Ideea acestei liste nu este să te facă să te simți stresat încercând să o urmezi textul. Înțelegem că îți va fi dificil să încadrezi o listă întreagă de suplimente nutritive în regimul tău zilnic. În plus, prețurile ierburilor și suplimentelor se pot adăuga rapid, iar tu ai un buget restrâns. Dacă îți poți permite doar câteva dintre ele, cel mai bine este să încerci să încorporezi primele cinci suplimente nutritive din această listă în viața ta. Dacă sunteți o persoană cu mai multă flexibilitate financiară, extindeți-vă acoperirea la suplimente nutriționale suplimentare cu descrieri care vă satisfac nevoile de sănătate. Dacă sunteți sensibil la anumite suplimente nutritive sau vă place să vă folosiți intuiția pentru a vă ghida, aruncați o privire pe listă și vedeți cum puteți aplica ceea ce vi se pare corect.

S-ar putea să vă întrebați în mod constant care este cea mai eficientă formă de supliment alimentar și contează? Da, acest lucru este de mare importanță! Există diferențe subtile, dar uneori extrem de importante, între diferitele forme de suplimente nutritive disponibile, care pot afecta cât de repede moare EBV, dacă moare, dacă sistemul nervos central se recuperează și cât de repede și cât timp durează tiroida să se vindece. . Tipul de supliment pe care îl alegeți vă poate face sau distruge progresul. Pentru a accelera vindecarea, aveți nevoie de tipurile potrivite de suplimente nutritive. Din acest motiv, puteți găsi directorul dedicat suplimentelor nutriționale pe site-ul lui Anthony William ( https://www.medicalmedium.com/preferred/supplements ) pentru cele mai bune forme ale fiecăruia dintre suplimentele nutritive enumerate mai jos.

Vitamina B12 (cum ar fi adenozilcobalamina și metilcobalamina): Este extrem de important să obțineți suficientă B12 deoarece această vitamină, care este deficitară la aproape toată lumea, protejează întregul organism de daunele cauzate de neurotoxinele virusului Ebstein-Barr ( EBV ). B12 susține și restabilește în mod specific sistemul nervos central și endocrin și ajută la întărirea substanțelor chimice ale neurotransmițătorilor din creier, astfel încât să poată rămâne puternic împotriva EBV. Această vitamină îți întărește și sistemul imunitar, te stimulează mental și emoțional și ajută la problemele de metilare și la reducerea nivelului de homocisteină. De-a lungul timpului, tipul potrivit de B12 poate chiar schimba diagnosticul mutației genei MTHFR , deoarece repară daunele din organism care provoacă fals pozitive în testele pentru această mutație genetică. Pentru informații mai detaliate despre beneficiile vindecătoare ale vitaminei B12, citiți articolele: „De ce B12?” și „Terapia de șoc cu vitamina B12” .

Zinc (sub formă de sulfat de zinc lichid) : Acest supliment nutrițional oferă un impuls semnificativ sistemului imunitar prin întărirea celulelor albe din sânge, cum ar fi limfocitele, bazofilele, neutrofilele, eozinofilele, macrofagele și monocitele, astfel încât acestea să poată căuta și distruge celulele EBV . Zincul în sine este, de asemenea, un antiseptic EBV, astfel încât aportul său suprimă creșterea virală în organism, reducând în același timp inflamația și creșterea nodulilor, tumorilor și chisturilor (atât canceroase, cât și benigne). Zincul întărește glanda tiroidă și stabilizează glandele suprarenale. Nu vă fie teamă că consumul de zinc epuizează nivelul de cupru din organism. Deficitul de zinc este o problemă majoră în lupta împotriva EBV, iar evitarea zincului împiedică vindecarea. Citiți mai multe despre importanța zincului pentru organism și proprietățile sale vindecătoare în articolele: „Zinc: un mineral de importanță primordială pentru sănătate” și „Terapia de șoc cu zinc – practică de vindecare pentru adulți și copii” .

Vitamina C (ca Micro-C) : Vitamina C întărește întregul sistem imunitar, în special celulele ucigașe care vânează agenți patogeni precum EBV. Unul dintre obiectivele EBV, în special în etapa a patra, este să epuizeze nivelul de vitamina C din organism. Prin urmare, este important să obțineți suficient din acest nutrient pentru a echilibra activitatea virusului. Vitamina C distruge EBV din ficat, elimină toxinele care se acumulează acolo, echilibrează producția de trombocite și ajută la restabilirea sistemului nervos central de leziunile cauzate de neurotoxine. Toate acestea contribuind în același timp la reducerea nodulilor tiroidieni, a tumorilor și a chisturilor (atât canceroase, cât și benigne) și, de asemenea, susțin și reface glandele suprarenale. Pentru mai multe informații, citiți articolele: „Beneficiile vindecării cu vitamina C” și „Terapia de șoc cu vitamina C” .

Spirulina : Această formă de alge (pulbere sau capsule) este un aliat uimitor în refacerea sistemului nervos central și în eliminarea metalelor grele precum mercurul și cuprul toxic din ficat, sistemul reproducător, tractul intestinal, glanda tiroidă și creier. Scăpând de aceste metale, scapi de unele dintre alimentele preferate ale EBV . Spirulina ajută la refacerea glandei tiroide din două motive: (1) oligoelementele sale importante hrănesc țesutul tiroidian sănătos și au un efect restaurator asupra acestuia; (2) conținutul său de iod acționează foarte eficient ca un antiseptic împotriva celulelor EBV din glanda tiroidă, reducând încărcătura virală acolo, astfel încât să se poată vindeca. Spirulina poate reduce, de asemenea, creșterea nodulilor, a tumorilor și a chisturilor (atât canceroase, cât și benigne).

Gheara de pisică : Această plantă, care posedă substanțe fitochimice menite în mod special să omoare toți virușii și bacteriile care provoacă inflamație - în special EBV și streptococii săi cofactori - are un efect antiinflamator minunat. Deoarece reduce numărul de celule EBV, ajută la micșorarea splinei, ficatului și tiroidei mărite, distrugând în același timp nodulii, tumorile și chisturile (atât canceroase, cât și benigne) cauzate de EBV în tiroida și ficat. Mai multe despre acest supliment alimentar util, citiți în articolul: „Beneficiile medicinale ale ghearei de pisică” .

Rădăcină de lemn dulce : pentru a distruge celulele EBV din tiroidă, ficat, splină și sistemul reproducător, utilizați rădăcină de lemn dulce. Nu numai că este uimitor pentru îmblânzirea stadiului de mononucleoză a EBV, dar este unul dintre cei mai buni prieteni ai tăi pentru suprimarea acelor etape a doua și a treia de EBV , care se pot răspândi la noi organe ale corpului tău pe măsură ce începi să ucizi virusul. habitate originare. Una dintre cele mai puternice plante medicinale pentru recuperarea suprarenalelor și susținerea rinichilor, reduce, de asemenea, cofactorul EBV - streptococul , care, la rândul său, reduce inflamația tractului intestinal din afecțiunile bazate pe streptococ, cum ar fi sindromul intestinului iritabil (IBS) . Veți găsi informații mai detaliate în articolul: „Rădăcina de lemn dulce - o armă puternică împotriva agenților patogeni” .

Melisă : Această plantă plăcută și cu gust blând este un agent puternic împotriva EBV și a streptococilor săi cofactori . Ucide și respinge celulele virale și bacteriene din tiroidă, ficat și splină cu alcaloizii săi și alte substanțe fitochimice cheie, ajutând în același timp la întărirea limfocitelor, astfel încât sistemul imunitar să poată lupta împotriva virusului. Deși uimitor pentru prima apariție a simptomelor EBV în monofaza virusului, melisa vă va oferi, de asemenea, un impuls indiferent de faza EBV și este excelentă pentru încetinirea creșterii nodulilor. Veți afla mai multe despre această plantă medicinală în articolele: „Melmet - o plantă care schimbă viața” și „Terapia de șoc cu balsam de lămâie” . 

L-LISINA : Prin suprimarea si reducerea incarcarii virale a EBV, acest aminoacid are un efect antiinflamator asupra intregului sistem nervos, in special asupra sistemului nervos central si a nervilor vagi si frenetici, care devin tinta neurotoxinelor EBV. Informații mai detaliate despre lizină veți găsi în articolul: „Beneficiile terapeutice ale L-lizinei” .

Ciuperca Chaga : Distruge EBV prin expulzarea lui din ficat și glanda tiroidă. Stimulează ficatul, scoțându-l din starea de stagnare și lenență și în același timp trezește glanda tiroidă, permițându-i să-și îmbunătățească funcția. Această ciupercă medicinală uimitoare ajută la întărirea glandelor suprarenale și, de asemenea, ajută la descompunerea și dizolvarea subprodusului biofilmului EBV din spatele atâtor cazuri de palpitații misterioase. Veți afla mai multe în articolul: „Beneficiile medicinale ale ciupercii chaga” .

5-MTHF (5-metiltetrahidrofolat) : Extrem de util în menținerea sănătății reproductive amenințate de EBV, acest supliment nutrițional va fi aliatul dumneavoastră în eforturile dumneavoastră de a vă recupera din problemele cauzate de EBV, cum ar fi infertilitatea, sindromul ovarului polichistic (SOP) și endometrioza. De asemenea, ajută la întărirea sistemului endocrin și nervos central, promovează metilarea și reduce nivelul de homocisteină. Veți afla mai multe despre acest supliment nutritiv în articolul: „5-MTHF: cel mai bun prieten al B12” .

Pudră de suc de iarbă de orz : un ajutor uimitor pentru a ajuta la eliminarea mercurului și a altor metale grele toxice din organism. Conține alcaloizi specifici care ajută la prevenirea atrofiei tiroidiene în timp ce blochează EBV să se hrănească cu alimentele sale preferate ca metale grele toxice în tiroida. Informații mai detaliate despre acest supliment nutritiv găsiți în articolul: „Pudra de suc de iarbă de orz – beneficii medicinale” . 

Monolaurină: Acest antiviral descompune încărcătura virală EBV și își reduce cofactorii, cum ar fi streptococul .

Argint coloidal: un alt antiviral puternic. Argintul ajută la reducerea încărcăturii virale Epstein-Barr, în special în timpul monofazei cronice a virusului când EBV este activ în circulație.

L-tirozina: Acest aminoacid hrănește țesutul tiroidian sănătos, chiar și atunci când este atacat de EBV , astfel încât glanda poate continua să producă hormoni tiroidieni.

Ashwagandha : Deși această plantă întărește glanda tiroidă, principalul motiv pentru a o include în regimul dumneavoastră este de a minimiza apariția apariției suprarenalei care poate alimenta EBV. Prin stabilizarea glandelor suprarenale, ashwagandha ajută la prevenirea supraproducției de amestecuri de hormoni bazate pe frică care hrănesc EBV. (Pentru informații mai detaliate despre glandele suprarenale, citiți cartea lui Anthony William The Healing Medium ). Veți găsi informații mai detaliate în articolul: „Ashwagandha” .

Alge roșii: Acest antiviral puternic ajută la îndepărtarea metalelor grele, cum ar fi mercurul, din organism și reduce încărcătura virală EBV.

Extract de urzică : cu micronutrienți vitali pentru sânge și pentru sistemul nervos central (în special pentru creier), această plantă puternică adaptogenă este, de asemenea, antiinflamatoare pentru organele infectate cu EBV. Este un uimitor restaurator al homeostaziei - reechilibrarea organismului, astfel încât totul să funcționeze mai bine, inclusiv sistemul limfatic, ficatul și sângele. Citiți articolul: „Proprietățile medicinale ale urzicii” .

Adapto B-complex : Acestea sunt vitamine esențiale pentru sistemul endocrin, deși rolul lor real important este în susținerea sistemului nervos central, care este bombardat de neurotoxinele EBV .

Magneziul : Acest mineral de homeostazie este responsabil pentru menținerea unui echilibru în producția de hormoni tiroidieni, astfel încât să nu producă nici prea mult, nici prea puțin hormon. De asemenea, poate fi util în reducerea simptomelor neurologice.

Vegan Omega 3 (EPA și DHA) : Acești acizi grași omega-3 întăresc sistemul endocrin și ajută la întărirea sistemului nervos central, astfel încât acesta să fie mai puțin susceptibil la deteriorarea cauzată de excesul de adrenalină care poate rezulta din boli ale glandei tiroide, niveluri ridicate de stres în viața ta, sau ambele. Rețineți că EPA/DHA este doar o parte a sănătății creierului. În ciuda unei teorii în creștere conform căreia omega-3 sunt totul, adevărul este că cea mai mare parte a sprijinului pentru creier vine din carbohidrați sănătoși, cum ar fi alimentele pe care le-am descris în articolul „Alimente puternice pentru vindecarea tiroidei . De asemenea, asigurați-vă că cumpărați o versiune pe bază de plante (nu pește).

Fucus: O altă alge care oferă oligoelemente ușor digerabile pentru tiroida, precum și iod, care acționează ca un antiseptic EBV, astfel încât celulele virusului să moară, îmbunătățind în cele din urmă funcția tiroidiană. Îndepărtează metalele grele toxice din tractul intestinal, ceea ce ajută la înfometarea EBV .

Seleniu: În loc să omoare EBV, acest supliment ajută prin întărirea țesutului tiroidian pentru a-l proteja de cicatricile cauzate de virus. De asemenea, întărește sistemul imunitar general, întărește și susține sistemul nervos central, iar prin sprijinul său pentru glanda tiroidă ajută la stimularea producției de hormoni tiroidieni T4 și T3.

Curcumină : Prin întărirea sistemului nervos central și periferic al organismului, această componentă a turmericului acționează ca un antiinflamator și reduce umflarea nervilor cauzată de neurotoxinele EBV. Veți afla mai multe despre turmeric în articolul: „Proprietățile medicinale ale turmericului și curcuminei” .

Crom: Sprijinind glandele suprarenale, tiroida și restul sistemului endocrin, acest supliment nutritiv susține, de asemenea, funcția pancreatică și hepatică pentru a vă stabiliza sistemul în lupta împotriva EBV .

Vitamina D3 : Adăugarea acestei vitamine ajută la stabilizarea sistemului imunitar și la împiedică să reacționeze excesiv la invadatori precum EBV. Nu exagera însă. După cum explică Anthony William în cartea sa „Cele mai sănătoase alimente” , megadozele de vitamina D nu sunt productive.

Mangan: un supliment alimentar important pentru producerea hormonului tiroidian T3 și pentru întreținerea glandei pituitare a sistemului endocrin.

Sirop de soc : un supliment alimentar excelent pentru intarirea sistemului imunitar. Veți afla mai multe despre acest aliment medicinal în articolul: „Bătrânul negru” .

Trifoiul Roșu: Această plantă ușor disponibilă este miraculoasă pentru curățarea și purificarea ficatului, a sistemului limfatic și a splinei de neurotoxinele EBV .

Ginseng siberian: Oriunde se află glandele suprarenale în acest moment în ceea ce privește funcționalitatea, această plantă le oferă sprijin. Poate ajuta la reducerea undelor suprarenale care alimentează EBV și ard neurotransmițătorii, ceea ce înseamnă că ajută la prevenirea deteriorarii neurotransmițătorilor care contribuie la simptome precum ceața creierului .

Anason stelat: Acest condiment antiviral ajută la distrugerea EBV din ficat.

Cupru: Acesta este un supliment pe care Anthony William nu-l recomandă des, deoarece oamenii de obicei au deja mult cupru, atât sub formă de oligoelement, cât și de metalul greu toxic. Cu toate acestea, dacă simțiți că încărcătura dvs. toxică de cupru este suficient de scăzută și dacă faceți o detoxifiere cu metale grele , probabil că puteți lua niveluri foarte scăzute de cupru ionic pentru a ajuta la prevenirea EBV . Luarea unei doze foarte mici de cupru mineral ionic de înaltă calitate poate fi, de asemenea, utilă în slăbirea și eliminarea cuprului toxic de metal greu din sistemul dumneavoastră care hrănește virusul.

Rubidiu: Suplimentarea cu Rubidiu ajută la stabilizarea producției de hormoni tiroidieni și susține glandele suprarenale.

Bacopa (Brahmi): Această plantă ajută la producerea hormonilor tiroidieni și la conversia T4 în T3.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;

„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;
„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
[VIDEO] AI TIROIDITA LUI HASHIMOTO? – VORBE ANTHONY WILLIAM
Această afecțiune este cauzată de virusul Epstein-Barr (EBV), care se găsește în glanda tiroidă. Provoacă leziuni celulare pe măsură ce pătr
Mai multe
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
[VIDEO] CUM SE FOLOSEȘTI MAMA MâINE ȘI ASHWAGANDA PENTRU STRESS - VORBEȘTE ANTHONY WILLIAMS
Întâmpinați dificultăți? Sau întâmpinați în mod regulat dificultăți în viața ta? În aceste momente, corpul nostru are nevoie de mai mult spr
Mai multe
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
[VIDEO] UNEALĂ PUTERNICĂ ȘI TEHNICĂ PENTRU TRATAMENTUL APHTA ȘI AFTA BUNALĂ
Agenții patogeni din familia virusului herpetic pot provoca răni în gură, limbă și gât, inclusiv simptome cum ar fi durere în gură, durere î
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.