta. O astfel de oboseală neurologică severă este motivul pentru care aproximativ 17% dintre studenți abandonează curriculumul și devin descurajați.

Puteți citi mai multe despre acest simptom în articolul: „Sindromul de oboseală cronică” . Vezi și videoclipul lui Anthony William pe acest subiect: „Ai sindromul de oboseală cronică fără să știi?” .

Oboseală

Senzația de oboseală care nu poate fi explicată prin surmenaj și stres și pe care nu o poți scutura deși dormi suficient. Aceasta este o formă mai ușoară de oboseală care poate fi cauzată de EBV . În acest caz, este o infecție virală de grad scăzut care stresează sistemul imunitar și organele în timp ce îți epuizează rezervele de energie.

Modificări ale nivelurilor de energie

Uneori oboseala, epuizarea și epuizarea vin și pleacă. De obicei, acesta poate fi un semn că sunteți la începutul unei infecții virale de grad scăzut, care nu a avut încă timp să se dezvolte, sau înseamnă că vă detoxifiați destul de bine. Într-o zi proastă, corpul tău este încărcat cu neurotoxine de la EBV și alte deșeuri virale și vă îngreunează funcționarea. Într-o zi bună, corpul tău a eliminat substanțele toxice și îți poți trăi viața normal. În cele mai multe cazuri, aceasta este însoțită de glandele suprarenale subactive sau hiperactive din cauza stresului sau a factorilor din viața ta care au provocat instabilitate suprarenală. Acest lucru determină, de obicei, medicul să ignore tot ce este greșit și să te diagnosticheze cu oboseală suprarenală sau probleme cu cortizolul ca principală problemă. Dacă ai fi într-o formă mai proastă, cu un ficat stagnat și un tract digestiv toxic, nu ai experimenta fluctuații mari ale nivelurilor de energie - energia ta ar rămâne constant scăzută.

Vezi și articolul: „10 gustări pentru glandele suprarenale sănătoase” .

Ceața creierului și dificultăți de concentrare

Senzația de confuzie sau tulburare care te împiedică să gândești clar se întâmplă atunci când EBV se hrănește cu alimentele sale preferate, care includ metale grele toxice precum mercurul, precum și lactate, ouă, grâu, porumb, exces de adrenalină și medicamente prescrise. Pe măsură ce EBV se bucură și prosperă, eliberează mai multe deșeuri, iar aceste neurotoxine ajung la creier și perturbă neurotransmițătorii. Atunci când problemele de focalizare definesc ceața creierului tău , de obicei se datorează unei abundențe suplimentare de metale grele în creier, combinată cu acest scurtcircuit. Acest lucru poate duce adesea la o diagnosticare greșită a tulburării de deficit de atenție/hiperactivitate (ADHD), a intestinului permeabil, a unei infecții parazitare, a bolii Lyme sau a unei tulburări tiroidiene.

Pierderea memoriei

Problemele de memorie se datorează aceleiași cauze fundamentale ca ceața creierului , deoarece EBV mănâncă alimentele sale preferate în corpul tău și te încarcă cu deșeuri mult mai distructive. În acest caz, cauza este nivelul mai ridicat de mercur și alte metale grele toxice, care dau virusului un plus de combustibil și eliberează o cantitate suplimentară de deșeuri neurotoxice, întrerupând activitatea neurotransmițătorilor. În plus, atunci când aceste metale grele sunt oxidate în creier sau ficat, deșeurile toxice saturează țesutul creierului, sufocând impulsurile electrice și interferând cu funcția de memorie.

Vezi continuarea articolului: „Bolile tiroidiene – explicarea simptomelor tale (partea 3)” .

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;

„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] SUFERI DE FIBROMIALGIE? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Durerea, rigiditatea, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei rezultă din neurotoxinele din stadiul patru al virusului Epstein
Mai multe
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.