BOLI TIROIDEI - COMPLICAȚII SUPLIMENTARE (PARTEA 2)

BOLI TIROIDEI - COMPLICAȚII SUPLIMENTARE (PARTEA 2)

Continuarea articolului „Boli tiroidiene - complicații suplimentare (partea 1)

În partea anterioară a articolului, am analizat condițiile de sănătate însoțitoare care apar la persoanele care suferă de boli tiroidiene și în special cele legate de sistemul reproducător feminin. În a doua parte a articolului, vom acorda atenție altor afecțiuni suplimentare de sănătate care sunt confundate cu probleme separate - probleme cu vindecarea leziunilor fizice, afecțiuni neuroinflamatorii, diabet, hepatită etc.

Este extrem de deprimant pentru oricine să primească mai multe diagnostice. Realitatea este că există șanse foarte mari ca acestea să nu fie simptome și afecțiuni foarte separate, fără legătură, ci mai degrabă că toate provin din aceeași sursă.

Mutația genei MTHFR

Dacă ați fost diagnosticat cu o mutație a genei MTHFR, ar trebui să rețineți că, în ciuda a ceea ce auziți în altă parte, nu este, din punct de vedere tehnic, o mutație a genei. Ceea ce se întâmplă de fapt este că o infecție virală, cel puțin cu EBV ( în funcție de persoană, eventual cu un virus suplimentar ), de-a lungul timpului a afectat ficatul, care la rândul său a afectat procesul de producție și absorbția vitaminei B12 și a altor cheie, nutrienți importanți din organism. Acest lucru crește nivelurile de homocisteină, rezultând un rezultat pozitiv pentru mutația genei MTHFR în testele extrem de nesigure, noi și moderne de astăzi. Practic, este doar un alt test (neconcludent) pentru inflamație precum cele pe care le-am discutat în articolul „ Testele de ghicire a tiroidei” . Odată ce infecția dumneavoastră virală este controlată sau eliminată, testul de mutație genetică se va schimba și va arăta că nu aveți mutația genetică - dovada că nu ați avut niciodată una. Este un subiect fierbinte, având în vedere că diagnosticele de mutații genetice sunt în creștere, iar medicii buni și alți practicieni investesc mult timp și energie în această teorie încă confuză. ( Am oferit mai multe despre acest subiect în articolul „Metilarea și mutația genelor” .)

Leziuni care nu se vindecă

Dacă o rană care pare că ar fi trebuit să se vindece cu mult timp în urmă vă provoacă în continuare durere și suferință, vă puteți simți foarte deprimat dacă medicii nu își pot da seama de ce nu vă simțiți mai bine și cei dragi nu înțeleg de ce. nu mai esti bine. Foarte des, oamenii în această situație suferă de prejudecățile și suspiciunea celorlalți, că își inventează durerea, că mențin trauma pentru atenție sau frică sau că nu se străduiesc suficient să se vindece. Nu lasa acea mentalitate sa aiba peste tine! Acestea nu sunt motivele reale ale suferinței tale continue.

Când sunt rănite, învelișurile de mielină care acoperă nervii din zona leziunii sunt rupte ca fire de fire, ceea ce face ca firele de păr minuscule de la rădăcinile nervoase să se desprindă și să atârne sau să iasă din nervi. Astfel de nervi răniți declanșează un hormon de „alarma” care este menit să cheme mecanismele de vindecare ale corpului tău în ajutor. Cu toate acestea, atunci când există EBV în corpul tău , detectează și acest hormon și se grăbește să profite de el și să țintească nervii. Firele de păr deteriorate oferă EBV deschiderile de care are nevoie pentru a se atașa de nervi și le mențin inflamate pentru o perioadă lungă de timp - uneori ani dacă nu sunt luate măsurile adecvate pentru a vă trata EBV.

Dacă ați intrat în stadiul patru al EBV, neurotoxinele virale vor fi, de asemenea, eliberate în cantități mari și vor provoca probleme nervoase ca niciodată, chiar și fără răni. După cum ați citit deja în simptomele anterioare, cum ar fi anxietatea, furnicăturile și amorțelile și amețelile, nivelurile ridicate ale acestor neurotoxine în sânge creează nervi sensibilizați, alergici și inflamați doar prin apropiere. Rezultatul este vindecarea extrem de dificilă a rănilor atunci când EBV este activ în corpul dumneavoastră. Odată ce scapi de virus, poți merge mai departe.

Fibromialgie

Durerea, suferința, sensibilitatea, oboseala și rigiditatea fibromialgiei sunt rezultatul neurotoxinelor EBV din stadiul patru care creează inflamația cronică atât a sistemului nervos central, cât și a nervilor din întregul corp. Acest lucru poate duce la fisuri minore, lacrimi și fire de păr expuse la rădăcină care creează pete sensibile pe nervi. Unele tulpini agresive de EBV merg atât de departe încât se leagă de aceste puncte slabe, creând și mai multă inflamație și durere.

Sindromul de oboseală cronică (SFC), sindromul de oboseală cronică și de disfuncție imună (CFIDS), encefalomielita mialgică (ME), intoleranța sistemică la efort (SEID)

Pe măsură ce comunitatea medicală încearcă din ce în ce mai mult să înțeleagă această oboseală epică care a fost odată definită ca lene, afecțiunii primesc nume suplimentare. Adevărul este că CFS, sau orice nume l-ați numi, este oboseala neurologică a unei infecții cronice cu EBV în stadiul patru . Neurotoxinele virale inflamează și epuizează sistemul nervos central, creând epuizare care este adesea confundată cu oboseala suprarenală ( pentru mai multe informații despre distincție, vezi explicația simptomului „Oboseală” din articolele anterioare ). În formele lor mai agresive, neurotoxinele provoacă encefalită ușoară ( care este nedetectabilă prin RMN sau CT ), care creează oboseală și mai severă. ( Veți găsi mai multe despre subiect în articolul „Sindromul de oboseală cronică” . )

Eczeme și psoriazis

Toate aceste afecțiuni ale pielii se reduc de fapt la probleme medicale nediagnosticate ale ficatului. Nu sunt probleme ale enzimelor hepatice pe care un medic le va detecta cu ajutorul analizelor de sânge de bază disponibile, care nu detectează prea mult din ceea ce se întâmplă cu acest organ complex. Mai degrabă, eczema și psoriazisul se datorează unui agent patogen - de obicei EBV - din ficat care se hrănește cu niveluri ridicate de cupru toxic din acesta, precum și depozite vechi de DDT și alte pesticide. Când virusul se hrănește cu aceste otrăvuri, eliberează o dermatotoxină puternică care se ridică pe piele, provocând erupții cutanate severe, descuamare, crăpare, iritare și mâncărime.

În mod ideal, ficatul ar filtra aceste dermatotoxine ca și alte deșeuri, iar tractul intestinal și rinichii le-ar elimina din organism. Cu toate acestea, atunci când EBV copleșește ficatul și restul corpului, procesele normale de detoxifiere sunt întrerupte, astfel încât aceste toxine ajung să încerce să iasă prin piele. Cu cât starea ficatului este mai proastă, cu atât eczema sau psoriazisul sunt mai puternice , deoarece funcționarea afectată a ficatului înseamnă că sunt eliberate mai multe dermatotoxine. Persoanele cu eczeme sau psoriazis mai severe sunt, de asemenea, mai predispuse la căderea părului scalpului. ( Veți afla mai multe despre subiect în articolul „Eczeme și psoriazis” . )

lupus

Comunitatea medicală nu a reușit încă să determine ce cauzează această afecțiune inflamatorie, așa că este etichetată greșit ca autoimună. Acesta nu este deloc cazul. Lupusul nu este o dovadă că sistemul imunitar se încurcă și vizează organismul. Adevărata cauză a lupusului este EBV . În esență, lupusul este o reacție alergică la produsele reziduale ale virusului: dermatotoxine ( de unde și problemele pielii asociate atât de des cu lupusul ), neurotoxine, subproduse și cadavre virale. Când prea multe dintre aceste depozite se acumulează în timp, atunci până la a treia etapă a EBV, organismul poate deveni hipersensibil la ele, ceea ce duce la diferite simptome de inflamație. De asemenea, crește nivelurile de homocisteină, ceea ce provoacă fals pozitive în testele de mutație genetică. ( Când eliminați EBV, aceste teste de mutație genetică revin la normal. )

Deoarece lupusul începe în stadiul trei, când EBV vizează și glanda tiroidă, oricine are lupus are și o glanda tiroidă afectată, indiferent dacă știe sau nu.

Scleroza multiplă (SM)

Virusul Epstein-Barr este cauza ascunsă a SM . Există două tipuri de EBV care duc la acest diagnostic: (1) Cu acest tip de EBV, o persoană prezintă simptome neurologice, cum ar fi slăbiciune la nivelul picioarelor și brațelor, tremurări ușoare și amorțeală și furnicături severe. Ele sunt rezultatul neurotoxinelor EBV care inflamează diferiți nervi din organism. Este de obicei diagnosticată ca SM ( sau boala Lyme ), chiar dacă nu sunt vizibile leziuni la scanările medicale. (2) Acest alt tip de EBV ajunge la creier, unde provoacă leziuni, forme ușoare de encefalită și simptome foarte asemănătoare cu tipul anterior. Dacă sunteți diagnosticat cu leziuni cerebrale, nu vă fie frică de ele. Sute de mii de oameni au diverse leziuni cerebrale, de la mici la mari, și continuă să-și trăiască viața. În multe cazuri, simptomele care însoțesc acest tip de EBV nu sunt de la leziunile în sine. Ele sunt, de asemenea, una dintre acele neurotoxine EBV.

Deoarece SM apare în stadiul patru EBV, persoanele cu această afecțiune au și o problemă cu tiroida, indiferent dacă este diagnosticată sau nu. Cel mai bun mod de a face față oricărui tip de diagnostic de SM și a problemei tiroidei este de a face față prezentului EBV și de a întări sistemul nervos. ( Pentru mai multe informații despre MS , consultați capitolul despre aceasta din cartea „Mediul de vindecare” ).

boala Lyme

În funcție de medicul dumneavoastră, unele simptome pot fi diagnosticate ca SM, fibromialgie, sindrom de oboseală cronică , artrită reumatoidă, scleroză laterală amiotrofică (ALS) , infecție parazitară, lupus sau boala Lyme. Deoarece toate aceste afecțiuni sunt cauzate de viruși, liniile dintre aceste diagnostice sunt adesea neclare. Așa este: așa cum dezvăluie Anthony William în prima sa carte, boala Lyme este virală, nu bacteriană. Nu spunem acest lucru pentru a anula progresul înregistrat în comunitatea medicală care a venit din recunoașterea multor oameni care suferă de simptomele bolii Lyme și depunând eforturi pentru a găsi un remediu pentru acestea. Următorul pas va fi ca cercetarea medicală să dezvăluie că cauza simptomelor bolii Lyme este virală, iar bacteriile sunt prezente doar accidental. Simptomele bolii Lyme la majoritatea oamenilor sunt cauzate de EBV , deși toți ceilalți viruși din familia virusului herpetic le pot provoca, de asemenea, inclusiv HHV-6, până la HHV-9, HHV-10, HHV-11 și nedescoperiți. HHV- 12. Surprinde! Dacă ceea ce ai citit te șochează, consultă capitolul despre boala Lyme din The Healing Medium , unde vei găsi răspunsuri la toate întrebările tale.

Dacă ați citit deja acest capitol, este posibil să fi observat că lista ei de declanșatoare a bolii Lyme arată foarte asemănătoare cu declanșatoarele de virus tiroidian din articolul Thyroid Truth. Acest lucru se datorează faptului că atât boala Lyme, cât și boala tiroidiană sunt virale, deci există o mulțime de suprapuneri în ceea ce provoacă simptomele lor.

Artrita reumatoidă (AR)

Această umflare, durere, rigiditate și uneori deformare a articulațiilor nu este o boală autoimună - această explicație pentru RA nu ar putea fi mai departe de adevăr. Corpul nu se confundă și începe să-ți atace articulațiile. Mai degrabă, există o varietate specifică de EBV care invadează țesutul conjunctiv, articulațiile și tendoanele în a patra etapă, provocând inflamație, ceea ce este o dovadă că corpul tău încearcă să țină invadatorul la distanță. Umflarea degetelor, vertebrelor cervicale și altele asemenea este un semn că sistemul imunitar luptă pentru a împiedica virusul să pătrundă mai adânc și să provoace leziuni permanente ale nervilor și țesuturilor. În formele sale mai blânde, aceasta se poate manifesta ca dureri și dureri misterioase. În formele avansate, oamenii suferă de umflare severă a articulațiilor și un diagnostic de artrită reumatoidă.

Tulburări ale țesutului conjunctiv (inclusiv sindromul Ehlers-Danlos)

Aceste afecțiuni sunt cauzate de o varietate de EBV din a patra etapă (uneori din a treia etapă) care se hrănește cu diverse toxine din ficat, inclusiv DDT acumulat și alte pesticide, mercur și unii solvenți. Multe dintre ele pot fi transmise prin linia familiei, moștenite din generațiile trecute. Pe măsură ce virusul se dezvoltă pe acest amestec de combustibil, eliberează atât neurotoxine, cât și o toxină specifică de țesut conjunctiv - o combinație care slăbește țesutul conjunctiv și simultan inflamează nervii. Deoarece aceasta este o etapă târzie a bolii EBV, este un semn că aveți și probleme cu tiroida, deși nu este un simptom tiroidian.

Sarcoidoza

Unele soiuri de EBV sunt mai puțin concentrate pe sistemul nervos central și se concentrează în schimb asupra sistemului limfatic și a organelor. În aceste cazuri, când virusul progresează în faze și stadii ulterioare, multe celule virale sunt, de asemenea, lăsate în urmă pentru a ataca și inflama ganglionii limfatici din jurul plămânilor, inimii, ficatului și gâtului, creând umflături și cicatrici în întregul sistem limfatic și în jurul acestuia. organele. Acest lucru duce la sarcoidoza virală în stadiul patru, ceea ce înseamnă că sarcoidoza este un indiciu că cineva a dezvoltat și boală tiroidiană în acest moment (etapa trei EBV), deși din nou nu este cauzată de glanda tiroidă.

Fibroza pulmonara, fibroza chistica, boala pulmonara interstitiala

Toate aceste afecțiuni, care afectează adesea plămânii, sunt cauzate de EBV și tulpini rezistente la antibiotice ale cofactorului EBV, bacteriile streptococi - aceeași vinovată a multor probleme comune, inclusiv infecțiile cronice ale tractului urinar (ITU) și faringitii streptococi . În aceste condiții, este extrem de important să evitați ouăle, produsele lactate, grâul și carnea de porc.

Hipoglicemie și diabet de tip 2

Foarte des, diabetul de tip 2 însoțește boala tiroidiană, deoarece EBV , alte toxine și o dietă bogată în grăsimi stresează ficatul, făcându-l lent sau stagnant și incapabil să stocheze glucoza sub formă de glicogen pentru a proteja pancreasul pe care te bazezi pentru insulină. În același timp, pe măsură ce glandele suprarenale compensează în exces glanda tiroidă, tot acest exces de adrenalină arde pancreasul, afectând și mai mult capacitatea acestuia de a produce insulina de care aveți nevoie. Acest lucru duce la un dezechilibru al zahărului din sânge. ( Pentru o explicație completă a hipoglicemiei și a diabetului de tip 2, consultați capitolul lor dedicat din prima carte a lui Anthony William, The Healing Medium .)

Reflux de acid

Când cineva suferă de arsuri la stomac, jumătate din problemă este în stomac și cealaltă jumătate în ficat. Acest lucru se datorează faptului că refluxul de acid este cauzat de fapt de acidul clorhidric scăzut (un acid benefic) din stomac, care apare de obicei atunci când ficatul este afectat de EBV și, prin urmare, nu produce suficientă bilă pentru a ajuta digestia. Ca urmare, crește acizii răi din stomac. Când intră în esofag, senzația este de arsură.

Necunoscut cercetării și științei medicale, EBV poate contribui nu numai la refluxul acid , dar această afecțiune interferează și cu vindecarea tiroidei. Atunci când oamenii au niveluri crescute de acizi stomacali neproductivi din cauza acidului clorhidric scăzut (acidul bun), acești acizi răi tind să se ridice în esofag în timpul somnului, până la gât, unde eliberează amoniac, care poate pătrunde direct în glanda tiroidă și împiedică vindecarea acesteia. ( Veți afla mai multe despre acest subiect în articolul „Tratamentul refluxului acid” . )

Streptococi

Deoarece streptococii sunt un cofactor al EBV , ei prosperă atunci când virusul o face. De aceea, persoanele cu probleme cu tiroida nu sunt străine de problemele sinusurilor, sensibilitatea vezicii urinare, infecțiile tractului urinar (ITU), vaginoza bacteriană, excesul bacterian intestinal subțire (SIBO), sindromul intestinului iritabil (IBS), acnee și dureri în gât . Toate sunt asociate cu bacterii streptococice .

Boala celiaca

Boala celiacă nu este o boală autoimună și nici nu se limitează la sensibilitatea la gluten. Mai degrabă, glutenul de grâu este unul dintre factorii declanșatori ai acestei inflamații a tractului intestinal, care este de fapt cauzată de cofactorul EBV, streptococii . Alte alimente preferate ale streptococilor care se găsesc în intestin sunt ouăle, produsele lactate și porumbul, împreună cu biofilmul, neurotoxinele, plicurile virale, alte resturi de EBV și metalele grele toxice care sunt evacuate din ficat în tractul intestinal. Aceste elemente dau combustibilului streptococilor să crească și să irite.

sindromul Raynaud

Această decolorare a pielii apare ca urmare a unui ficat parțial blocat de EBV și de deșeurile sale care revin în fluxul sanguin. În majoritatea cazurilor de sindrom Raynaud, cineva a avut o infecție cu EBV de lungă durată încă din copilărie și, deși o mare parte a virusului a intrat și a ieșit din glanda tiroidă, o parte din virus rămâne în ficat, cauzând probleme pe termen lung. Când sângele este umplut cu aceste toxine virale, se îngroașă, provocând toxicitate sanguină, iar rezultatul este o circulație proastă la nivelul extremităților, determinând decolorarea acestora. Mulți oameni cu Raynaud experimentează, de asemenea, furnicături ușoare și uneori chiar amorțeală, deoarece sedimentul care se întoarce în sânge conține neurotoxine.

sindromul Cushing

În mediile medicale, se presupune că sindromul Cushing este o disfuncție a glandelor suprarenale, iar acest lucru este adevărat într-o oarecare măsură. Ceea ce rămâne necunoscut deocamdată este cauza rădăcină completă: când ai avut o boală tiroidiană cauzată de EBV de mult timp , glandele suprarenale au petrecut ani de zile în exces încercând să îndeplinească rolul de creatori și echilibratori ai hormonilor tiroidieni. Un ficat stresat de EBV pune, de asemenea, un stres suplimentar asupra glandelor suprarenale. În plus față de acest stres asupra glandelor suprarenale, persoanele cu boala Cushing au experimentat, de obicei, un stres extraordinar în viața lor și alți factori declanșatori, cum ar fi alimentația deficitară, care au slăbit glandele suprarenale. Impinse la limita de aceste surse multiple, glandele suprarenale devin disfunctionale si rezultatul este cresterea in greutate in anumite zone ale corpului, precum si bratele si picioarele flacide. Deși s-ar putea să auzi altfel, adevăratul Cushing apare de obicei atunci când oamenii au între 40 și 60 de ani, din cauza timpului necesar glandelor suprarenale pentru a deveni atât de dezechilibrate.

Hepatita C

Această inflamație cronică a ficatului este cauzată de EBV , care cicatrice organul - o descoperire pe care cercetarea medicală și știința o vor face foarte curând. Din cauza anilor necesari pentru ca EBV să creeze această cicatrice distructivă, în momentul în care se transformă în hepatita C, alte celule EBV au progresat deja spre sau dincolo de tiroidă, adică persoanele cu hepatită C față și cu glanda tiroidă compromisă. Această perioadă lungă de timp pentru a se dezvolta este, de asemenea, motivul pentru care hepatita C apare adesea la persoanele în vârstă.

Fasciita plantara

Când EBV eliberează cantități mari de neurotoxine în organism, aceste neurotoxine se răspândesc și se instalează pe nervii slabi din organism. Dacă ați fost vreodată prea activ și v-ați suprasolicitat picioarele sau v-ați rănit picioarele sau gleznele, fie de la dans, atletism, o entorsă la gleznă sau un accident, neurotoxinele găsesc acești nervi sensibili aproape ca o țintă, provocând inflamație și durere în nervi. ca tibial si sciatic. La mulți oameni, fasciita plantară apare mult timp după leziunea inițială, deoarece leziunea poate să fi avut loc cu ani înainte ca o persoană să aibă o infecție activă cu EBV în stadiu avansat.

Boala glandei paratiroide

Deși cele patru glande mici cunoscute sub numele de paratiroide funcționează separat de tiroida, atunci când merg prost, vinovat este același ca și în boala tiroidiană: EBV . Împreună, aceste glande, fiecare de dimensiunea unei semințe de floarea soarelui decojite, sunt responsabile pentru menținerea unui nivel echilibrat de calciu în organism, în primul rând prin reglarea nivelului de calciu din sânge. Boala tiroidiană înseamnă de obicei că una sau mai multe dintre aceste glande au devenit inflamate, mărite, calcificate, formate chisturi sau tumori ca urmare a infecției cu EBV (cercetarea medicală și știința încă nu știu care este cauza), ducând la perturbarea calciului . sistem de producție și control în organism.

Există o legătură între tiroidă și glandele paratiroide: atunci când organismul produce noduli tiroidieni pentru a încerca să protejeze celulele EBV, paratiroida este implicată. Amintiți-vă că nodulii sunt închisori de calciu - astfel încât glanda paratiroidă poate răspunde la această nodulare prin supraproducția de hormon paratiroidian ( pentru a ajuta organismul să creeze nodulii ) sau, în unele cazuri, prin subproducere ( pentru a proteja rezervele de calciu ), în funcție de nevoile dumneavoastră individuale. Atunci când glanda paratiroidă este hiperactivă în acest caz, de obicei nu apare la teste, deoarece calciul suplimentar este utilizat imediat.

Glanda paratiroidă primește și protecție fizică de la glanda tiroidă - aceste glande trebuie protejate de soare, iar structura pterigoidă a glandei tiroide face această protecție.

La fel ca problemele cu tiroida, problemele paratiroidiene nu apar întotdeauna la teste, așa că există persoane cu hiperparatiroidism nediagnosticat. Una dintre cauzele comune ale acestei afecțiuni este că EBV părăsește glanda tiroidă la sfârșitul celui de-al treilea stadiu și începe să țintească sistemul nervos central. În acest moment, creierul începe să aibă nevoie de mai mulți electroliți pentru a susține funcția neurotransmițătorilor și a impulsurilor electrice, ceea ce declanșează un semnal de la glanda paratiroidă pentru mai mult calciu pentru a susține această funcție suplimentară electrică de care sistemul nervos central are nevoie pentru a face față EBV . Virusul poate viza și glanda paratiroidă în sine, dezactivând-o și provocând direct boala paratiroidă. Toate acestea nu au fost încă dezvăluite de cercetarea medicală și de știință.

Alte articole despre tiroidă:

„Adevărul despre glanda tiroidă” ;
„Bolile tiroidiene – cum începe totul” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 1)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 2)” ;
„Bolile tiroidiene - Explicarea simptomelor (Partea 3)” ;
„Afectiuni tiroidiene – complicații suplimentare (partea 1) ;
„Cancer tiroidian” ;
„[Video] Ai tiroidita lui Hashimoto? - Vorbește Anthony William” ;
„Anthony William despre insomnie și probleme de somn în bolile tiroidiene” ;
„Sfaturile lui Anthony William pentru tratarea problemelor de somn și de ce visele rele sunt bune” ;
„Terapia tiroidiană de 90 de zile a Healer Medium (Partea 1)” ;
„Terapia tiroidiană de 90 de zile a Healer Medium (Partea 2)” ;
„"Teste de ghicire" pentru glanda tiroidă" ;
„Anthony William despre medicamentele tiroidiene” ;
„Anthony William despre viața fără glandă tiroidă” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre iod” ;
„Anthony William dezvăluie adevărul despre zinc” ;
„Alimente puternice vindecătoare pentru glanda tiroidă” ;
„Ce alimente să evitați în bolile tiroidiene” ;
„Ierburi medicinale și suplimente nutritive pentru glanda tiroidă” ;
„Cum ajută sucul de tulpini de țelină cu bolile tiroidiene” ;
„Ceai pentru tratamentul glandei tiroide” ;
„Culion medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Suc medicinal pentru glanda tiroidă” ;
„Smoothie medicinal tiroidian” .

Publicații similare

[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
[VIDEO] CE ESTE ÎN SPATELE BOLILOR DE PIELE ECZEME ȘI PSORIAZUL
În acest videoclip, Anthony William dezvăluie cauza reală a eczemei ​​și psoriazisului, precum și a altor afecțiuni ale pielii. Veți afla ma
Mai multe
[VIDEO] AI ACNEE?
[VIDEO] AI ACNEE?
Ai auzit că acneea este o afecțiune hormonală? Este o credință larg răspândită, dar nu hormonii noștri sunt cei care provoacă acneea. Perioa
Mai multe
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
[VIDEO] AI SINDROMUL DE OBOSEALĂ CRONICĂ FĂRĂ A ȘTI?
Mulți oameni au această boală și nici măcar nu o știu. Oamenii își maschează oboseala cronică cu ciocolată, cafea, ceai, matcha și alte form
Mai multe

Acest blog, conținutul său și toate materialele aferente sunt prezentate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul medical, diagnosticul, tratamentul sau prescripția medicală. Nimic din conținutul sau accesibil din acest blog nu trebuie considerat sfat medical, diagnostic, tratament sau prescripție medicală, nici o promisiune de beneficii, pretenție de vindecare, garanție legală sau garanție a rezultatelor ce urmează a fi atinse. Nu ignora niciodată sfatul medicului și nu întârzia solicitarea acestuia din cauza a ceva ce ai citit pe acest blog sau pe oricare dintre materialele conexe. Prirodnik EOOD și echipa sa nu sunt persoane medicale și nu pretind că oferă servicii de sănătate. Consultați un profesionist autorizat din domeniul sănătății înainte de a schimba sau de a întrerupe orice medicament, tratament sau îngrijire curent sau de a începe orice dietă, exerciții fizice sau program de suplimente sau dacă aveți sau bănuiți că ați putea avea o afecțiune care necesită îngrijire medicală. Administrația pentru Alimente și Medicamente din Republica Bulgaria nu a evaluat nicio declarație, afirmație sau declarație făcută în sau accesibilă de pe acest blog sau din orice material conex. Conținutul acestui blog și orice material aferent nu reflectă neapărat opinia Prirodnik EOOD sau a autorului principal și nu este garantat a fi corect, complet sau actualizat. Acest articol poate conține link-uri către alte resurse de pe Internet. Aceste link-uri sunt furnizate ca citate și ajutoare pentru a vă ajuta să identificați și să găsiți alte resurse de internet care ar putea fi de interes și nu au scopul de a afirma sau de a sugera că Prirodnik EOOD sau autorul principal recomandă, susține, sprijină, sponsorizează sau sunt în vreun fel afiliat sau asociat cu orice persoană sau organizație legată de materialul de referință sau sunt autorizați din punct de vedere legal să utilizeze un nume comercial, o marcă comercială înregistrată, un logo, un sigiliu legal sau oficial sau un simbol protejat prin drepturi de autor care se pot reflecta în materialul referit.