TERAPIA TIROIDĂ DE 90 DE ZILE A VINDECĂTORULUI MEDIU (PARTEA 1)

TERAPIA TIROIDĂ DE 90 DE ZILE A VINDECĂTORULUI MEDIU (PARTEA 1)

La începutul procesului de recuperare, vă puteți concentra pe încorporarea alimentelor vindecătoare și a suplimentelor nutritive din articolele „Alimente puternice pentru vindecarea tiroidei” și „Ierburi și suplimente tiroidiene” . Când ești gata să o duci la următorul nivel, curățarea de 90 de zile pe care ți-o vom prezenta în acest articol este doar pentru tine.

Terapia tiroidiană de 90 de zile este potrivită pentru toată lumea. Indiferent dacă țineți o dietă bogată în proteine, fără gluten, vegetariană sau vegană, fie că nu respectați nicio dietă nutrițională specială sau un sistem de convingeri nutriționale. Această curățare este o abordare critică pentru eliminarea EBV și restabilirea corpului și a tiroidei, care poate fi încorporată în orice tip de rutină zilnică.

Iată cum funcționează: timp de 90 de zile, urmați instrucțiunile din acest articol. Cu fiecare nouă lună, alegeți care dintre cele trei planuri de 30 de zile să urmați în funcție de nevoile, resursele și programul dvs. Esența acestui mod este „combinarea și potrivirea”.

Mulți oameni se pot vindeca folosind numai Opțiunea A (Luna de eliberare a ficatului, limfei și intestinului) , iar unii ar putea avea nevoie doar de o lună în loc de cele 90 de zile. Mulți oameni ar putea avea nevoie doar să repete Opțiunea B (Luna de detoxifiere cu metale grele) pentru întreaga perioadă de 90 de zile pentru a-și clarifica simptomele și a se simți mai bine. Pentru alții – cei care au boala de mult timp sau au o formă agresivă de EBV Opțiunea B (Tyroid Virus Cleanse Month) va oferi cea mai bună șansă de vindecare. Fiecare persoană este diferită.

Doriți să faceți modificări progresive? Apoi, probabil, vă va plăcea progresia naturală în care începeți cu Opțiunea A, treceți la Opțiunea B și încheiați cu Opțiunea C.

Doriți să continuați cu un tratament mai agresiv? Apoi, poate doriți să începeți imediat cu Opțiunea C, apoi să treceți la Opțiunea B și să terminați cu Opțiunea A.

Ești disperat să vezi schimbări dramatice în sănătatea ta? Atunci ar fi mai bine să repetați Opțiunea B de trei ori la rând pentru a umple toate cele 90 de zile sau mai mult.

Tu decizi ce abordare să iei. Scrieți undeva ce este pe lista „ce să adăugați” și ce este pe lista cu „ce trebuie evitat” ca reamintire când alegerile alimentare devin copleșitoare. Dacă viața ta este foarte încărcată și îți este greu să te ții de un program zilnic în oricare dintre aceste luni, încearcă să dai tot ce ai mai bun. De exemplu, dacă ești în mișcare toată ziua, împachetează-ți băuturile tonice dimineața și ia-le cu tine într-o pungă frigorifică. Sau bea cât poți dimineața înainte de muncă și păstrează restul pentru seara când ajungi acasă. Când sunteți pe drum, luați în considerare un blender portabil de călătorie cu dvs., precum și să aruncați câteva lămâi în bagaj. Este ideal dacă poți lua întreaga cantitate din fiecare produs în timpul zilei înainte de a merge la culcare, deși nu îți vei pune în pericol întregul proces de vindecare dacă sunt momente în care nu este posibil să faci totul. Dacă într-o zi devii de la plan, nu intra în panică. Reevaluează ceea ce va funcționa pentru tine și întoarce-te de bunăvoie pe drumul potrivit.

Cu fiecare nouă lună, evaluează-ți starea și progresul. Ai plănuit să treci la Opțiunea C, dar nu te simți pregătit? Ai vrut să renunți la Opțiunea A, dar te simți prea bine ca să te oprești? În ambele cazuri, încercați să repetați opțiunea care funcționează cel mai bine pentru dvs. Când ajungi la luna următoare, vezi unde stai și reevaluează.

La sfârșitul celor 90 de zile, s-ar putea să descoperi că te simți inspirat să continui. Există mulți oameni care au început curățarea de vindecare Healer Medium de 28 de zile și s-au simțit atât de bine la sfârșitul celor patru săptămâni, când toate simptomele le-au dispărut, încât și-au dorit să continue. Aveți și această opțiune aici. Simțiți-vă liber să o transformați într-o terapie tiroidiană de 120 de zile sau într-o curățare de 365 de zile.

Nu vă descurajați dacă durează un an sau un an și jumătate pentru a se vindeca. Nu-ți pierde credința. Vindecarea va începe imediat, chiar dacă aveți simptome de ceva timp. Recuperarea pur și simplu necesită timp dacă virusul tiroidian a fost activ în corpul tău de mulți ani sau dacă este o varietate care ți-a provocat simptome deosebit de severe. Să știi că nu ești singur. Stai! Recompensa este acela de a reveni la un stil de viață normal și merită.

Dacă ești o persoană care curăță rapid și este copleșită de simptome de detoxifiere, nu trebuie să treci de la început prin ciclul complet al oricărei opțiuni. În schimb, alegeți un punct din Opțiunea A pe care să îl adăugați în viața voastră, urmați lista cu ceea ce trebuie să evitați și vedeți cum se desfășoară acești doi pași în timp. Când ați terminat, puteți trece la încorporarea restului punctelor.

Scopul acestui program de curățare este să vă concentrați pe ceea ce aveți nevoie în viața voastră, nu pe un sistem de credință sau tendință arbitrară.

Terapia tiroidiană de 90 de zile nu este cu siguranță despre privarea de alimente sau foamete. Se întâmplă adesea când oamenii încearcă orice fel de curățare să tindă să intre în modul de abstinență și să nu mănânce. Nu lăsa să ți se întâmple asta! Acest lucru nu numai că va face dificilă menținerea schimbărilor, dar va stresa și glandele suprarenale, deoarece veți muri de foame. Pentru un sprijin optim al suprarenalelor în timpul tratamentului, încercați să mâncați la fiecare oră și jumătate până la două ore. Micul dejun este cheia.

Ține minte: este vorba despre a lăsa virusul să moară de foame, nu tu. Ideea este să vă încărcați cu alimente delicioase pentru a vă stimula tiroida și restul corpului, astfel încât să vă puteți scăpa de simptome și să vă recuperați viața. În special cu Opțiunea B, când vei face cele mai multe schimbări care ar putea fi în afara rutinei tale obișnuite, amintește-ți să mănânci pentru a te simți sătul, să completezi mesele cu gustări ușoare și să planifici din timp, astfel încât să nu fii sătul fără mâncare în timpul călătoriilor sau evenimente sociale.

Pentru sprijin emoțional pe măsură ce renunțați la unele dintre alimentele neproductive în timpul acestei curățări, vă poate fi util să vedeți capitolul „Hrană pentru suflet” din cartea lui Anthony William Cele mai sănătoase alimente . Iar dacă aveți nevoie de idei pentru mese delicioase și vindecătoare, consultați rețetele tiroidiene pe care le-am publicat pe blogul nostru, precum și cele 50 de rețete din cartea Cele mai bune alimente .

Pe măsură ce te uiți la diferitele opțiuni din paginile următoare, s-ar putea să fii surprins de simplitatea planurilor lunare. Nu lăsa simplitatea lor să te păcălească. Uneori, oamenii elimină cele mai simple măsuri ca fiind prea simple pentru a schimba felul în care se simt, când de fapt opusul este adevărat. Sucul de țelină, de exemplu, este piatra de temelie a oricărei opțiuni – suc de țelină pur, nealterat, fără superalimente sau pulberi adăugate. Asta pentru că sucul de țelină în sine este un superaliment nedescoperit, cu un profil nutrițional complex. Numai sucul de tulpini de țelină își poate face minunile. Alcalinizant, bogat in enzime, care imbunatateste electroliti, repara ADN-ul, echilibreaza zaharul din sange, antiseptic si multe altele, acest toner este un pas „simplu” catre sanatate care nu trebuie trecut cu vederea.

Același lucru este valabil și pentru restul pașilor. Majoritatea persoanelor care s-au luptat cu simptomele de mult timp și au încercat multe metode de tratament diferite au devenit sensibile. Sistemul lor digestiv este sensibil, sistemul lor nervos central este sensibil – tot corpul lor este sensibil. Tehnicile din această terapie sunt cele mai bune pentru îngrijirea atât a acestor persoane sensibile, cât și a celor cu un corp mai sănătos. Când sunt luate în serios și aplicate corect, aceste tehnici au o mare putere.

Și acum pregătiți-vă să intrați într-o nouă etapă a vieții: vindecare, curățare, renaștere. Fie ca următoarele 90 de zile să fie pline de bucurie și transformare.

OPȚIUNEA A: LUNA DE ELIBERARE A FICATULUI, A LIMFULUI ȘI A intestinului

Ce să adaugi

Următoarele tonice vindecătoare pot fi adăugate la stilul tău obișnuit de viață, luându-le cu mese și gustări. Nu ești menit să mergi toată ziua doar cu aceste lichide. Asigurați-vă că mâncați suficientă mâncare între ele, astfel încât să nu vă fie foame. De asemenea, rețineți că, indiferent de tipul de filozofie nutrițională pe care o urmați, veți dori să vă asigurați că unele dintre alimentele și suplimentele vindecătoare pe care vi le-am împărtășit deja fac parte din rutina dumneavoastră zilnică pentru cea mai bună șansă de recuperare rapidă și eficientă. .

  • Bea aproximativ o jumătate de litru de suc de țelină în fiecare dimineață pe stomacul gol . (Asigură-te că bei suc proaspăt, pur de țelină, fără alte ingrediente. Pentru instrucțiuni despre cum să-l faci, vezi Cum să faci suc de țelină . Dacă ești sensibil și o jumătate de litru este prea mult, începe cu o cantitate mai mică și creșteți-l. Sucul de țelină este o băutură vindecătoare, nu o băutură calorică, așa că veți avea nevoie de micul dejun după aceea pentru a vă umple dimineața. Așteptați cel puțin 15 minute după ce ați băut sucul de tulpină de țelină înainte de a consuma orice altceva ) .
  • Bea aproximativ o jumătate de litru de apă cu lămâie sau lime la prânz sau la începutul după-amiezii. (Storcați sucul de la o jumătate de lămâie sau lime într-o jumătate de litru de apă.)
  • După-amiaza târziu, bea aproximativ o jumătate de litru de apă cu lămâie sau lime.
  • Bea aproximativ o jumătate de litru de apă cu suc de aloe sau castraveți în fiecare seară . (Instrucțiunile pentru prepararea apei proaspete de aloe pot fi găsite aici . Dacă alegeți suc de castraveți , folosiți-l curat sau stors cu puțin pătrunjel sau coriandru dacă doriți. Dacă sunteți în călătorie și nu este posibil să faceți apă de aloe sau suc de castraveți, încercați în schimb, bea o apă suplimentară cu lămâie seara) .

Ce trebuie evitat

  • Renunțați la alimentele neproductive pe care le-am descris în articolul „Ce alimente de evitat în bolile tiroidiene” : ouă, produse lactate ( inclusiv lapte, smântână, iaurt, brânză, chefir și ghee ), gluten, canola, porumb, soia și porc.

Cum ești tratat?

Luna aceasta vei primi sprijin pentru ficat, limfa și sistemul digestiv, în timp ce protocolul urmărește combaterea EBV și odihnă tiroidei.

Deși nu ați crede neapărat că sănătatea intestinală este importantă pentru tiroida dvs., este esențială. Când nivelurile de acid clorhidric (acidul bun) din stomac sunt scăzute, acizii neproductivi tind să se ridice în esofag în timp ce dormi, afectând glanda tiroidă și împiedicând-o să se vindece. Sucul de țelină este cel mai bun mod de a crește acidul clorhidric, astfel încât acizii neproductivi cauzați de bacteriile rele să rămână departe.

Sucul de țelină conține, de asemenea, săruri minerale cu proprietăți dezinfectante nedescoperite care le fac antivirale, ucigând EBV în tot organismul, precum și antibacteriene pentru cofactorul EBV, streptococul , astfel încât ajută la scăderea încărcăturii virale.

Hidratarea este, de asemenea, cheia aici. Sunt șanse să fii deshidratat cronic – majoritatea oamenilor sunt. Când ești deshidratat, corpul tău nu poate elimina în mod corespunzător resturile, iar creierul tău nu poate funcționa la capacitate maximă. Sucurile și apele proaspete de pe această listă sunt unele dintre cele mai hidratante tonice de pe planetă. Ele furnizează apă vie și micronutrienți care revitalizează celulele și ajută la curățarea ficatului și a sistemului limfatic de EBV și deșeurile sale. Apa lămâie -lai are avantajul suplimentar de a ajuta la descompunerea nămolului și a calculilor biliari, ceea ce permite ficatului să crească producția de bilă, să crească nivelul de acid clorhidric din intestin și să reducă acizii răi care provoacă refluxul de acid . Dacă ești cineva care uită cu ușurință să bea suficientă apă, vei descoperi că introducerea acestor tonice în viața ta este incredibil de recondiționantă. Și dacă sunteți obișnuit pentru a bea un anumit număr de pahare de apă pe zi, puteți înlocui apa plată obișnuită cu unele dintre aceste tonice.

Amintiți-vă, dacă aveți tendința de a vă detoxifia rapid, veți dori să faceți aceste modificări pas câte unul. Și dacă ești o persoană care are probleme cu detoxifierea sau dacă ți s-a spus că nu te poți detoxifiere ( de obicei, împreună cu un diagnostic de lupus sau sindrom Raynaud ), știi că acesta este adesea un semn al unui ficat stagnant și al suprasolicitarii. sistemul limfatic, datorită unui nivel ridicat de deșeuri virale. Cea mai bună modalitate de a ameliora această congestie, care poate sau nu a fost diagnosticată la cabinetul medicului, este cu măsurile din această variantă. Acești pași sunt o modalitate liniștitoare și hidratantă de a elibera sistemele de filtrare ale corpului fără a plăti prețul simptomelor de detoxifiere.

Așteptați-vă la continuarea protocolului de 90 de zile din partea 2 a articolului.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre insomnie și probleme de somn în bolile tiroidiene” ;
„Sfaturile lui Anthony William pentru tratarea problemelor de somn și de ce visele rele sunt bune” ;
„"Teste de ghicire" pentru glanda tiroidă" ;
„Anthony William despre medicamentele tiroidiene” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;
„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ce alimente să evitați în bolile tiroidiene” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

 

Publicații similare

[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
[VIDEO] SUPLIMENTE Dăunătoare pentru CREIER – ULEI DE PEȘTE
Popularitatea suplimentelor cu ulei de pește este de neoprit în acest moment. Totuși, este important ca oamenii să înțeleagă ce pun în corpu
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.