„Prima mea întâlnire cu cancerul a fost când aveam patru ani, când am primit pentru prima dată darul meu al Duhului. Stăteam la masa din sufragerie când mi-a apărut Spiritul și mi-a spus să-i spun bunicii că are cancer pulmonar. Chiar dacă nu știam ce înseamnă termenul, l-am repetat, spre uimirea tuturor de la masă. Doctorul a confirmat curând că revelația mea era adevărată.

Apoi l-am întrebat pe Duhul cum s-a întâmplat asta. De ce a făcut bunica mea cancer? Spiritul a răspuns că este o combinație a virusului Epstein-Barr (EBV) , plus diverse toxine sub formă de metale grele, DDT și alte pesticide, solvenți, materiale plastice și produse petroliere. Cuvintele îmi erau străine la acea vârstă fragedă, deși îmi dădeam seama că erau serioase. De atunci, tot timpul în care am avut acest dar, am luat personal cancerul. De-a lungul anilor, am ajutat nenumărați oameni care s-au luptat cu cancerul să găsească răspunsuri, siguranță și vindecare.

Am fost întrebat de ce nu am atins subiectul cancerului în cărțile mele anterioare. De fapt, subiectul cancerului apare în ambele cărți, mai ales în The Best Foods , unde zeci de alimente sunt menționate pentru proprietățile lor de combatere a cancerului, cu alimente vindecătoare pentru forme specifice de cancer, inclusiv cancerul glandei tiroide. Înțeleg de ce oamenii vor mai mult. Cancerul este un subiect mare și înfricoșător și rămâne un mister pentru cercetarea medicală și știință. Nu există răspunsuri la întrebarea de ce există sau cum să te protejezi pe tine și pe cei dragi, așa că oamenii rămân cu multe întrebări fără răspuns.

Cu fiecare carte vreau să includ cât mai multe informații de vindecare posibil. Îmi propun să vă ofer toate perspectivele pe care le pot deodată, dar apoi mă confrunt mereu cu realitatea: că este o singură carte și nu pot încadra tot ce este de spus. Până acum, pur și simplu nu a fost loc pentru o examinare mai detaliată a cancerului. Cred că în sfârșit este timpul ca asta să se schimbe.”

Anthony William: „Mediul de vindecare: vindecarea glandei tiroide” .

Trecutul nu atât de îndepărtat

Din diverse surse veți afla că cancerul a făcut întotdeauna parte din istoria umanității. Potrivit acestor surse, cancerul a interferat cu viața de 500, 1000 de ani și chiar din cele mai vechi timpuri. Îți vor spune că cancerul poate fi găsit în mumii și, într-o zi, chiar îți vor spune că cancerul a fost găsit într-un om din caverne găsit păstrat în gheață timp de zeci de mii de ani.

Adevărul este că cancerul malign este un fenomen relativ recent. Deși vechile tumori ar fi putut pune viața în pericol dacă ar fi crescut în așa fel încât să interfereze cu funcția organelor, ele nu au fost cauzate de celulele canceroase, ci erau benigne. Când grecii antici au folosit cuvântul care în cele din urmă a dat naștere cuvântului englezesc „cancer”, ei nu au vrut să spună ceea ce ne referim astăzi când spunem „cancer”. Termenul lor a fost un termen general pentru toate bolile în care cineva era bolnav, nu și-a revenit și chiar a murit fără explicații. Tumorile – tumori benigne – au fost doar o mică parte a acestei definiții. Tumorile la acea vreme s-au format din cicatrici vechi de la răni și din metale grele toxice care saturează țesutul viu. Adevăratele origini ale cancerului malign datează doar din timpul Revoluției Industriale.

De ce ne spun ei altfel? De ce suntem făcuți să credem că cancerul este practic preistoric? Pentru că dacă credem că cancerul a fost cu noi încă de la începutul omenirii, atunci ne vom gândi că predispoziția la el este scrisă în genele noastre și de aceea noi suntem cei care trebuie să ne asumăm vina. Dacă suntem convinși că creăm cancerul în noi înșine sau că cancerul este vina noastră pentru că suntem ființe umane fragile, nu vom căuta mai mult răspunsurile pe care nu ar trebui să le cunoaștem.

Meriți răspunsuri, așa că haideți să scoatem împreună misterul cancerului tiroidian.

Virusul cancerului tiroidian

În 98% din cazuri, cancerul este cauzat de un virus și de cel puțin un tip de toxină. Există mulți viruși care pot fi legați de cancer. EBV este unul dintre ele și în combinație cu toxinele este virusul responsabil de cancerul tiroidian. (EBV este, de asemenea, responsabil pentru cancerul de sân, cancerul de ficat, aproape toate cancerele pulmonare, cancerul pancreatic, cancerul de colon, cancerul de prostată, cancerul de reproducere feminin, leucemie și multe altele).

Este ușor de crezut că o mamă și o fiică care arată și sună la fel și ambele dezvoltă cancer tiroidian în timpul vieții au același cancer din cauza genelor. Aceasta este ceea ce ar trebui să gândim, deoarece ne împiedică să examinăm sursele externe.

Desigur, trăsăturile faciale și corzile vocale sunt moștenite genetic, dar bolile nu. Iată ecuația reală: virus + toxine = cancer

Când un anumit virus are combustibilul potrivit sub formă de anumite toxine, poate duce la cancer. Observați că genele nu iau deloc în considerare această ecuație? Ceea ce comunitatea medicală interpretează ca genetică predispozantă a cancerului este de fapt transmiterea de viruși și toxine de la o generație la alta sau expunerea la aceiași viruși și toxine în cadrul unei familii în care familia trăiește împreună. Este posibil ca mama și fiica să fi moștenit EBV prin linia familiei, iar apoi, în copilăria fiicei, ambele să fi fost expuse la toxine nocive care au alimentat virusul.

Pentru a vedea cum virusul Epstein-Barr a devenit parte a ecuației cancerului, să ne întoarcem la dezvoltarea istorică a EBV. Mai întâi, a venit Revoluția Industrială și, odată cu ea, dezvoltarea de noi compuși chimici încărcați cu metale grele care au început să polueze lumea și corpul nostru. EBV s-a hrănit cu aceste otrăvuri pentru a încerca să ne protejeze de ele ca virusul bun și loial care era încă. În procesarea acestor otrăvuri, celulele virale procesează de fapt otrăvurile într-o formă mai toxică, eliberându-le în orice țesut care le înconjoară - în ficat, plămâni, pancreas, sân, tiroidă sau în altă parte - pentru a le proteja. Odată eliminate ca produs secundar al EBV, aceste otrăvuri procesate pot servi din nou ca hrană pentru virus. Acest lucru se întâmplă continuu, doar cele mai puternice celule ale virusului supraviețuind și înmulțindu-se - cele care pot tolera otrăvuri din ce în ce mai puternice.

Când EBV se modifică pentru prima dată în acest fel, nu este încă canceros. Tumorile benigne se puteau forma din țesutul uman mort ucis de produsul secundar otrăvitor al EBV și, în cea mai mare parte, asta a fost. (Malignitatea EBV era încă extrem de rare. Cele care s-au format au fost rezultatul primei tulpini mutante de EBV care a intrat în contact cu compuși chimici experimentali timpurii.) Ceea ce a făcut cu adevărat această perioadă a fost să pregătească scena pentru ca, în cele din urmă, unele tulpini de EBV. devin canceroase atunci când întâlnesc combustibilul potrivit.

Pe măsură ce anii au progresat și am intrat în a doua jumătate a secolului al XIX-lea, virusul a devenit și mai puternic. La sfârșitul secolului al XIX-lea, au apărut mai multe creații chimice industriale, de data aceasta fungicide experimentale, erbicide și antibiotice, care au dus EBV la un nou nivel, forțând virusul să se transforme într-unul care nu mai era de folos organismului nostru. Cu acești noi compuși chimici ca combustibil, deșeurile toxice ale EBV devin mai toxice ca niciodată. Când acest produs secundar viral a saturat țesutul viu al oricărei părți a corpului în care se afla la un moment dat - de exemplu, glanda tiroidă - formarea de cheloizi și tumori benigne din țesutul deteriorat, cicatrizat și celulele umane moarte începe să se producă. apar.mai des. În același timp, EBV a suferit mutații pentru a putea tolera propriile deșeuri toxice procesate. Deja începe să aibă grijă de el însuși.

Pe măsură ce secolul 20 a progresat, unele tulpini de EBV au devenit cunoscute că provoacă cancer. Și în ultimii peste 100 de ani, aceste tulpini de EBV au continuat să se transforme pe măsură ce consumă tipuri de toxine mai sofisticate și mai noi.

Puteți citi mai multe despre primii ani ai virusului Epstein-Barr în articolul: „Bolile tiroidiene – cum a început totul” . 

Cum se formează cancerul tiroidian?

Când cineva este infectat cu una dintre tulpinile mutante de EBV care poate provoca cancer, tulpina continuă să sufere mutații în organism dacă are combustibil adecvat sub formă de toxine. Virusul preia toxine pe drum și trece prin acest proces de reciclare, eliberând otrăvuri care sunt mai puternice decât atunci când au intrat în el, aproape ca procesul de sinteză prin încercare și eroare pe care companiile chimice îl folosesc pentru a crea compuși chimici noi, puternici. Acest lucru sună probabil similar cu descrierea din articolul Adevărul tiroidian a modului în care sunt produse neurotoxinele și dermatotoxinele și este. Diferența este că tulpinile de EBV care cauzează cancer tind să producă mai puține neurotoxine și dermatotoxine decât alte soiuri de EBV. În schimb, au scopul de a procesa toxinele în otrăvuri mai generale care dăunează celulelor. Dacă virusul se află în glanda tiroidă în acest moment, otrăvurile procesate vor satura zona glandei în care se află celulele virusului, dăunând țesutului tiroidian. Virusul va înghiți celulele țesuturilor moarte care sunt pline de otrăvuri procesate și o mare parte din virus va începe să moară din cauza toxicității - de fapt, în această etapă, încărcătura virală din tiroida poate scădea cu 50 până la 70%.

Începe un nou ciclu. Celulele EBV care supraviețuiesc vor fi cele mai bine echipate pentru a face față otrăvurilor. Se vor hrăni cu orice toxine vechi sau noi din corpul infectat. În plus, subprodusul lor viral – de data aceasta și mai puternic după un alt ciclu de procesare – va satura din nou țesutul tiroidian, ucigând unele dintre celulele sănătoase ale organului, iar virusul va consuma și aceste celule de țesut saturate cu otravă. Celulele EBV care nu pot tolera toxicitatea crescută vor muri și noua rundă de supraviețuitori va fi chiar mai puternică decât cea anterioară.

Va începe un al treilea ciclu. De data aceasta, pe măsură ce virusul resintetizează și procesează un nou lot de otrăvuri, saturează din nou țesutul tiroidian adiacent și consumă celulele tiroidiene toxice, moarte rezultate. În loc să moară în mod normal, la fel ca celulele virale din ciclurile anterioare care au avut loc cu șase luni până la doi ani mai devreme, celulele virale care sunt otrăvite de data aceasta își ating capacitatea de mutație. Ca ultimă metodă de supraviețuire, atunci când nu mai sunt capabile să se mute, aceste celule virale pe moarte produc un compus chimic enzimatic care le transformă în celule canceroase vii. Acum, în loc să fie în pragul morții, au viață după moarte.

Cu structuri noi, aceste celule consumă celulele tiroidiene prelucrate – încărcate cu otravă – pentru a se reproduce și a se înmulți, de data aceasta ca cancer. Pe măsură ce fac acest lucru, celulele canceroase eliberează, la rândul lor, o nouă substanță biochimică enzimatică în țesutul tiroidian din apropiere, transformând încet și aceste celule umane în cancer.

Atât ex-celule canceroase virale, cât și ex-celule canceroase umane au viață în ele și se unesc pentru a supraviețui. În aceste grupuri au nevoie de hrană. Are loc un proces de angiogeneză, în care se formează vase de sânge mici - la fel ca venele minuscule dintr-o frunză - pentru a aduce nutrienți peste membrana microscopică care ține grupurile de celule canceroase împreună. (Angiogeneza ca concept a fost descoperită de știința și cercetarea medicală, deși detaliile pe care le analizăm în acest articol nu sunt încă cunoscute.)

Între timp, există încă celule active EBV în glanda tiroidă care nu au devenit canceroase. Ei continuă să circule consumând și re-consumând toxine, iar produsele lor reziduale pot continua să omoare țesutul tiroidian viu. Vasele masei celulare canceroase vor aspira atât otrăvurile procesate, cât și celulele umane moarte ca combustibil, permițând formarea unei tumori maligne sau a chistului tiroidian și apoi să crească și să se extindă.

Ambele premise sunt necesare

Să fim clari că EBV nu duce automat la cancer tiroidian. În primul rând, doar anumite tulpini mutante ale grupelor 4 și 5 de EBV pot forma celule canceroase. În al doilea rând, o varietate deosebit de puternică de toxine trebuie, de asemenea, inclusă în ecuație. După cum puteți vedea în procesul pe care tocmai l-am analizat, EBV are nevoie de combustibil la fiecare pas pentru a progresa către dezvoltarea cancerului.

Nu ar trebui să ne gândim prea mult la toxinele implicate în cancer. Nu trebuie să știm că le moștenim. În schimb, așa cum am spus, trebuie să credem că cancerul este genetic. Dacă este genetică, atunci este vina noastră, iar dacă este vina noastră, nimeni altcineva nu va plăti prețul. Luați în considerare mezoteliom, un cancer cauzat de expunerea la azbest (unul dintre puținele tipuri de cancer rare care nu necesită un virus). Când cauza mezoteliomului a ieșit la iveală, companiile au fost nevoite să strângă un fond de mai multe miliarde de dolari pentru pacienții și familiile afectate de acest cancer. Aceasta este doar o toxină industrială. Acum imaginați-vă dacă fabricile industriale responsabile pentru producerea tuturor diferitelor toxine care alimentează EBV ar fi expuse. Doar cercetarea EBV și a mutațiilor sale va costa miliarde. Ar fi dezastruos. Vor urma procese colective, vor trebui create zeci de fonduri de mai multe trilioane de dolari, iar industriile vor trebui să plătească prețul pentru ultimii 150 de ani de dezvoltare a cancerului.

Deci, în loc să iasă la iveală adevărul despre cum se dezvoltă diferite tipuri de cancer, ni se spune că îl creăm cu ADN-ul nostru sau chiar cu gândurile noastre. Cercetarea medicală și știința se concentrează asupra genelor responsabile de cancer și asupra modului de tratare a cancerului odată ce acesta s-a format deja, în timp ce procesul de începere a acestei boli rămâne în întuneric.

Dar acum știi adevărul și are legătură cu toxinele. Atât de multe variabile afectează modul în care se formează și se dezvoltă un cancer EBV (sau orice alt virus). Are cineva mai multe dioxine în organism? Mai multe metale grele, mai multe pesticide, mai multe produse farmaceutice? Ce feluri? Ce otrăvuri se moștenesc prin liniile de familie? Apoi, dacă există un virus - care este tulpina? Cât de mult a mutat? Dacă cineva are mai puține toxine și o tulpină a virusului care este mai puțin agresivă, cancerul său poate să nu fie la fel de devastator și, invers, cancerul se poate dezvolta mult mai repede. În plus, ar trebui luat în considerare sistemul imunitar – este compromis sau este încă puternic? Dacă vrem să facem progrese mari în înțelegerea cancerului ca societate, aici se vor concentra cercetările medicale și știința.

O formulă de vindecare

Formula „virus + toxine = cancer” poate suna surprinzător. Nu-ți face griji pentru ea. Este mult mai puțin înspăimântător decât să nu știm cum sau de ce ne lovește cancerul.

Să presupunem că aflați despre un bărbat de 90 de ani care a fumat timp de 70 de ani și nu a dezvoltat niciodată cancer pulmonar. Deși fumatul poate să fi avut multe alte efecte negative asupra sănătății sale, cancerul nu a fost printre ele. Atunci ia în considerare cineva care a dezvoltat cancer pulmonar și nu a fumat nicio zi în viața sa, în ciuda faptului că a fost expus la alte tipuri de toxine. Ce îi diferențiază pe cei doi? Până acum ați spune probabil că răspunsul este un mister și cel mai probabil se rezumă la genetică. În lumina acestui articol, puteți spune că cel care nu a făcut cancer a fost cel fără virus. Și această cunoaștere te pune în controlul propriei vieți – cu siguranță o opțiune mai bună decât a trăi în frică. Indiferent dacă doriți să preveniți cancerul tiroidian sau să gestionați cancerul tiroidian care a apărut deja, știți deja pașii pe care trebuie să îi luați: (1) să vă reduceți încărcătura virală și (2) să eliminați toxinele din organism. Mediul de vindecare: cartea Vindecarea tiroidei vă oferă posibilitatea de a face ambele.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;

„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
[Video] Anthony William dezmintă miturile de detoxifiere
Ți s-a spus că nu te simți bine pentru că te detoxifiezi?! Ați auzit teoria că detoxifierea prea rapidă este dăunătoare?! Știți de unde înce
Mai multe
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
[VIDEO] ELIXIR DE PIELE DE ANTHONY WILLIAMS - ÎMBUNĂTĂȚEște PRODUCȚIA DE COLAGEN ȘI SĂNĂTATEA PIELEI
Acest elixir este un produs puternic de îngrijire a pielii. Stresul oxidativ poate acumula toxine și poate slăbi baza dermului. Pentru ca pi
Mai multe
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
[VIDEO] ANTHONY WILLIAMS FACE UN SMOOTHIE VERDE ȘI TERAPIE DE ȘOC CU NOUA PUTEREA IMUNĂ MICRO-C
Adaugă noua pudră Micro-C Immune Power de la Vimergy® la smoothie-ul tău verde sau la Terapia de șoc cu vitamina C pentru o sănătate mai bun
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.